Arkadaşlar ceyiz düzmeye başlıyorum hayırlısıyla hiç bişeyim yoktu şimdi hepsini bir alıcaz nasipse hayırlısıyla. internetten çok aaştırıyorum hatta hergün bakıyorum desem yeridir. annem rüyalarına gircek artık diyor :) Arkadaşlar teyzem hediye olarak kütahyanın yemek takımını almıs ama sadece yemek takımı çatal bıçak kahvaltı falan yok. ee ben karaca yada hisardan set almayı düşünüyordum hepsi içinde ama şimdi yemek takımım alınınca diğer 2sini almam lazım set olmıcak yani. yada set alıp teyzemin aldığını günlükmü kullansam diyorum oda çok abartı yaa günlük okadar dimi. CADIARZU sadece hisarın çatal bıçakla tencere takımını alsam. set bozulunca daha pahalı oluyo die düşünüyodum dün çeyizciye gittik alakası yok öyle diyolar ama yine aynı fiyata geliyo dedi. ama hisarda biraz pahalı korkmazdada beğendiğim ürünler var ne yapsam sizce? ikisinde resimini koyayım ve fiyatlarını yazayım tecrübeli arkadaşlardn cevp bekliyorum. :sm_confused:
Hisarın beğendiğim 5 parça 450 tl olan tencere takımı.
Korkmazın beğendiğim 5 parça 200 tl olan tencere takımı.
SİZCE NE YAPMALIYIM KORKMAZMI ALAYIM HİSARMI HİSAR Bİ ÖMÜR GİDERMİ OYKSA İLERDE DEĞİŞTİRİLİYOMU ONDAN KORKMAZMI ALAYIM BİRAZDAN ÇATAL KAŞIĞIDA EKLİCEM HİSARIN YİNE UÇUK NAPATIM SİZCEfisfisfis
Hisarın beğendiğim 5 parça 450 tl olan tencere takımı.
Korkmazın beğendiğim 5 parça 200 tl olan tencere takımı.
SİZCE NE YAPMALIYIM KORKMAZMI ALAYIM HİSARMI HİSAR Bİ ÖMÜR GİDERMİ OYKSA İLERDE DEĞİŞTİRİLİYOMU ONDAN KORKMAZMI ALAYIM BİRAZDAN ÇATAL KAŞIĞIDA EKLİCEM HİSARIN YİNE UÇUK NAPATIM SİZCEfisfisfis