Hırslı koca

Son cumlende guldum ,trajik hir sey anlatirken ustune rahat birak deyince istemsiz olarak tesekkur ederim. Kesinlikle hak veriyorum sana. Ozellikle bazi olaylarda hele, herkes tatildeyken ben de babamin fabrikasinda para almadan calissam buyudugumde agzina etmek icin elimden geleni yapardim. Dedigin gibi yokluk olsa okey,Allahtan gelen bir dert der sineye cekersin. Peki ya varlik icindeki yokluk?
Birak boyle kalsin diyorsun. Anliyorum seni.

Simdi ne oluyor biliyormusun,bir hediye alacak oluyorum,sevecegi birseye uzaninca icimde bir yer "hayir"diyor,"bu olmaz,buna sevinir,ama o seni hic sevindirmedi"
Icimdeki sesi bastirmaya calisarak,en azindan vicdanimi susturacak bir sey,cicek vs aliyorum,ardindan asil cocuklarimi mutlu edecek seyler aliyorum,onlarla ben de mutlu oluyorum.
Sen bakma yaslaninca baltalarin gomuldugune,bugun genclik kudretine donseler ayni hukumranligi yine surerler,sadece yelkenler suya indi mecburiyetten.
Adam surundurmuyor ya,calisamayacak kisiyi de zorla calistiriyor degil,asayis berkemal rahat ol.

Ne guzel soylemissin. Simdi gencligindeki gibi icse micsa kp hazretleri,onun evinde yasayan kim olsa uzerinden gecer dayakla hakaretle. Sadece yaslandi diye gucu azaldi. Bir de parasi bitince mecburen yanasti. Sanki yanimizda yasiyor gibi yorumlamissin cok tesekkurler hay Allah razi olsun cok iyi geldi yorumun

Malesef hırslarına yenik düşmüş görünüyor. Veren de alan da Allah.Ya birgün elindekiler yine uçar giderse .Ne olursa olsun kimseye kötü davranmamak lazım ayrıca

Aman ona kötülük yapma sakın seni de amele yapar ,babasini Yapan birinden beklenir yani

Aman ona kötülük yapma sakın seni de amele yapar ,babasini Yapan birinden beklenir yani
Benim de meslegim ayni oldugundan sanirim sorun yasamam muhendisler amelelige alisiktir nasilsa.

Sakasi bir yana benden ona zarar gelmez,ama ondan bana gelirse cevabini alir tabi

Ya şu yok saymak nasil en buyuk ceza oluyor,biri bana anlatsin
Adam buyukluk tasladigi kisinin emrinde calismaya gocunmuyor,yok sayilsa kahrindan mi ölecek,cokta gulesim vardi
He valla
Bizim akrabalar analarini boyayip babalarina satan cinsten
Hadi yok say bu adami da ders alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…