Hırslı koca

Ben istiyorum aslinda kavga falan etsin,dovsun bu saydigim insanlari, saglam bir kiyamet kopsun. Bari hepsini yakalar goturur tikarlar iceri,orda 3 gece yatsa akli basina gelir diye dusunuyorum elimde degil. Boyle soguk savaslar bana gore degil,ben bir meselem varsa sicagi sicagina halletmeyi isteyen kisi oldukca o da tam tersi olmaya devam edecek

İyi de maksadı meselesini konuşarak halletmek değil ki, hem sen sanıyormusun ki kavga edecekler o insanlarda şikayetçi olacak, bak bunu hiçbir zaman unutma, her ne kadar farklı görünseler de aynı genlere sahipler, hiç benzemiyor görünenler bile kıyısından köşesinden benzer.
Eşin söver onlar eyvallah der, para biter aşk biter, sonra yine sil baştan:))) bunların ilişki dinamiği böyle, sen dışarıda kalıyorsun da anlamıyorsun cık cık cık :)))

Bugun yeniden dunyaya gelsem vergi dairesinde calisan memur alicam kendime koca olarak. Risksiz entrikasiz dumduk memur olsun sabah 8 aksam 5

Bugun yeniden dunyaya gelsem vergi dairesinde calisan memur alicam kendime koca olarak. Risksiz entrikasiz dumduk memur olsun sabah 8 aksam 5
Bak yine kavramamışsın meseleyi, mesele işi değil karakteri, memur da olsa eşinin hırsındaki bir adam devlet dairesini kasıp kavururdu, yanardı oralar mazallah :)))
Adam kendiyle savaşıyor görmüyor musun

Gezdiğiniz yerler çocuğa uygun değilse ama artık çocuğu da yapmış bulunmuşsanız acaba artık onu bir engel, yük gibi görmeyi bıraksanız mı ki bu arada evet kadına daha çok sorumluluk düşüyor çocukta haklısınız ama annelik biraz da ödün vermek oluyor zannımca

Bak yine kavramamışsın meseleyi, mesele işi değil karakteri, memur da olsa eşinin hırsındaki bir adam devlet dairesini kasıp kavururdu, yanardı oralar mazallah :)))
Adam kendiyle savaşıyor görmüyor musun
O da dogru
Boyle bir adami vergi dairesinde hayal de edemedim su an gider petrol krali gibi otururdu bas koseye
Yazik ordakilere acidim

Ben yuk gormesem de engel oluyor sonucta bize. Hayatimizi ona gore sekillendiriyoruz mecburen. Ha bunu derseniz ki cocuga yansitiyor musunuz yok yansitmiyoruz. Orta yolu bulmaya calisiyoruz mesela ben gece cikacaksam esim cocuga bakiyor. Ya da esim cikacaksa ben bakiyorum. Bazen anneme birakip beraber cikiyoruz. Bu sadece kucuk bir ornek elbette.

Ben böyle insanlardan çekinirim. Babasıyla arasının bozulma sebebi nedir bilmiyorum ama çok ciddi bir durum yoksa babasına bunu yapan bana da yarın başka bi sebepten bilenebşlir diye düşünürüm. Temkinli ol yani(nasıl olacağın konusunda fikrim yok öylesine yazdım:))

Benim için net ayrılık sebebidir. Çok korkarım böyle insanlardan. Bu çıkışın bir inişi de olabilir ne yapacak o zaman? Psikolojik yardım almalı. Normal değil. Evliliğiniz de normal değil.

Kocan sana düşman olmasın, başka da söyleyecek şey yok. Ben biraz tetikte olma ihtiyacı hissederdim. fitil fitil getirmenin kitabını yazmış resmen.
gerekeni yapmış hepsine, bu zamanda öyle davranabilen yükselir, bu tavrını bıraktığı an hepsi kocana yüklenir.

Eşinin hırsı İntikam alma Duygusu.. Ezilmiş Egoları Para güc ile pompalıyor.. Balon şişer şişer ve patlar, sonucu nasıl olur bilmiyorum.. Rabbim akıl versin eşine

Dünya malına hırslanan insanlardan hoşlanmam çok yükselmiş olabilir ama kimse yarın ne olacağını bilmiyorki. Zamanında ezilmiş olması ezebilir anlamını taşımıyor demekki çok kinci bir insan der iki katı düşünürdüm

Baba eski alkoliklerden. Icip icip coluk cocugu doven eziyet eden tiplerden. Esimin annesi de normal bir ruh sagligina sahip degil,senelerce hem sopa yiyip hem de kocam da kocam diyenlerden. Daha yeni bosanmaya karar verdi. Ama hayat bitti ömür bitti cocuklar size dusman oldu. Bu saatten sonra bosanmasan da olur hesabi bir kadin. Cocugum icin bosanmiyorum diyenlere kamu spotu niteliginde

Benim için net ayrılık sebebidir. Çok korkarım böyle insanlardan. Bu çıkışın bir inişi de olabilir ne yapacak o zaman? Psikolojik yardım almalı. Normal değil. Evliliğiniz de normal değil.
Adam psikolojik destegi kabul etmez. Daha once baska bir konuda denedim. Bilemiyorum onu anlamaya calisiyorum evde bambaska bir adam,disarida bambaska. Surekli degisiyor. Bazen olumlu bazen olumsuz.

Ay iyi yapmış öyleyse diyeceğim de, demeyeyim yine bazı açılardan kendisine yapılanı unutmayanları severim ama sen yine de ‘safe zone’da kal

Sizin bu eş vergi dairesinde kim bilir neler çevirirdi. Rüşvet falan yerdi bence. İşi değil karakteri sıkıntılı adamın.
Yok rusvet yemez cunku kendisi haram helal konularina cok duskundur. Kazancina kotu bir seyi bulastirmaz,kimsenin sirtindan gecinmez sevmez oyle seyleri. Misal vereyim,ilk ortakligini sirf ortagi kumar oynuyor diye bitirmisti. Yillar sonra o adam batti kumardan, esim ona yardimci oldu maddi olarak. Bakti ki kumardan vazgecmedi adam bu sefer kovdu. Verdigi maddi imkanlari da geri aldi.

adam çok mutsuz. farkında değil kendisi ama o insanları hayatından çıkarsa çok rahatlayacak. oysa her gün onları gözünün önünde tutarak kinini de canlı tutuyor. bu mutsuzlukla nereye kadar gider bilmiyorum. aslında ne güzel yuva kurmuş, onu anlayan bir karısı var. başka kadın olsa iş batırmaları sabah akşam kafasına kakardı. ama işte mutsuzluğundan göremiyor.

umarım kötü bi şey olmadan bi şekilde terapiye ikna edebilirsin eşini, konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…