• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziriyorum ama hamile miyim acaba??

benim kuzenim anne sütü iciriyordu- hic mama vermedi. cocuk daha 4 aylıkken yeniden hamile kaldi.
kesinlikle süt korumaz. kocalar korunsun
Eşimin kuzeni bebeği 50gunlukken bayılmış hastanede hamilesin demişler 😂anlattığında abla sen ne ara iyilestin de kocanla birlikte oldun hamile kaldın dedim, biz sizin gibimiyizzz 10 günde iyilesiyorduk dedi😂😂

Öyle mi diyorsun ga, ama regli hiç olamadım yumurtlama felan hiç olmadan. Bide ilkel yöntemlerle de korunuyorsuk yani bu kadar denk gelebilir mi😧
Şimdi uzmanlar şöyle diyor kuzum. Yumurtlama olmuş olabilir ama adet olmadan sen hamile kalmış olabilirsin diyor. Yani bu ay adet olacakken, denk getirdiyseniz yumurtlamaya, hamile olma ihtimalin var.. Önce yumurtlama oluyor, sonra adet oluyor.. Korunduysanız bence olmama ihtimali de var. En güzeli idrar testi yapman 😍

Ben kızımı doğurduktan sonra 15 ay adet görmedim korunmadık süt korudu beni hamile kalmadım tabi kimisini koruyor kimisini korumuyor 🙂 sonra adet oldum, 5.de 5 aylık hamile olduğumu öğrendim 🤦🏼‍♀️😀

Hahahaha ay dini görüşlerinı bilemem tabi de . Olmaz ya dinen haram zaten. Neyse 🙈🙈🙈 yarı kırk olmus hahahah.
Valla namazli niyazli insanlar ,şimdi o konuya girsem biz cahildik bizim zamanimizda kimse bizimle konuşmadı vs vs der de der. Maşallah 7 tane doğurmuş 😂ben mi öğretecem

Ben kızımı doğurduktan sonra 15 ay adet görmedim korunmadık süt korudu beni hamile kalmadım tabi kimisini koruyor kimisini korumuyor 🙂 sonra adet oldum, 5.de 5 aylık hamile olduğumu öğrendim 🤦🏼‍♀️😀
Ne zaman 5 aylık olduğunu öğrendiniz anlayamadım

Doğumdan sonra adet gördüm 5.adetimde yani 5 ay adet gördüm ya hemen hamile kalmışım bilmiyordum bile hamile olduğumu doktora gittiğimde bebeğim 23 haftalıktı 🙂
Regli niz düzensizdi sanırım çünkü Bebek çok büyümüş 😊 ben de test yapacaktım ama şuna belirtiler kayboldu o yüzden yapmadım. Sanırım yanlış alarm 😇

Bence sen ikinci çocuk zaten istediğin için saldın:) haber var mj

Bence sen ikinci çocuk zaten istediğin için saldın:) haber var mj
Yani salmadım aslında yani kendimizce korunuyorduk. Dediğin gibi 2. Çocuk istiyoruz zaten ama bebişim emiyor o sütten kesilene kadar olmasa iyi olur. Olursa onun süt hakkından gidiyor diye kötü hissederim:) şimdi belirtiler geçti gibi bulantım yok hafif alt karında sızı var ama belki regli felan olcak olabilirim diye düşündüm test yapmadım o yüzden. Bakalım yine şüphelenirsem test yaparım buraya da yazarım:))

Regli niz düzensizdi sanırım çünkü Bebek çok büyümüş 😊 ben de test yapacaktım ama şuna belirtiler kayboldu o yüzden yapmadım. Sanırım yanlış alarm 😇
Aynen canım bekarlıktan beri düzensiz adet olduğum için kale almadım olurum gibisinden düşündüm çalışıyordum bir de 🥰 rabbim sana da versin inşallah isteyen herkese 🤲🏻

Back