Hissediyorum galiba bu ay hamile kaldim.ben gibi olanlar varmi

günaydın herkese.gulucukgs çok teşekkür ederim.darısı isteyen her kadına.sen ne zamandır bebek istiyorsun?
ben şubatta evlendim nisanda hamile olduğumu öğrendim. haziranda kürtaş oldum. 3 ay korundum saçma sapan o lastik gibi şeyle. sonra bu ay uğraştık baya inş olur.7 aralıkta adetimin ilk günüydü 14 de abdest aldım temizlendim.

kürtaj olmana üzüldüm inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
ozamanda sağlıklıydı. karnımda ölmüş. açıkçası korkuyorum tekrar hamile kalıp ölmesine. yaşasaydı bu hafta doğumum vardı. doktor 25 aralık demişti. ama benim gibi olan bir sürü insan var.inş olur benimde

Adetime 6 gun var ama ben bu ay sanki oldu gibi hissediyorum minigim tutundu bana. Aksam test yaptim negatif cikti ama bu beni uzmedi 6 gun sonra pozitifi görucem eminim:))
İnşallah hamilesindir. Anneler hep hisseder. Yani bence hissiniz çok doğru. sonucun cevabını bekliyorum. İçimden kız evlat geçiyor.

Merhaba arkadaşlar bende 4 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim:-( üç ay korunduktan sonra geçen ay ilk denememizde olmadı adet oldum bu ay ise sanki bişeyler hissediyordum adetim 2 gün gecikti dün iki tane idrar testi Yaptım ikiside aynı çıktı belli belirsiz ikinci çizgi bugün kendime engel oldum yapmicam yarın ilk idrarımıza yapıcam eğer çıkarsa hemen kan testi... Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

merhaba kızlar,bende sonunda iyi haber aldım ve 7 haftalık hamişim.kesesini gördük ve 2 hafta sonra tekrar gideceğiz sanırım ozaman canlı olacak???var mı benim gibi yeniler???
ay yerim ben onu benimde sağlık la hamile kelmemı nasip etsin.

Geçtiğimiz Şubat ayında hamile kalmıştım, bebeğiminkalp atışları durduğu için 2 mayısta almışlardı. 4 aydır umutla bekliyorum hamile kalmayı. Uyku hali var gozlerim hiç ailmiyor neredeyse ve birazda baş donmesi. Bu ayda böyle olunca uzulmek istemediğimiz için biraz daha bekliyoruz :) birazda korkudan ya normal bir gecikmeyse diye
Insallah hamilesindir canim belirtin varmi test yapsana biz gunumuz gelmeden yapiyoruz sen gecmis hala duruyosun

PEKİ SENİNKİ NEDEN KALP ATIŞI DURMUŞ. BANADA ÖLE DEDİ.. PATALOJİYE GÖNDERDİ TEMİZ ÇIKTI. AMA STRES YAPMA DEDİ. NEDEN DUYULMUYO Bİ ANDA ACABA.

PEKİ SENİNKN KALP ATIŞI DURMUŞ. BANADA ÖLE DEDİ.. PATALOJİYE GÖNDERDİ TEMİZ ÇIKTI. AMA STRES YAPMA DEDİ. NEDEN DUYULMUYO Bİ ANDA ACABA.
Trikomonas bakterisi ve rahim iltihabı sebebiyle kalp atışları durmuş. İnşallah bu sefer keyifle devam edebilirim, tabi eğer hamileysem :) iş çıkışı eczaneler kapanmıştı test alamadım bugün artık yarına

kızlaar bende hamileyim sanırım adetim 2 gün gecikti ilk denememiz daha 1,5 yıllık evliyim göğüslerim patlıycakmış gibi şiş ve ağrıyor sabah kasığıma çok şiddetli ağrılar girdi yaklaşık 15 gündür böyle halsizlik hat safhada bazen parmağımı kaldıramıycak kadar hassaslaşıyorum bir kaç gün daha geçmesini bekliyip sonra test yapacağım inşşlh gebeyimdir...

Mrb yaa bnde bu ay hissediyor gibiyim esim inanmiyo gibi ama icime oyle doguyo dun adet olmam gerekirdi olmadim adet olmadan agrilarim baslardi agrimda yok cok istiyorum yani ailelemden uzak bi sehirdeyim bana moral olucak insallah bebek
Canım aynen hissettiklerini hissettim bugün adetim geçeli 3. gün dünden beri tam 4 tane test Yaptım hepsinde 2. Çizgi hep silik bugün kan vericem Hayırlısı olsun inşallah

Canım aynen hissettiklerini hissettim bugün adetim geçeli 3. gün dünden beri tam 4 tane test Yaptım hepsinde 2. Çizgi hep silik bugün kan vericem Hayırlısı olsun inşallah
Cnm bnm insallah hamilesindir ama sanirim oylesin cevremdekiler ikinci cizgi silik ciktiginda genelde gebe olduklarini ogrendiler semde oylesindir insallah yaaa

Bende aynı belirtileri yasamistim inş sende aramıza katilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…