Ben istiyorum aslinda kavga falan etsin,dovsun bu saydigim insanlari, saglam bir kiyamet kopsun. Bari hepsini yakalar goturur tikarlar iceri,orda 3 gece yatsa akli basina gelir diye dusunuyorumBu söylediğine kendi de inanmıyordur dark, çok para kazanmayı ayıp bulmuyorum, adamın ideali bu'dur kazanır ama takıntılı para kazanma hırsı, üstelik hiçbir öneriyi dikkate almadan, defalarca aynı yoldan geçmesine rağmen üstelik, bu sağlıksız işte, ben de senin kadar eminim bu gazla gitsin, daha çok para kazansın kazandığı kadarı da yetmeyecek daha fazlasını isteyecek, bir yerden sonra olay kopuyor çünkü, nasıl örneklesem paranın miktarı çoğaldıkça etrafındakilere yaptırım gücü gözünü kör etmeye başlıyor, o gücü elinde tutmak zevk vermeye başlıyor, sana daha önce selam vermeyenleri paranla satın alma hissi vardır bilir misin bilmem, işte o his yönetmeye başlıyor seni, eşin şu an dönüm noktasında ya kendini frenleyecek ya da tam gaz gidip hepinizi paramla dize getiriyorum nidaları atarak yok olacak, cismen değil ruhen.
İyi de maksadı meselesini konuşarak halletmek değil ki, hem sen sanıyormusun ki kavga edecekler o insanlarda şikayetçi olacak, bak bunu hiçbir zaman unutma, her ne kadar farklı görünseler de aynı genlere sahipler, hiç benzemiyor görünenler bile kıyısından köşesinden benzer.Ben istiyorum aslinda kavga falan etsin,dovsun bu saydigim insanlari, saglam bir kiyamet kopsun. Bari hepsini yakalar goturur tikarlar iceri,orda 3 gece yatsa akli basina gelir diye dusunuyorumelimde degil. Boyle soguk savaslar bana gore degil,ben bir meselem varsa sicagi sicagina halletmeyi isteyen kisi oldukca o da tam tersi olmaya devam edecek
Bugun yeniden dunyaya gelsem vergi dairesinde calisan memur alicam kendime koca olarak. Risksiz entrikasiz dumduk memur olsun sabah 8 aksam 5İyi de maksadı meselesini konuşarak halletmek değil ki, hem sen sanıyormusun ki kavga edecekler o insanlarda şikayetçi olacak, bak bunu hiçbir zaman unutma, her ne kadar farklı görünseler de aynı genlere sahipler, hiç benzemiyor görünenler bile kıyısından köşesinden benzer.
Eşin söver onlar eyvallah der, para biter aşk biter, sonra yine sil baştan:))) bunların ilişki dinamiği böyle, sen dışarıda kalıyorsun da anlamıyorsun cık cık cık :)))
Bak yine kavramamışsın meseleyi, mesele işi değil karakteri, memur da olsa eşinin hırsındaki bir adam devlet dairesini kasıp kavururdu, yanardı oralar mazallah :)))Bugun yeniden dunyaya gelsem vergi dairesinde calisan memur alicam kendime koca olarak. Risksiz entrikasiz dumduk memur olsun sabah 8 aksam 5
Gezdiğiniz yerler çocuğa uygun değilse ama artık çocuğu da yapmış bulunmuşsanız acaba artık onu bir engel, yük gibi görmeyi bıraksanız mı kiCocuk sahibi olmak her ne kadar esler uzerinde esit sorumluluk olsa da yine de kadini bir 5 sene geriye goturuyor bana gore. Cunku benimki gibi bir cocugunuz varsa belli bir sure kariyere ara vermek zorunda kaliyorsunuz,cocukla gecirilen sure arttikca insan kendinden vazgecmeye basliyor. En basitinden yaptigim yemekler bile sadece cocuga gore yemekler. Veya gezme tozma konularinda cocuk bize engel oluyor cunku hem huysuz hem de bizim gezdigimiz yerler pek cocuga uygun degil. Cocugun olumsuz etkilenmemesine ugrastikca insan kendinden ödün vermek zorunda kaliyor elbette
O da dogruBak yine kavramamışsın meseleyi, mesele işi değil karakteri, memur da olsa eşinin hırsındaki bir adam devlet dairesini kasıp kavururdu, yanardı oralar mazallah :)))
Adam kendiyle savaşıyor görmüyor musun
Ben yuk gormesem de engel oluyor sonucta bize. Hayatimizi ona gore sekillendiriyoruz mecburen. Ha bunu derseniz ki cocuga yansitiyor musunuz yok yansitmiyoruz. Orta yolu bulmaya calisiyoruz mesela ben gece cikacaksam esim cocuga bakiyor. Ya da esim cikacaksa ben bakiyorum. Bazen anneme birakip beraber cikiyoruz. Bu sadece kucuk bir ornek elbette.Gezdiğiniz yerler çocuğa uygun değilse ama artık çocuğu da yapmış bulunmuşsanız acaba artık onu bir engel, yük gibi görmeyi bıraksanız mı kibu arada evet kadına daha çok sorumluluk düşüyor çocukta haklısınız ama annelik biraz da ödün vermek oluyor zannımca
Arkadaslar selam
Beni bilen bilir,bilmeyene de bu konu vesilesiyle kendimi tanitmis olacagimher turlu olumlu olumsuz yorumlariniza acigim,konuksever bir uyeyim kanalima hosgeldiniz tarzinda onerilerinizi bekliyorum
Esim biz evlendigimizden beri bir iflas gecirdi,3 tane is kurdu,6 yilda ancak su anda belli bir maddi olgunluga gelebildi. Kendisi cok hirsli,psikopat derecede para kazanma ve guclenme aski yasayan bir adam. Sabahlara kadar calisir,yoruldum demez,yasaklarda da calisti surekli ne gecesi var ne gunduzu. Zaman zaman evlilikteki ilgiyi ve heyecani kaybetsek de onu anlayabiliyorum. İcinde bulundugu durumu,anne baba olmadan (hayattalar ama esim gorusmek istemedi gecmiste yasadiklarindan dolayi) bir yerlere gelebilme cabasi,yalnizligi,bulundugu yere ait olamamasi gibi sorunlar yasadigini gorebiliyorum. Adamin evliligi bile bir piyango oldu. Ben tam onun anlasabilecegi insanim. Ozgur birakirim,daraltmam,hesap sormam. O da boyle davranir cunku. Gece gunduz istedigimiz zaman ayri ayri gezebiliriz,beraber de takiliriz,birbirimizden ayri tatil yapabiliriz, kimse kimseye dert yaratmaz. Evli gibi degiliz daha cok beraber dost hayati yasayan iki kisi gibiyiz,bu profili tek bozan sey oglumuz.
Esim yaklasik 6 ay -1 senedir yuksek miktarlar kazanmaya basladi. Kazandikca hirslari artti. Gecmiste kendisine kotulugu olan es dost akraba kim varsa resmen hepsini kole gibi yaninda calistirmaya,ya da deli gibi hepsini ezmeye basladi. Ben olaylarin disindayim. Sadece izliyorum. Ama izlerken de korkuyorum acikcasi. Hirsi beni korkutuyor. Fikrimi her zaman soyluyorum,lafimi esirgemiyorum,gerektiginde kavga etmekten de geri durmuyorum ama o yapacagi varsa yine yapiyor. Son isi (hayalimi gerceklestiriyorum dedigi isi) icin yillardir konusmadigi babasini amele olarak ise aldi deli gibi calistirip uzerinden geciyor su anda. Ayni sekilde iflas ettiginde kendisine selam vermekten kacinan amcalari ve onlarin cocuklarina da ticari olarak kaziklar cakma pesinde. Adam gucleniyor iyice yuzuklerin efendisine dondu.
Boyle hirsli adamlara gelistirilebilecek ekstra bir tavir bir sey var midir size gore? Siz olsaniz nasil davranirsiniz?
Ben böyle insanlardan çekinirim. Babasıyla arasının bozulma sebebi nedir bilmiyorum ama çok ciddi bir durum yoksa babasına bunu yapan bana da yarın başka bi sebepten bilenebşlir diye düşünürüm. Temkinli ol yani(nasıl olacağın konusunda fikrim yok öylesine yazdım:))Arkadaslar selam
Beni bilen bilir,bilmeyene de bu konu vesilesiyle kendimi tanitmis olacagimher turlu olumlu olumsuz yorumlariniza acigim,konuksever bir uyeyim kanalima hosgeldiniz tarzinda onerilerinizi bekliyorum
Esim biz evlendigimizden beri bir iflas gecirdi,3 tane is kurdu,6 yilda ancak su anda belli bir maddi olgunluga gelebildi. Kendisi cok hirsli,psikopat derecede para kazanma ve guclenme aski yasayan bir adam. Sabahlara kadar calisir,yoruldum demez,yasaklarda da calisti surekli ne gecesi var ne gunduzu. Zaman zaman evlilikteki ilgiyi ve heyecani kaybetsek de onu anlayabiliyorum. İcinde bulundugu durumu,anne baba olmadan (hayattalar ama esim gorusmek istemedi gecmiste yasadiklarindan dolayi) bir yerlere gelebilme cabasi,yalnizligi,bulundugu yere ait olamamasi gibi sorunlar yasadigini gorebiliyorum. Adamin evliligi bile bir piyango oldu. Ben tam onun anlasabilecegi insanim. Ozgur birakirim,daraltmam,hesap sormam. O da boyle davranir cunku. Gece gunduz istedigimiz zaman ayri ayri gezebiliriz,beraber de takiliriz,birbirimizden ayri tatil yapabiliriz, kimse kimseye dert yaratmaz. Evli gibi degiliz daha cok beraber dost hayati yasayan iki kisi gibiyiz,bu profili tek bozan sey oglumuz.
Esim yaklasik 6 ay -1 senedir yuksek miktarlar kazanmaya basladi. Kazandikca hirslari artti. Gecmiste kendisine kotulugu olan es dost akraba kim varsa resmen hepsini kole gibi yaninda calistirmaya,ya da deli gibi hepsini ezmeye basladi. Ben olaylarin disindayim. Sadece izliyorum. Ama izlerken de korkuyorum acikcasi. Hirsi beni korkutuyor. Fikrimi her zaman soyluyorum,lafimi esirgemiyorum,gerektiginde kavga etmekten de geri durmuyorum ama o yapacagi varsa yine yapiyor. Son isi (hayalimi gerceklestiriyorum dedigi isi) icin yillardir konusmadigi babasini amele olarak ise aldi deli gibi calistirip uzerinden geciyor su anda. Ayni sekilde iflas ettiginde kendisine selam vermekten kacinan amcalari ve onlarin cocuklarina da ticari olarak kaziklar cakma pesinde. Adam gucleniyor iyice yuzuklerin efendisine dondu.
Boyle hirsli adamlara gelistirilebilecek ekstra bir tavir bir sey var midir size gore? Siz olsaniz nasil davranirsiniz?
Sizin bu eş vergi dairesinde kim bilir neler çevirirdi. Rüşvet falan yerdi bence. İşi değil karakteri sıkıntılı adamın.Bugun yeniden dunyaya gelsem vergi dairesinde calisan memur alicam kendime koca olarak. Risksiz entrikasiz dumduk memur olsun sabah 8 aksam 5
Baba eski alkoliklerden. Icip icip coluk cocugu doven eziyet eden tiplerden. Esimin annesi de normal bir ruh sagligina sahip degil,senelerce hem sopa yiyip hem de kocam da kocam diyenlerden. Daha yeni bosanmaya karar verdi. Ama hayat bitti ömür bitti cocuklar size dusman oldu. Bu saatten sonra bosanmasan da olur hesabi bir kadin. Cocugum icin bosanmiyorum diyenlere kamu spotu niteligindeBen böyle insanlardan çekinirim. Babasıyla arasının bozulma sebebi nedir bilmiyorum ama çok ciddi bir durum yoksa babasına bunu yapan bana da yarın başka bi sebepten bilenebşlir diye düşünürüm. Temkinli ol yani(nasıl olacağın konusunda fikrim yok öylesine yazdım:))
Adam psikolojik destegi kabul etmez. Daha once baska bir konuda denedim. Bilemiyorum onu anlamaya calisiyorum evde bambaska bir adam,disarida bambaska. Surekli degisiyor. Bazen olumlu bazen olumsuz.Benim için net ayrılık sebebidir. Çok korkarım böyle insanlardan. Bu çıkışın bir inişi de olabilir ne yapacak o zaman? Psikolojik yardım almalı. Normal değil. Evliliğiniz de normal değil.
Ay iyi yapmış öyleyse diyeceğim de, demeyeyim yineBaba eski alkoliklerden. Icip icip coluk cocugu doven eziyet eden tiplerden. Esimin annesi de normal bir ruh sagligina sahip degil,senelerce hem sopa yiyip hem de kocam da kocam diyenlerden. Daha yeni bosanmaya karar verdi. Ama hayat bitti ömür bitti cocuklar size dusman oldu. Bu saatten sonra bosanmasan da olur hesabi bir kadin. Cocugum icin bosanmiyorum diyenlere kamu spotu niteliginde
Yok rusvet yemez cunku kendisi haram helal konularina cok duskundur. Kazancina kotu bir seyi bulastirmaz,kimsenin sirtindan gecinmez sevmez oyle seyleri. Misal vereyim,ilk ortakligini sirf ortagi kumar oynuyor diye bitirmisti. Yillar sonra o adam batti kumardan, esim ona yardimci oldu maddi olarak. Bakti ki kumardan vazgecmedi adam bu sefer kovdu. Verdigi maddi imkanlari da geri aldi.Sizin bu eş vergi dairesinde kim bilir neler çevirirdi. Rüşvet falan yerdi bence. İşi değil karakteri sıkıntılı adamın.
Dogru bir yaklasimAy iyi yapmış öyleyse diyeceğim de, demeyeyim yinebazı açılardan kendisine yapılanı unutmayanları severim ama sen yine de ‘safe zone’da kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?