Hırslı koca

Babası hariç geri kalan hepsine iyi yapıyor. Siz müdahil olmayın. İflas etmek çok zordur. Adam takılmış yapılanlara. Babasıyla görüşmemeye devam etseymiş iyiymiş ama amele gibi çalıştırması da ağır bi durum ne bileyim. Geri kalanı haketmiş. Boşverin.

Bu afam bi sure sonra aldatmaya baslar ben bu modeli taniyorum malesef
Ne alakasi var.
Benim eşim yapmaz diye gözü kapalı güvenenlerden değilim ama böyle bir söylemde abartı yani.
Telefonu ortada,bilgisayarı ortada,işte geçireceği zamanı evde bilgisayar başında geçiriyor çocukları özlüyorum diye. İş görüşmelerine ailecek gidiyoruz demişim, bundan bunu nasıl çıkardınız?

Dogru diyorsunuz. Bazen diyorum aman bana ne be diye. Annem de ellesme cocuga naparsa yapsin modunda. Keske babasiyla gorusmeseydi en buyuk sikayetim o.

Bizde de çok benzer durumlar.
Yani ne yapılır bilemiyorum. Para hırsı değilde başarma hırsı eşimdeki. Aldatır diye yazmış birisi ona bile vakti yok ki adamın. Görüyorum gözümle yani herşeyini.
Ben sağlam bir ekip kurmasını sağlayıp biraz işten çekmeye çalışacağım yoksa o beni çekecek iş çukuruna

Umarim ise yarar sende. Bizde sanmiyorum. Gerci babasina emanet edebilir yeni fabrikayi. O yuzden adama orda amelelik yaptiriyor. Benim canimi skiyor bu durum tabii,istemiyorum isin basinda baskasini da. Bana da yaranilmiyor

benim karakterime aykırı bi durum. ben bu kadar kindar ve ince hesap peşinde koşan biriyle mutlu olamazdim. baba naparsa yapsın red davasi acsaydi mesela çalıştıracağına. bu durumda siz bişey yapamazsiniz. kendini kuyruğundan yiyen yılan gibi bi durum. doydum sandıkca kendini yok edecek.

inşallah arkasında bırakmayı öğrenir eşiniz.

Baba kisisi esine,iki cocuguna siddet uyguluyordu. Surekli icen alkolik bir adamdi.30 yil cekmisler Evdekiler. Esim 16 yasinda ayrilmis zaten evden teyzesi ve enistesinde kalmis. Sonrasi zaten universite ,askerlik. Bir daha da eve donmemis

Az bile yapiyormus bence.
Hic duyar yapamicam bu amcaya. Herkes diyetinin bedelini bir sekilde oduyor.

Para aracı değil amacı olmuş, bu da tek başına sorun değil ama kendini ispat etmeye çalışıp bu ispatı takıntı haline getirdiğinden sıkıntı, böyle insanların yaşayacağı hayal kırıklıklarının yıkımı da büyük olur, şimdi laftan tavsiyeden de anlamaz, daha önce iflası bir şekilde sindirmiş ama yine iflas ederse kaldıramaz, yaş da gidiyor çünkü, sürekli sıfırdan başlamak kolay değil, ki benim kadar biliyorsun, iş dünyası bu, her zaman bir risk vardır.
Seni biliyorum da işte yine de eşindir, dinlerse de seni dinler, dinlemezse de 36 yaşında bir adama yapabileceğin bir şey yok.

Insallah cok tesekkur ederim

Az bile yapiyormus bence.
Hic duyar yapamicam bu amcaya. Herkes diyetinin bedelini bir sekilde oduyor.
boyle diyen tek kisi sensin bak.
amcanin bosanma davasi var bu arada. Ben de sahidiyim rezaletlerden son perdeyi izleyecegiz.

Son tartismamizda iflas ve is kurma meselelerini dile getirdim. Biraz fazla sert oldu. 6 senelik evliyiz bu kacinci is kurmak dedim. Her seferinde benim sozume geldin,bu sefer de geleceksin,yine sacmasalak insanlari doldurdun etrafina,yine bitecek hepsiyle isin,yine birilerini yap islet devret yapacaksin,sonra bu isten de vazgecip yenisine niyetleneceksin, etrafindaki insanlar hep degisecek ama yine ayni mok niyetli baska kisiler gelecek dedim. Bu benim icin agzima geleni soylemek pisman degilim. Oh agzima saglik. Normal konusmaktan anlamiyor ablacigim, mecburen arka arkaya yaptigi seyleri siraliyorum,mecburen yani. O kavga cikacaksa cikacak baska yolu yok

O zaman yapacak çok bir şey de yok dark, şimdi daha net anladım senin vazgeçmiş hallerini, hep aynı hataları yapıp farklı sonuçlar alacağını sanan birine laf anlatmaktan yorulmuşsun haklı olarak, o yüzden bu dışarıdan bakmaların.
Burnunun dikine gidene sen ne yapabilirsin ki?

Evet onu anlamaya calisiyorum,objektif bakmaya calisiyorum. Vazgeciyorum,bazen ona ayak uyduruyorum. Hic zenginlik meraklisi olmadim memur cocuguyum ben. Elime gecenle birikim yaptim,yardim ettim ama hic aman daha fazlasi da olsun dedigimi hatirlamam. Sikayet etmek de degil aslinda yaptigim,belki baska bir yapilacak sey vardir diye aranmak diyelim.
Kalkip diyor ki mesela 40 yasina kadar boyle calisayim,sonra kendimi rolantiye alacagim. Asla inanmiyorum bu soyledigine,40tan sonra ne degisecek,daha beter hirsli olmazsa ben de dark degilim

Bu söylediğine kendi de inanmıyordur dark, çok para kazanmayı ayıp bulmuyorum, adamın ideali bu'dur kazanır ama takıntılı para kazanma hırsı, üstelik hiçbir öneriyi dikkate almadan, defalarca aynı yoldan geçmesine rağmen üstelik, bu sağlıksız işte, ben de senin kadar eminim bu gazla gitsin, daha çok para kazansın kazandığı kadarı da yetmeyecek daha fazlasını isteyecek, bir yerden sonra olay kopuyor çünkü, nasıl örneklesem paranın miktarı çoğaldıkça etrafındakilere yaptırım gücü gözünü kör etmeye başlıyor, o gücü elinde tutmak zevk vermeye başlıyor, sana daha önce selam vermeyenleri paranla satın alma hissi vardır bilir misin bilmem, işte o his yönetmeye başlıyor seni, eşin şu an dönüm noktasında ya kendini frenleyecek ya da tam gaz gidip hepinizi paramla dize getiriyorum nidaları atarak yok olacak, cismen değil ruhen.

Herkes ayni olacak diye bi sey yok elbette haklisiniz kusura bakmayin
Benkm gorduklerim bu kadar kendini ise kaptiranlar o sıkıcı hayatlarini renklendirmek icin aldatiyolar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…