• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar çeyiz seti Yardım

Bu cumarteside yine hisara gidicez yemek takımlarına tekrar bir bakıcaz aşkımla, en son kararıda veririz artık yemek takımı çeşitine göre ama Milano yemek takımı gayet sade ve modern geldi bana..Yuvarlak Porselenler incecik, kaliteli. Hisar 3600 yıkama garantisi veriyor,yani her gün bulasık makinesinde yıkasak 10 yıl ediyormuş, herhangi bir renk bozulmasında garanti veriyor tabi sözlü olarak diğer tüm porselen takımları gibi, 2 yıl için garantisi kesin ama.Çelik setinde ise bir ömür boyu.

canım bende ar yıldız ve hisar arasında kararsız kalmıştım. ar yıldızın fiyatı daha uygundu ve yaptığım araştırmalar sonucunda ikisininde aynı kaliteye sahip olduğunu anladım.benim çok içime sindi ar yıldız. inş içine sineni alıp sağlıklı mutlu bi şekilde kullanırsın:nazar:

Sağol didos canımm, Bugün yine hisar, güral porselen vs gezdik. Hisara yeni model bi rkare takımı gelmiş bayıldım bayıldım , hkütahya ya da güral porselenin kare takımlarına bakmıştım hiç beğenmemiştim, kahvaltı takımı gibiydi. Bone Chine larıda hiç beğenmemiştim renkleri sarı sarıydı..

Kare takım almaktan vazgeçmiştim kii gittiğimde bi baktım şaşkınlıkla, sordum ki bugün bu yeni modelimiz geldi dediiii..

işte bu!! dedim sonunda. 200 tl daha fazla ödicez ama içime sinen olucakkkka.s sonunda kafamdaki soru işaretleri bitti walla çok rahatladım, haftaya alıyoruz hisar setini de böylece oh yaniii..

şimdiden hayırlı olsun canım güle güle kullanalkisalkisalkis

tşk ederim didos canım benim sağolasın sende güle güle kullan cicilerini.

teşkür pinkyy canım aminnn inş Allah ağız tadı versin hepimize., benim düğünüme daha çok var sanki hiç zaman geçmiyo ya uzadıkça uzuyor sanki fisfisfis

Sağol didos canımm, Bugün yine hisar, güral porselen vs gezdik. Hisara yeni model bi rkare takımı gelmiş bayıldım bayıldım , hkütahya ya da güral porselenin kare takımlarına bakmıştım hiç beğenmemiştim, kahvaltı takımı gibiydi. Bone Chine larıda hiç beğenmemiştim renkleri sarı sarıydı..

Kare takım almaktan vazgeçmiştim kii gittiğimde bi baktım şaşkınlıkla, sordum ki bugün bu yeni modelimiz geldi dediiii..

işte bu!! dedim sonunda. 200 tl daha fazla ödicez ama içime sinen olucakkkka.s sonunda kafamdaki soru işaretleri bitti walla çok rahatladım, haftaya alıyoruz hisar setini de böylece oh yaniii..

hayırlı olsun güle güle kullan aldıklarını canımopuyorumnanaktan

teşkür pinkyy canım aminnn inş Allah ağız tadı versin hepimize., benim düğünüme daha çok var sanki hiç zaman geçmiyo ya uzadıkça uzuyor sanki fisfisfis

Canım ya aynen zaman geçmiyo gibi geliyo bazen, hemen geçse kavuşsak kocişlerimize:))) bi yandan da bi hüzün geliyo kalbime. Aannemi, babamı nası bırakıcam die, başka şehire gidicem birde. Bi yandan da üzüntü geliyor, hem sevinç hem üzüntü.. çok başka bişeymiş bu..

hayırlı olsun güle güle kullan aldıklarını canımopuyorumnanaktan

tşk ederim katr_em canımm benimm hepimiz güzel günlerde kullanalımmm çeyizlerimizi inşallah. Daha almadım , kesin alcas inşallah, alınca çeyizlerim konuma resimlerini eklicem

Canım ya aynen zaman geçmiyo gibi geliyo bazen, hemen geçse kavuşsak kocişlerimize:))) bi yandan da bi hüzün geliyo kalbime. Aannemi, babamı nası bırakıcam die, başka şehire gidicem birde. Bi yandan da üzüntü geliyor, hem sevinç hem üzüntü.. çok başka bişeymiş bu..

Annemizi babamızı bırakmak zor olacak gerçekten, yeni bir hayat kuracağız ve ailelerimiz yanımızda olmayacak düşe kalka herşeyi eşlerimizle öğreneceğiz. veee en önemlisi kendi düzenimiz bizim başardığımız bi hayat olacak.. Allah tez zaman da kavuştursunnnnnnnnnn:içelim:olumunekankayizsmile

pinkycim sayfaları okurken benim aklım karıştı hangisinee karar verdin acaba diyee.. haber programlarındaki 'azzz sonraaaaaa' gibi olmuş sayfalar kaydirigubbakcemile3 ha

:))) biyolog cnm dedigim gibi hisardan vazgectik, ama sonuçta en içime sineni oldu ya, ''mutlu son'' yazayım bari tatlımalkisalkisalkis

telaşı atlattın canım geçmiş olsunalkisalkisalkis darısı başımızaaa:kedi:

Oluyor canım inan bana allah yardımcı oluyor,hepsi çorap söküğü gibi geliyor. Ama bir ihtiyaç bitiyor öbürü başlıyor o da ayrı tabi. allah kolaylık versin hepimize.

Back
X