Hisar çeyiz seti (çeyizimin ilk parçaları)

OozgeE

10.05.2009
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
502
42
318
Eki Görüntüle 333730 $1000-hisar-ahsap-kutu-yeni.webpEki Görüntüle 333732 $bahama-siyah-tencere-seti.webpEki Görüntüle 333736
set halinde 1790tl'ye aldık birde düdüklü tencerem var ama onun resmini bulamadım
acemiyim yardım edin :) karlı bir alışveriş olmuş mu sizce? :44: beğendiniz mi ilk çeyizlerimi ? :)

iyi günlerde kullan inşallah sağlık ve huzurla.. teflon takımımız aynı, benimki gold rengi.

amin inşallah :) gold resimlerde çok hoş görünüyor ama teflon ve çelik tencerelerin renklerinde ton farklılığı vardı bende tam takım olsun diye hepsini siyah aldım :122:

anladım, ben çeliklerimi Korkmazdan aldığım için renk farklılığından haberim yok :)

hayırlı olsun cnm gule gule kullannn. çatal bıçsk takımın parlak mı saten mi :)

teşekkürler :) parlak canım saten değil teşhirdekiler bile çizilmişti o yüzden uzun ömürlü olmayacağını düşünüp parlak aldım

merhaba
ben de hisardan tabak takımı ve çatalkasık takımı almayı dusunuyorum . ama ben kare bon china begendım ve bana 2300 tl gibi bir fiyat soyledıler.senın bu fotograflarda cok fazla tencere var onların hepsı dahıl mı yazdıgın fıyata? bır de tabak olarak ne aldın ? ve tüm bunları nerden aldın ? :D güle güle kullan ayrıca.

merhaba
ben de hisardan tabak takımı ve çatalkasık takımı almayı dusunuyorum . ama ben kare bon china begendım ve bana 2300 tl gibi bir fiyat soyledıler.senın bu fotograflarda cok fazla tencere var onların hepsı dahıl mı yazdıgın fıyata? bır de tabak olarak ne aldın ? ve tüm bunları nerden aldın ? :D güle güle kullan ayrıca.

cevahir ykm'den aldım canım ben. tabak yok ama benim aldığım sette. kampanya hala devam ediyor.

Hımm anladım . PEki tabak takımını neden düşünmedin. Kalitesi hakkında bir bilgin var mı ? Ben çaliğinden şüphe duymuyorum kesinlikle ama acaba tabakları da aynı kalitede mi diye endişe ediyorum . Bu bernardo karaca vs çok fazla şikayet almış araştırdığım kadarıyla.Üstelik tabakları kaliteli olsa bile çatal kaşıkları sanırım aynı kalitede değil. Tabak güzel olacak diye çatal kaşıgı kötü almak da anlamsız. Ayrı ayrı alsak o zaman da çok pahalı olacak . Çok kafam karıştı açıkçası. Ben hisardan bu takımı beğendim : (varsa bir bilgin paylaşırsan sevinirim)
Hisar şah$hisar şah.webp
Bu takımla herhangi bir çatl kaşığı 2300 peşin dedi.Daha da indirim yaparız dedi (izmir:50:)

evlilik için ön hazırlık yapıyorum şimdilik neredeyse bir 3 sene var yemek takımı almadım çünkü daha sonra daha çok hoşuma giden modeller çıkar içime sinmez diye riske atmak istemedim tencere ve çkb seti 10 kat daha güzeli çıksa da çok umrumda olmaz o yüzden gönül rahatlığıyla aldım hem hisar kalitesi hemde o fiyata olunca kaçırmamak gerek :)

hayırlı olsun aynı setten bende aldım gold rengini güle güle kullan :) bende mağazada aynı fiyata görmüştüm set halinde ama bakırköyde fabrika satış mağazasından 1400 e aldım .. Çaydanlığınıda yeni çıkan kilitli sistemli olanlarla değiştirdim ..

bence aldıkların gayet güzel özellikle tencere setine bayıldım güle güle mutlu mutlu kullan inş.:nazar:

hayırlı olsun aynı setten bende aldım gold rengini güle güle kullan :) bende mağazada aynı fiyata görmüştüm set halinde ama bakırköyde fabrika satış mağazasından 1400 e aldım .. Çaydanlığınıda yeni çıkan kilitli sistemli olanlarla değiştirdim ..
1400 mü :26: çok iyiymiş ya çaydanlığı değiştirmende süper olmuş bana değiştirme şansım olduğuyla ilgili hiç birşey söylenmedi:41:

kansu .!.:
bence aldıkların gayet güzel özellikle tencere setine bayıldım güle güle mutlu mutlu kullan inş.
aminn çok teşekkür ederimm :)

Back
X