• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırslı koca

Kocan sana düşman olmasın, başka da söyleyecek şey yok. Ben biraz tetikte olma ihtiyacı hissederdim. fitil fitil getirmenin kitabını yazmış resmen.
gerekeni yapmış hepsine, bu zamanda öyle davranabilen yükselir, bu tavrını bıraktığı an hepsi kocana yüklenir.
Benimle bir alip veremedigi yok,cunku ona zarar vermedim manevi yonden. Yapim geregi boyleyim. Kavgaci olmayan sakin bir insanim. Sadece muhabbeti guler yuzu severim. Daraltmam kimseyi. Kendi isime bakarim,durustumdur. Zor gununde esime sirtimi donmedim,buna evlilik oncesi zamanlarimiz da dahil. O zamanlar sadece arkadastik mesela,ilk maddi sermayeyi ona ben sagladim. Ortak olduk,beraber calistik. Sevgili olma durumlarimiz cok sonra basladi.

Bu iyi niyetli bi hirs degil.diyelim ki o akrabalarina ailesine basarili oldugunu gostermek icin calissaydi bunu gorduklerinde hayatina devam etseydi tamam ama onlari ezmeye intikam almaya calisiyor.yani hirs intikama donusmus ve sonu pek iyi gorunmuyor.sizinle olan iliskiside evlilik degil bence oturup konusun bu tavirlari normal degil.

adam çok mutsuz. farkında değil kendisi ama o insanları hayatından çıkarsa çok rahatlayacak. oysa her gün onları gözünün önünde tutarak kinini de canlı tutuyor. bu mutsuzlukla nereye kadar gider bilmiyorum. aslında ne güzel yuva kurmuş, onu anlayan bir karısı var. başka kadın olsa iş batırmaları sabah akşam kafasına kakardı. ama işte mutsuzluğundan göremiyor.

umarım kötü bi şey olmadan bi şekilde terapiye ikna edebilirsin eşini, konu sahibi.
Hic yazmayacaksin sandim bir an ♥️
onu anlamaya calisiyorum,hic evlilik adami degil zaten hep soyler,ben de evlilik insani degilimdir ama buna ragmen birlikte guzeliz derler ya oyle bir iliskimiz var. hayatindan keske cikarsa dedigin gibi. Baska bir yere gitsek orda yasasak keske,ama mumkun degil isi dolayisiyla belli yerlerde yasayabiliriz,Bursa,Usak,Denizli gibi. Bunlar arasindan en iyi secenek Bursa oldugundan burdayiz. Yoksa hayallerimiz bambaskaydi tabi. Elden geldigince en iyi sekilde yasamaya calisiyoruz.

Bu iyi niyetli bi hirs degil.diyelim ki o akrabalarina ailesine basarili oldugunu gostermek icin calissaydi bunu gorduklerinde hayatina devam etseydi tamam ama onlari ezmeye intikam almaya calisiyor.yani hirs intikama donusmus ve sonu pek iyi gorunmuyor.sizinle olan iliskiside evlilik degil bence oturup konusun bu tavirlari normal degil.
Bilmem ,evlilikle ilgili bir sorunumuz yok,daha dogrusu sikayet olabilecek bir durumumuz yok. Kimse kimseyi daraltmiyor hesap sormuyor. Iki ayri insaniz,iki ayri ozel hayatimiz var ama bunun disinda da evliyiz elbette ayni evde yasiyoruz,birlikte gecirmemiz gereken zamanlari birlikte geciriyoruz. Isinin yogunlugu zaman zaman onu yorsa beni de sinirlendirse de genele bakildiginda bir sorun olusturmuyor aslinda.

Eşinin hırsı İntikam alma Duygusu.. Ezilmiş Egoları Para güc ile pompalıyor.. Balon şişer şişer ve patlar, sonucu nasıl olur bilmiyorum.. Rabbim akıl versin eşine 😔
Ben de akil fikir diliyorum burdan kendisine. Sordugum zaman aldigim cevap ..... miktar kazaninca duracagi yonunde. Bakalim.

Babamı sevmem anlaşamam yaptığı bir çok şey var ölse üzülmem bile düşün ama amele gibi asla çalıştıramam bu hırs değil başka birşey burcu ne esinin oğlak veya başak mı

Dünya malına hırslanan insanlardan hoşlanmam çok yükselmiş olabilir ama kimse yarın ne olacağını bilmiyorki. Zamanında ezilmiş olması ezebilir anlamını taşımıyor demekki çok kinci bir insan der iki katı düşünürdüm
Evet oldukca kindar,ama bunu asla kabul etmez oyle degisik ve zor bir insan

Ben de akil fikir diliyorum burdan kendisine. Sordugum zaman aldigim cevap ..... miktar kazaninca duracagi yonunde. Bakalim.
Aklıma bi tanıdığım geldi. Şunu da yapayım bunu da yapayım diye diye 90 yaşına geldi çok eskiden yüz binlerce parayı batırmıştı. :KK35: Sizin eşinizin de hiç belli bir noktadan sonra duracağını sanmıyorum.

Babamı sevmem anlaşamam yaptığı bir çok şey var ölse üzülmem bile düşün ama amele gibi asla çalıştıramam bu hırs değil başka birşey burcu ne esinin oğlak veya başak mı
Kiz olse neden uzulmezsin ya yazik be
Ne yasadigini bilemem bibi ama ölüm cok baska bir durum bence. Benim baba öleli 16 sene oldu ondan mi bilemiyorum ama. Keske gitmeseydi de amele gibi calissaydi diyebilirim bak. Esimin yaptigini asla desteklememekle beraber.

Basak burcu olan benim 😁esim kova burcu. Nediyor falim reklami hatirlamiyor musun?
Kizim sen yeni kusaksin
Masum ve yumusaksin
Kovadan sana koca olmaz
Cunku sen basaksin 😂😂😂

Aklıma bi tanıdığım geldi. Şunu da yapayım bunu da yapayım diye diye 90 yaşına geldi çok eskiden yüz binlerce parayı batırmıştı. :KK35: Sizin eşinizin de hiç belli bir noktadan sonra duracağını sanmıyorum.
Ben de sanmiyorum. Ama o meblaga ulasinca hani ulan diye yakasina yapisirim. Verilen sozleri asla unutmam cunku.

Benim eşimde para konusunda çok hırslı idi.. Kazancımız iyi iken beğenmiyor altındaki arabayı küçümsüyordu daha çok daha çok isterken battık. İyi bir konumu varken kıymetini bilmiyordu şuan Çiftcilik yapıyoruz 😂

Kiz olse neden uzulmezsin ya yazik be
Ne yasadigini bilemem bibi ama ölüm cok baska bir durum bence. Benim baba öleli 16 sene oldu ondan mi bilemiyorum ama. Keske gitmeseydi de amele gibi calissaydi diyebilirim bak. Esimin yaptigini asla desteklememekle beraber.

Basak burcu olan benim 😁esim kova burcu. Nediyor falim reklami hatirlamiyor musun?
Kizim sen yeni kusaksin
Masum ve yumusaksin
Kovadan sana koca olmaz
Cunku sen basaksin 😂😂😂
Benim için sperm bağışçısı diyelim :70: neyse keşke bende seveydim ama kader :27: ama öyle asla kinim yok ölsün diyede dua etmem nötrm diyelim

Falın fallanmış senin :deli:

Dogru diyorsunuz. Bazen diyorum aman bana ne be diye. Annem de ellesme cocuga naparsa yapsin modunda. Keske babasiyla gorusmeseydi en buyuk sikayetim o.
Evet görüşmeseydi daha iyiydi. Ama görüşüyorsa da kendi tercihi. Babasının da zoruna gitmiyor demekki ayakçı olarak çalışmak. Ne bileyim normal bi baba gurur yapar oğlunun böyle ezmesine izin vermez. Alan memnun veren memnun sizlil bi durum yok.

Ama eşiniz tehlikeli boyutta takıntılı dikkat edin arkadaşlar şakayla karışık demiş ama aslında ciddi olmak lazım bu adama yanlış yapmayın. Kabir azabı gibi üzerinize bastırır kurtulamazsınız da.

Benim eşimde para konusunda çok hırslı idi.. Kazancımız iyi iken beğenmiyor altındaki arabayı küçümsüyordu daha çok daha çok isterken battık. İyi bir konumu varken kıymetini bilmiyordu şuan Çiftcilik yapıyoruz 😂
Yaa ciftcilik cok guzel degil mi aslinda? Hep hayalini kurardim ben misal. Ama elbette onemli olan sizin mutlulugunuz. Umarim iyisinizdir.

Evet görüşmeseydi daha iyiydi. Ama görüşüyorsa da kendi tercihi. Babasının da zoruna gitmiyor demekki ayakçı olarak çalışmak. Ne bileyim normal bi baba gurur yapar oğlunun böyle ezmesine izin vermez. Alan memnun veren memnun sizlil bi durum yok.

Ama eşiniz tehlikeli boyutta takıntılı dikkat edin arkadaşlar şakayla karışık demiş ama aslında ciddi olmak lazım bu adama yanlış yapmayın. Kabir azabı gibi üzerinize bastırır kurtulamazsınız da.
Babasi icin hava hos. Hem maas aliyor,hem yalnizligini hissetmiyor calisarak. Hem de arada maddi olarak ne koparsam maasa ek derdinde. Ha bence haysiyetsizlik ama bu da onun tercihi. Adam normal baba olmadigi icin sanirim. Esim icin bir yabanci. Maas verdigi siradan bir calisani.

Yaa ciftcilik cok guzel degil mi aslinda? Hep hayalini kurardim ben misal. Ama elbette onemli olan sizin mutlulugunuz. Umarim iyisinizdir.
Şu dünya nın en zor ve en nankör mesleği.. 1 ay boyunca ektik 15 gündür çapa yapıyoruz, 10 gün daha sürer büyük ihtimal. Masraf üstüne masraf yapıyoruz eğer ürün para etmez ise herhalde gene batarız 😔 işçi masrafı Su masrafı İlaç ve gübre masrafı çok ağır. Riskli bir iş.. 🤨

Şu dünya nın en zor ve en nankör mesleği.. 1 ay boyunca ektik 15 gündür çapa yapıyoruz, 10 gün daha sürer büyük ihtimal. Masraf üstüne masraf yapıyoruz eğer ürün para etmez ise herhalde gene batarız 😔 işçi masrafı Su masrafı İlaç ve gübre masrafı çok ağır. Riskli bir iş.. 🤨
Insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Allah gonlunuze gore versin. Benim esimin de ailesinde ciftci var,gecinemedikleri zamanlarda ek is yapiyorlar mecburen. Umarim sizin boyle bir seye ihtiyaciniz olmaz cunku zaten yeteri kadar yoruluyorsunuz

Back