• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziriyorum ama hamile miyim acaba??

23 haftalık mıııı? Nasıl yaa hiç anlamadınız mı karnınız bile kocaman olmuştur ayrıca tekme de mi atmadı. Hiç anlamadım valla garip
Anlamadım vallahi çalışıyordum ya yorgunluktan hissedemedim herhalde karnım büyüdü az kilo aldım sandım ta ki en son uzanırken koltuğa tekme atana kadar 😀

Anlamadım vallahi çalışıyordum ya yorgunluktan hissedemedim herhalde karnım büyüdü az kilo aldım sandım ta ki en son uzanırken koltuğa tekme atana kadar 😀
Beş ay gebeliğin tadını çıkarmadan bilmeden, 4 ay sonra doğuma gitmek😂😂😂😂 neyseki doğum zamanı öğrenmemişsiniz😂❤️

Tavsiyem belli aralıklarla test yapın ben öyle fark ettim ara ara test yaptığım için oğlum 1 yaşına gelince ikinci için denemelere başlarız derken oğlum 8 aylıkken hamile kaldım kızım 1 aylık oldu bugün 🙃 doktor ilk 6 ay süt korur evet ama 3 şart var demişti 1 aktif emzirme varsa 2 adet görmediysen 3 bebek ek gıda almıyosa şeklinde. Ama safsata yani 8 aylıkken tamam ek gıda alıyodu adet görmemiştim ve hala sıkça emziriyodum ama şuan yediği gibi yemiyodu çocukta. He güzel mi güzel zor mu zor ama süt korunma yöntemi değil asla şuan 40ım çıksın basıcam spirali iğneyi neyse artık ahahah

Back