• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket ******Hislerimiz******

******Hislerimiz dogru´mu?

• Ankete Katılan
    29
Hislerimi hiç hayatın terazisine koymadım.
Yinede genelde beni yanıltmıyorlar.

eskiden hisettiklerim birebir ccikardi ama artik eskisi gibi islemiyor.

Hislerime pek güvenemiyorum ( yanilabiliyorum)
ama doğru çıktığıda oluyor

hep doğru çıkar.kötü birşeyden önce,kalbimin üzerinde ağırlık hissederim.
iyi şeylerden öncede garip bir boşluk hissi.
karşımdaki insanın benimle ilgili düşünceleride doğar içime.altıncı hissim çok güçlü,
velakin herşeyi hissetmek çok zor.

benim hislerim kolay kolay yanılmaz, hatta yanıldım galiba derim ama yine ilk hissettiğime götürecek bir olay olur.....akrep burcu olmamın bunda etkisi var sanırsam.....ama his denince aklıma "annelerin çocuklarıyla ilgili hisleri geliyor" anne hisi denen bir şey var kesinlikle.çünkü ne kadar da çaktırmasam da birşey olduğunda annem hemen anlıyor...

çamaşır suyu akrep olmanın etkisi bencede var.bende double akrebim.yükselenimde ana burcumda akrep.
yalan söyleyen yanıma yaklaşmasın,mutlaka anlarım.içine doğmak denir ya,çok sık yaşarım.sonu iyi olmayacak olaylarda bir sıkıntı alır beni.ayaklarım geri geri gider.iyi olacak olaylarda ise boşluk hissi.

Zaman zaman hislerimin gerçek çıktığı oluyo..
Ama herzaman çıkar gibi iddalı bi laf edemem kaydirigubbakcemile2

yanılabiliyorum. keşke hislerim,hep doğru çıksa....neredeeeeeeeee.....

genelde hep doğru çıkar .. aklıma gelen başıma gelir derlerya çoğu zaman öğle olur ..

Allah kurban oldugum gönül gözümü kapatmasın ne hissetsem çıkar kimilerinin rüyaları habercidir ben hiç hatırlamam rülerımı ;ama içime dogar kimi düşünsem o gün alakaya maydonoz şekilde görürüm bir arkdaşımın başına iş gelse bilirim içime ayar böyle işte çok şükür :64::64:

Back