- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
ben şubatta evlendim nisanda hamile olduğumu öğrendim. haziranda kürtaş oldum. 3 ay korundum saçma sapan o lastik gibi şeyle. sonra bu ay uğraştık baya inş olur.7 aralıkta adetimin ilk günüydü 14 de abdest aldım temizlendim.günaydın herkese.gulucukgs çok teşekkür ederim.darısı isteyen her kadına.sen ne zamandır bebek istiyorsun?
inş.....ben de bu ay hissediyorum misafir geleceğini. BAT bugün beklemedeyim :)
ozamanda sağlıklıydı. karnımda ölmüş. açıkçası korkuyorum tekrar hamile kalıp ölmesine. yaşasaydı bu hafta doğumum vardı. doktor 25 aralık demişti. ama benim gibi olan bir sürü insan var.inş olur benimdekürtaj olmana üzüldüm inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
evet haklısın.korkma sakın iyi düşün her zaman.bir kere olmuşsa tekrar olacak diye bir şey yok
İnşallah hamilesindir. Anneler hep hisseder. Yani bence hissiniz çok doğru. sonucun cevabını bekliyorum. İçimden kız evlat geçiyor.Adetime 6 gun var ama ben bu ay sanki oldu gibi hissediyorum minigim tutundu bana. Aksam test yaptim negatif cikti ama bu beni uzmedi 6 gun sonra pozitifi görucem eminim:))
ay yerim ben onu benimde sağlık la hamile kelmemı nasip etsin.merhaba kızlar,bende sonunda iyi haber aldım ve 7 haftalık hamişim.kesesini gördük ve 2 hafta sonra tekrar gideceğiz sanırım ozaman canlı olacak???var mı benim gibi yeniler???
Insallah hamilesindir canim belirtin varmi test yapsana biz gunumuz gelmeden yapiyoruz sen gecmis hala duruyosun
PEKİ SENİNKİ NEDEN KALP ATIŞI DURMUŞ. BANADA ÖLE DEDİ.. PATALOJİYE GÖNDERDİ TEMİZ ÇIKTI. AMA STRES YAPMA DEDİ. NEDEN DUYULMUYO Bİ ANDA ACABA.Geçtiğimiz Şubat ayında hamile kalmıştım, bebeğiminkalp atışları durduğu için 2 mayısta almışlardı. 4 aydır umutla bekliyorum hamile kalmayı. Uyku hali var gozlerim hiç ailmiyor neredeyse ve birazda baş donmesi. Bu ayda böyle olunca uzulmek istemediğimiz için biraz daha bekliyoruz :) birazda korkudan ya normal bir gecikmeyse diye
Trikomonas bakterisi ve rahim iltihabı sebebiyle kalp atışları durmuş. İnşallah bu sefer keyifle devam edebilirim, tabi eğer hamileysem :) iş çıkışı eczaneler kapanmıştı test alamadım bugün artık yarınaPEKİ SENİNKN KALP ATIŞI DURMUŞ. BANADA ÖLE DEDİ.. PATALOJİYE GÖNDERDİ TEMİZ ÇIKTI. AMA STRES YAPMA DEDİ. NEDEN DUYULMUYO Bİ ANDA ACABA.
Canım aynen hissettiklerini hissettim bugün adetim geçeli 3. gün dünden beri tam 4 tane test Yaptım hepsinde 2. Çizgi hep silik bugün kan vericem Hayırlısı olsun inşallahMrb yaa bnde bu ay hissediyor gibiyim esim inanmiyo gibi ama icime oyle doguyo dun adet olmam gerekirdi olmadim adet olmadan agrilarim baslardi agrimda yok cok istiyorum yani ailelemden uzak bi sehirdeyim bana moral olucak insallah bebek
Cnm bnm insallah hamilesindir ama sanirim oylesin cevremdekiler ikinci cizgi silik ciktiginda genelde gebe olduklarini ogrendiler semde oylesindir insallah yaaaCanım aynen hissettiklerini hissettim bugün adetim geçeli 3. gün dünden beri tam 4 tane test Yaptım hepsinde 2. Çizgi hep silik bugün kan vericem Hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım yaa Hayırlısı olsun ben 4 ay önce erken doğumla kaybetmiştim bebeğimi çok zordu Allah kimseye yaşatmasın:-(Cnm bnm insallah hamilesindir ama sanirim oylesin cevremdekiler ikinci cizgi silik ciktiginda genelde gebe olduklarini ogrendiler semde oylesindir insallah yaaa
Amin cnm moralini bozma kendine dikkat et hayirli haberlerini bekliyorumİnşallah canım yaa Hayırlısı olsun ben 4 ay önce erken doğumla kaybetmiştim bebeğimi çok zordu Allah kimseye yaşatmasın:-(
Bende aynı belirtileri yasamistim inş sende aramıza katilirsinkızlaar bende hamileyim sanırım adetim 2 gün gecikti ilk denememiz daha 1,5 yıllık evliyim göğüslerim patlıycakmış gibi şiş ve ağrıyor sabah kasığıma çok şiddetli ağrılar girdi yaklaşık 15 gündür böyle halsizlik hat safhada bazen parmağımı kaldıramıycak kadar hassaslaşıyorum bir kaç gün daha geçmesini bekliyip sonra test yapacağım inşşlh gebeyimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?