• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziriyorum ama hamile miyim acaba??

Menopoza girmedgin sürece yumurtlama devam eder ha bide yaş sorunun yoksa o yüzden bir test yap derim bu şekilde kac kişi hamile kalabiliyor yani adet olmadım diye hamile değilim sanma ben tam 3 ay adet olmamıştım sağlık sorunundan ama yumurtlama hala devam ediyordu

Ay çok merak ettim banada haber ver test yapar yapmaz yokmu hamile olup bebeğinin 4 5 aylık çıkması şokkk geçirir insan djsjak 😁 güleyimde başıma gelsin

Ay çok merak ettim banada haber ver test yapar yapmaz yokmu hamile olup bebeğinin 4 5 aylık çıkması şokkk geçirir insan djsjak 😁 güleyimde başıma gelsin
Aşkımda merakta ettim ama test almaya utanıyorum biliyor musun. Yanımda küçücük bebekle test almaya gidemedim😂 bekliyorum o yüzden

Doğumdan sonra adet gördüm 5.adetimde yani 5 ay adet gördüm ya hemen hamile kalmışım bilmiyordum bile hamile olduğumu doktora gittiğimde bebeğim 23 haftalıktı 🙂
23 haftalık mıııı? Nasıl yaa hiç anlamadınız mı karnınız bile kocaman olmuştur ayrıca tekme de mi atmadı. Hiç anlamadım valla garip

Kız ne zaman test alcan sabah al hemen eşine de alsın yap bi an önce
Ay yok eşime diyemem zaten çok tuhaf bir durumdayım sürekli hamileyim😂 adam diyecek daha yeni doğurdun ne bebeği, birde hamile değilsem boş yere ortalığı karıştırmayayım. Yarın anneme gideceğim bebeği atıp kuaföre diye çıkarım bi test alırım kimseye demeden. Ağrımda arttı zaten sol belim alarm veriyor. Hamile değilsem regli olcam yada üşüttüm felan ama var bir şey 🥲

Ay yok eşime diyemem zaten çok tuhaf bir durumdayım sürekli hamileyim😂 adam diyecek daha yeni doğurdun ne bebeği, birde hamile değilsem boş yere ortalığı karıştırmayayım. Yarın anneme gideceğim bebeği atıp kuaföre diye çıkarım bi test alırım kimseye demeden. Ağrımda arttı zaten sol belim alarm veriyor. Hamile değilsem regli olcam yada üşüttüm felan ama var bir şey 🥲
Ben eşime böyle bir haber versem isterse 2 ay önce doğurmuş olayım havalara hoplar yemin ederim😁 sen ne istiyordan gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin Rabbim test yapar yapmaz foto at haber ver banada çok merak ettim💞

Ben eşime böyle bir haber versem isterse 2 ay önce doğurmuş olayım havalara hoplar yemin ederim😁 sen ne istiyordan gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin Rabbim test yapar yapmaz foto at haber ver banada çok merak ettim💞
İlk çocuktan sonra bu fikirden vazgeçebilirsiniz bence 🤣 şaka bir yana sana da dua ettim 🤲 haber vereceğim 🌸

16 aylık bebeğim var. Hiç regli olmadım doğumdan sonra. Ama dün alt karında bir sızlama oldu. Bu hisdi hamileliğimin başında yaşamıştım. Şimdi o geçti bu akşamda midem bulanıyor. Bu mümkün mü ben mi kuruntu yapıyorum acaba?? Gebelik testi almayı bile kendime yakıştıramadım ya. Regli olmadan hamile kalınıyor mu🥲
Kızım 5 aylık. Şuan hamileyim. Test altmakta çok geç kalmışsın 😂

Ayy gerçektenmi 🥲 nasıl oldu regli olmuş muydun
Regl olmuştum ama benim ilk bebek bile mucizeydi. Çocuğun olmaz dediler tüp bebek için anlaştık görüştük regl olup doktora gidicektim tedavi başlasın diye hamile olduğumu öğrendim. Doğumdan sonra da zaten çocuğum olmuyor diye saf bir düşünceyle hareket edince süpriiizz 😂😂

16 aylık bebeğim var. Hiç regli olmadım doğumdan sonra. Ama dün alt karında bir sızlama oldu. Bu hisdi hamileliğimin başında yaşamıştım. Şimdi o geçti bu akşamda midem bulanıyor. Bu mümkün mü ben mi kuruntu yapıyorum acaba?? Gebelik testi almayı bile kendime yakıştıramadım ya. Regli olmadan hamile kalınıyor mu🥲

Korunmasız ilişki yaşadıysanız gebe kalabilirsiniz. Emzirmek korunma yöntemi değildir.

Regl olmuştum ama benim ilk bebek bile mucizeydi. Çocuğun olmaz dediler tüp bebek için anlaştık görüştük regl olup doktora gidicektim tedavi başlasın diye hamile olduğumu öğrendim. Doğumdan sonra da zaten çocuğum olmuyor diye saf bir düşünceyle hareket edince süpriiizz 😂😂
Maşallah diyelim 😇 regli gecikince mi test yaptın, ben regli olmadığım için bilemedim test yapsam mı şuan hafif bel ağrısı ve gaz var🥲

Back