• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hissettiğim her şey neden doğru çıkıyor acaba?

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.548
598
hanımlar merhaba, sizlere kendimde özellikle son 1 sene, 6 ay kadar ortaya çıkan bir durumdan bahsetmek istiyorum.
özellikle son 6 ayı düşündüğümde artış gözlemlediğim mesele şu: benim hislerim çok fazla çıkmaya başladı. hislerim beni çok az yanıltır oldu. eskiden böyle değildim, yanılırdım. ama son 6 ayda özellikle ne tahmin ediyorsam, ne hissediyorsam %90 bunun gerçekten de olduğunu görüyorum. tabii bunlar durduk yere boş boş otururken içime doğan şeyler değil. örnek vermek gerekirse, mesela annem ortağı ile alakalı bir durumu bana anlatıyor. ben de yorum yapıyorum, şöyle olacakmış gibi geliyor diyorum ve sahiden de öyle oluyor bir süre sonra. veya aslını astarını bilmediğim bir konu hakkında bişey anlatılınca ya da benim bir şekilde karşıma gelmişse, şöyle şöyle olmuştur dediğim ne varsa sonradan sahiden de tahmin ettiğim gibi olduğunu öğreniyorum.

altında bir bit yeniği olabilir dediğim her şeyde mutlaka o bit yeniğinin var olduğunu öğrenir oldum.
çok fazla örnek var yani olumlu, olumsuz. sadece olumsuz hisler değil olumlu şeyler için de hissettiklerim çıkar oldu.
tv izlerken de böyle. masterchef izliyoruz, anneme diyorum ki bak takıma şunu seçecekler, hakikaten benim dediğim ismi 30 sn sonra takıma alıyor. şu kişi birinci olacak diyorum o akşam, sahiden o oluyor.

ama en taze örnek şu, sadece hikayelerinden az çok hayatına şahit olduğum bir kadın arkadaşım son zamanlarda çocuklu kankası ile çok zaman geçiriyor. ve kendisi psikolojik anlamda zor bir dönemden geçiyordu en son, bu akşam yine aynı arkadaşına gitmiş ve çocuklarıyla zaman geçirip hikaye atmış hatta whatsapp profil resmini de ufak olan çocukla birlikte selfi'sini yapmış. ben tesadüfen gördüm, yanımda arkadaşıma dedim ki demek ki bunlarla zaman geçirmek ona iyi geliyor, çocuklar enerjisini yükseltiyor insanın ama yarın öbür gün ben evlenip çocuk yapıcam demesin sonra :KK70: dedim gülüştük. bahsettiğim kişi 32 yaşında ve bekar, hayatında biri yok bildiğim kadarıyla. kendisini severim iletişimimiz koptu sadece o yüzden sadece hikayelerinden hayatına şahidim dedim en başında. çocuk yapmayla alakalı düşünceleri olumsuzdu, ülkenin dünyanın gidişatı vs derken bu dünyaya gelen çocuğa yazık, yeni nesillere yazık kafasında biridir yani.

neyse ben bu şakayı yaptıktan sonra instagrama girdim ve o da ne, bahsettiğim arkadaş çocukla olan resmini paylaşıp altına, ''onunla zaman geçirdikçe çocuk yapasım geliyor'' falan yazmış ben şok oldum :KK70: paylaşımdan habersiz yaptığım şaka direkt karşıma geldi.

benim kafama takılan, bu şeyleri ben neden yaşıyorum? bunlar sahiden his mi, içime mi doğuyor yoksa bir iki ipucunu alıp mantıksal ilişki kurup doğru sonucu mu tahmin ediyorum acaba? kafadan atarak söylediğim şeyler değil, mantık insanıyımdır ama işin hissetme kısmı da var galiba. artık durugörü mü altıncı his mi, müneccimlik mi bilemedim. bu tarz şeyler yaşayan var mı?

Zamanında daha yoğunlarını yaşamış biri olarak, ne kadar dillendirirseniz o kadar çabuk biteceğini söyleyebilirim.
Piyangodan para bile kazanıyordum şu şu numaralara çıkacak diyerek.
İnsanlar hakkında ne söylersem çıkardı, tek tek yazmak istemiyorum açıkçası kaybettiğim için üzüldüğüm bir özelliğim çünkü.
Sahip olduğunuz için değil de biterse dert olabilir sanki.

hanımlar merhaba, sizlere kendimde özellikle son 1 sene, 6 ay kadar ortaya çıkan bir durumdan bahsetmek istiyorum.
özellikle son 6 ayı düşündüğümde artış gözlemlediğim mesele şu: benim hislerim çok fazla çıkmaya başladı. hislerim beni çok az yanıltır oldu. eskiden böyle değildim, yanılırdım. ama son 6 ayda özellikle ne tahmin ediyorsam, ne hissediyorsam %90 bunun gerçekten de olduğunu görüyorum. tabii bunlar durduk yere boş boş otururken içime doğan şeyler değil. örnek vermek gerekirse, mesela annem ortağı ile alakalı bir durumu bana anlatıyor. ben de yorum yapıyorum, şöyle olacakmış gibi geliyor diyorum ve sahiden de öyle oluyor bir süre sonra. veya aslını astarını bilmediğim bir konu hakkında bişey anlatılınca ya da benim bir şekilde karşıma gelmişse, şöyle şöyle olmuştur dediğim ne varsa sonradan sahiden de tahmin ettiğim gibi olduğunu öğreniyorum.

altında bir bit yeniği olabilir dediğim her şeyde mutlaka o bit yeniğinin var olduğunu öğrenir oldum.
çok fazla örnek var yani olumlu, olumsuz. sadece olumsuz hisler değil olumlu şeyler için de hissettiklerim çıkar oldu.
tv izlerken de böyle. masterchef izliyoruz, anneme diyorum ki bak takıma şunu seçecekler, hakikaten benim dediğim ismi 30 sn sonra takıma alıyor. şu kişi birinci olacak diyorum o akşam, sahiden o oluyor.

ama en taze örnek şu, sadece hikayelerinden az çok hayatına şahit olduğum bir kadın arkadaşım son zamanlarda çocuklu kankası ile çok zaman geçiriyor. ve kendisi psikolojik anlamda zor bir dönemden geçiyordu en son, bu akşam yine aynı arkadaşına gitmiş ve çocuklarıyla zaman geçirip hikaye atmış hatta whatsapp profil resmini de ufak olan çocukla birlikte selfi'sini yapmış. ben tesadüfen gördüm, yanımda arkadaşıma dedim ki demek ki bunlarla zaman geçirmek ona iyi geliyor, çocuklar enerjisini yükseltiyor insanın ama yarın öbür gün ben evlenip çocuk yapıcam demesin sonra :KK70: dedim gülüştük. bahsettiğim kişi 32 yaşında ve bekar, hayatında biri yok bildiğim kadarıyla. kendisini severim iletişimimiz koptu sadece o yüzden sadece hikayelerinden hayatına şahidim dedim en başında. çocuk yapmayla alakalı düşünceleri olumsuzdu, ülkenin dünyanın gidişatı vs derken bu dünyaya gelen çocuğa yazık, yeni nesillere yazık kafasında biridir yani.

neyse ben bu şakayı yaptıktan sonra instagrama girdim ve o da ne, bahsettiğim arkadaş çocukla olan resmini paylaşıp altına, ''onunla zaman geçirdikçe çocuk yapasım geliyor'' falan yazmış ben şok oldum :KK70: paylaşımdan habersiz yaptığım şaka direkt karşıma geldi.

benim kafama takılan, bu şeyleri ben neden yaşıyorum? bunlar sahiden his mi, içime mi doğuyor yoksa bir iki ipucunu alıp mantıksal ilişki kurup doğru sonucu mu tahmin ediyorum acaba? kafadan atarak söylediğim şeyler değil, mantık insanıyımdır ama işin hissetme kısmı da var galiba. artık durugörü mü altıncı his mi, müneccimlik mi bilemedim. bu tarz şeyler yaşayan var mı?
Daha önce tecrübe edindiğimiz için. Artık herşeye mantık yürütüyorsunuz. Ve doğru çıkıyor

Eşim beni dinlemedigi bazi konularda o kadar pişman ki ustunden 6-7 sene geçti hala yeri geldiginde soyler "X konuda şunu dediginde hic dusunmeyip direkt yapsaydim" diye.
Çogu konuda benimle konuşup sorar ona gore karar verir uzun zamandir hatta daha bir kac gun once sen cadı gibi bir sey misin diyordu.

Ben kendi adima bu durumu muneccimlik, cadilik ya da özel hisler degil de bir çok açidan bakabilmekle alakali buluyorum.

Daha önce tecrübe edindiğimiz için. Artık herşeye mantık yürütüyorsunuz. Ve doğru çıkıyor
olabilir ama 6 ayda hayatımda çok deneyim kazandım gibi bir durum olmadı ki. 6 ayda ne değişmiş olabilir?

Kusura bakmayın, verdiğiniz örnekler o kadar olası örnekler ki, bu örneklerden nasıl olup da hislerim çıkıyor fikrine kapıldınız anlayamadım. Hayır sizin hisleriniz çıkmıyor, gördüklerinizden duyduklarınızdan yola çıkarak yorumlar yapıyorsunuz (her insan gibi), ve o yorumların bazıları tutuyor, siz de kendinizi özel hissediyorsunuz bunlar tuttuğu için - ama ortada özel bir durum yok.

Eşim beni dinlemedigi konularda o kadar pişman ki ustunden 6-7 sene geçti hala yeri geldiginde soyler.
Çogu konuda benimle konuşup sorar ona gore karar verir uzun zamandir hatta daha bir kac gun once sen cadı gibi bir sey misin diyordu.

Ben kendi adima bu durumu muneccimlik, cadilik ya da özel hisler degil de bir çok açidan bakabilmekle alakali buluyorum.
cadı iyiymiş :) annem de bana falcı demeye başladı :)
mantık, bakış açısı elbette ama işin his kısmı da var ya... mesela bir fotoğraftan, 3 kişinin olduğu sıradan, normal bir fotoğraftan anlamsız bir kötü his alıp gerçekten de o üçü ile alakalı hiç hoşuma gitmeyen bişey öğrendiğim oldu.

Yani çok dillendirmeyin bence ♥️

cadı iyiymiş :) annem de bana falcı demeye başladı :)
mantık, bakış açısı elbette ama işin his kısmı da var ya... mesela bir fotoğraftan, 3 kişinin olduğu sıradan, normal bir fotoğraftan anlamsız bir kötü his alıp gerçekten de o üçü ile alakalı hiç hoşuma gitmeyen bişey öğrendiğim oldu.

Enerji kismi bende de var. Bazi insanlardan nedensiz yere kotu his ve enerji aliyorum ama o enerjiyi aldigim herkes cok kotu biri cikacak diye birsey olmuyor bana zarari olmuyor ama iyi gelmiyor enerjisi bilmiyorum.

Yaş aldıkça oluyor böyle. Aslında deneyimden ve gözlemden kaynaklanıyor büyük bir kısmı. Biz farketmesek bile beynimiz makro mimikleri, ufacık imaları, beden hareketlerini değerlendirip bize sonuç verebiliyor. 20 yaşında insanlar hakkında zerre fikrin yokken 35 yaşında biriyle 15 dakika konuşmanın yeterli olduğunu görüyorsun. Özellikle de mantıklı bir insansan, kafanda belli ölçü mekanizmaları oluşuyor zamanla. Bana böyle gibi geldi senin durum 😊

Kusura bakmayın, verdiğiniz örnekler o kadar olası örnekler ki, bu örneklerden nasıl olup da hislerim çıkıyor fikrine kapıldınız anlayamadım. Hayır sizin hisleriniz çıkmıyor, gördüklerinizden duyduklarınızdan yola çıkarak yorumlar yapıyorsunuz (her insan gibi), ve o yorumların bazıları tutuyor, siz de kendinizi özel hissediyorsunuz bunlar tuttuğu için - ama ortada özel bir durum yok.
işte benim de aklıma bu takılıyor ama sadece bu söylediklerim değil. bazen anlam veremediğim, sadece histen ibaret olan, başkasına anlatsam yok canım kafanda kuruyorsun diyeceği bir şeyden, bazen bir fotoğraftan çok olumsuz, durduk yere çok olumsuz bir his alıp ertesi gün gördüğüm fotoğraf hakkında sahiden de beni üzecek bişey öğrenmişliğim var.

özel hissetmiyorum. burada anlatamasam da sahiden o hissettim çıktı valla dediğim şeyleri de yaşadım. keşke bazıları tutuyor olsa, son zamanlarda her şey tutar oldu artık çoğu zaman dile getirmiyorum, konuşmuyorum. neden son 6 ayda böyle oldu o takılıyor kafama. tuhaf geliyor bende olmazdı çünkü. yoksa ben özel biri olsam ne olacak herkes gibi kendi yağında kavrulan sıradan bir insanım.

Su grubu burçların genelde sezgileri kuvvetli oluyor, 'ben dediydim' diye geziyorlar.
Ama sebebi az çok yaşamışlik da olabilir. İyi bir gozlemciysen bazen bazı olayların gidişatini kestirebiliyorsun. Duyduğun bir şeye eskiden sazan gibi atlarken artık 'vardir bir bit yenigi,o iş öyle olmaz' diyebiliyorsun.

Zamanında daha yoğunlarını yaşamış biri olarak, ne kadar dillendirirseniz o kadar çabuk biteceğini söyleyebilirim.
Piyangodan para bile kazanıyordum şu şu numaralara çıkacak diyerek.
İnsanlar hakkında ne söylersem çıkardı, tek tek yazmak istemiyorum açıkçası kaybettiğim için üzüldüğüm bir özelliğim çünkü.
Sahip olduğunuz için değil de biterse dert olabilir sanki.
evet dillendirmeyi çok istemediğim için ben de örnekleri çok kısa tuttum.
ama his kısmı da kesinlikle var çünkü mantıkla açıklayamadığım, birine anlatsam ne alaka, kuruyorsun diyeceğim bişey için bile olumsuz hissedip olumsuz bir durum öğrenmişliğim var.

Su grubu burçların genelde sezgileri kuvvetli oluyor, 'ben dediydim' diye geziyorlar.
Ama sebebi az çok yaşamışlik da olabilir. İyi bir gozlemciysen bazen bazı olayların gidişatini kestirebiliyorsun. Duyduğun bir şeye eskiden sazan gibi atlarken artık 'vardir bir bit yenigi,o iş öyle olmaz' diyebiliyorsun.
hava grubundanım :)

Bende bu hep vardır taa liseden beri arkadaşlarım bile gelip ağlardı keşke seni dinleseydim veya iyi ki dinlemişim gibi. Bunu kadın olmama asla bağlamıyorum çok sığ kalır bu düşünce, kadın olduğum için böyle diye düşünenler genelde kötüyü çekenler bence. Pratik düşünme, çok yönlü düşünme ve en yakınına karae verme ile alakalı. Hele yarışmalar ile ilgili olanlar o yarışmayı çok izlemek ve insanlari çözmek ile alakalı olabilir..ya da ayy cocuk istemiyorum çünkü şöyle şöyle diye anlatan arkadaşlarınızın kendini perdelemek adına aslında gizlemek istediği şeyleri çok daha fazla açığa vurduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Insanlar inanmadığı şeyi savunurken kendini çok belli ediyor çünkü. Bunu da yaşayarak öğreniyorsun. Cocuk istediği halde istemedigini söyleyen biri arkadaşınız argümanlarını savunuyor ya da aslında tembel olduğu için çalışmayan biri yok ailem şu kadar kazanıyor yok eşim bu kadar kazanıyor ne gerek ki diyor ondan aslında diyor gibi gibi... cinsiyet gozetmeksizin olan şeyler bunlar

Yani çok dillendirmeyin bence ♥️
evet sadece anneme söyledim onu da laf arasında bir de buraya yazdım işte, verdiğim örnekler de çok az bir kısmı. öyle küçük büyük çok şey var ve bazılarını mantıksal ipuçlarına bağlasam da bazıları elde hiçbir veri yokken tamamen saçma bir şekilde hissiyatımla alakalı. yaşadım yani.

Ya bu bende de var. Rüyamda gördüğüm şeyler gerçeğe dönüyor. Bence tamamen altıncı his. Ben kendimi bildim bileli var bu. İki kere ayrı ayrı hayatıma girecek erkekleri rüyamda görmüştüm mesela.

Verdiğiniz örnekler hepimizin yaşadığı ,yaşayabileceği şeyler . Hatta bazı şeyleri önce rüyalarımda görüyorum sonrasında gerçek oluyor . Zaten iki sonuç var birini görüyor olmam çok normal . Beyin bazi şeyleri kurguluyor . ( Rüya durumu için geçerli )

Yukarıda da yazılmış bunun bir sebebi de çok yonlu bakabilmek . Burçlarla ilgisi var mı bilmiyirum . Ben balık burcuyum çocukluktan beri de böyle durum. Cevremdekiler bir işe girmeden önce falan bana sorarlar .fakat kendime bir anlam yüklemedim bu zamana kadar .

Back
X