• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hısar mı , ar yıldız mı?

hısar mı ar yıldız mı

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

seda91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
5
0
86
34
89 parca 190 parca falan ceyız takınları oluyor ya o ceyız setlerınden almayı dusunuyorum ama hısar mı aryıldız mı alsam karar veremedım.bu sırada da hısar da bayagı ındırım var eskı modelde olsa ama aryıldız da begendıgım yenı model dı kısmende fıyatları aynı 3000 ar yıldız 2.650 hısar

annemler hisarıda aryıldızıda çok beğeniyorr özellikle hisarı çatal bıçak takımı yıllarca hiç bişey olmadan kalıyormuş. beğendiğini güvenle alabilirsin bence

benim çeyizime aryıldız almıştım 11 yıldır kullanıyorum çok memnunum....

Bende çeyiz için aryıldız aldım yemek takımı+çatal kaşık+tencere seti 2250 TL çok araştırdım aryıldız hakkında kötü yorum görmedim

Bende çeyiz için aryıldız aldım yemek takımı+çatal kaşık+tencere seti 2250 TL çok araştırdım aryıldız hakkında kötü yorum görmedim
Yeni mi aldın benim baktigim 3000 içinde kahvaltı takımı da var aslında 4000 yüzde 25 indirim varmış

Bir ben mi aryıldız markasını bilmiyorum ?

Hisar kaliteli marka onu biliyorum .

89 parca 190 parca falan ceyız takınları oluyor ya o ceyız setlerınden almayı dusunuyorum ama hısar mı aryıldız mı alsam karar veremedım.bu sırada da hısar da bayagı ındırım var eskı modelde olsa ama aryıldız da begendıgım yenı model dı kısmende fıyatları aynı 3000 ar yıldız 2.650 hısar
Mrb bn araniza yeni katildm 6 eylulde evlendm hisar aldim cok memnunum fazlada kafa yormamk gerekiyormus ben bnu anladim gunlercer aylarca sumu bmu kafa patlattim stres oldum hic bsyn onemi yok kndini yorma gonlunden geceni yap bu arada ben cok arastrdm hep hisar dedilr gecen misafrm geld cocuklari sehbayi dusurnce 2 tane tabagm gitti dun parcalarni gotrdm bna yenisini getrckler :))))

Mrb bn araniza yeni katildm 6 eylulde evlendm hisar aldim cok memnunum fazlada kafa yormamk gerekiyormus ben bnu anladim gunlercer aylarca sumu bmu kafa patlattim stres oldum hic bsyn onemi yok kndini yorma gonlunden geceni yap bu arada ben cok arastrdm hep hisar dedilr gecen misafrm geld cocuklari sehbayi dusurnce 2 tane tabagm gitti dun parcalarni gotrdm bna yenisini getrckler :))))
☺☺

Canim bu arada aceln yoksa eger ozel gunleri bekle anneler gunu gbi filan herseyi yari fiyatna alabilirsn

Back