Hırslı koca

Adam sauron çıktı rıza baba.
Güç yüzüğünü takıp herkesi boyunduruğuna almış mübarek şaka bir yana babasından falan geçinmesi ilginç bence ciddi ciddi konuşmalısınız.
Ne diyem regina iste bana o lazim
Saurona papucunu ters giydirir bu
Soyluyorum ama gelmeseydi yapmasaydi diyor. Ben bu isi ille birilerine yaptiricam o da babam oluversin diyor. İsin en degisigi de gun geldiginde tekrar babasina sektiri cekecek olmasi.

Calisanlar maas karsiligi caisiyor elbette. Ve maas disinda ekstra is kapabilir miyim telasindalar. Kimse ters dusmeyi goze alamiyor da diyebiliriz.

Evet acima duygusu kisiden kisiye gore degisiyor. Tek belirleyici de gecmiste kendisine zarar vermis olmalari. Ben zarardan cok fayda sagladigim icin bana donmez,ya da ben oyle dusunuyorum artik bilemedim
İnanılmaz hırslı bir insan olduğum için hırslı, çabalayan, yılmayan insanları takdir ediyorum eşinin bu yönleri süper.. Kendinin zor zamanlarında ona sırt çevirenlerin farkına varıyor ve bu bilince sahip oluşu da saf bir insan olmadığını gösteriyor bu da süper... Kendi intikamını söke söke alıyor olmasıda süper ANCAK bu şekilde sürekli bu intikam, kin, nefret etrafında yaşıyorsa bu durum işte olayın kopma noktası oluyor.

Bazı acı biberler olur ya O denli acıdır ki Acısından biberler kıpkırmızı olup, yanmıştır. Acılığı biberin görüntüsüne kadar sirayet edip işlenmiştir. Eşini o biberlere benzettim Jalepeno, isot, sivri biber seviyesinde olduğu sürece intikam duygusu, hırsı benim açımdan güzel özellikler fakat Carolina Reaper biberi seviyesine çıkarsa orda müdahale etmek gerekiyor.

'Evli gibi degiliz daha cok beraber dost hayati yasayan iki kisi gibiyiz,bu profili tek bozan sey oglumuz.'

Sanırım oğlunuzun yerinde olmayı da hiç istemezdim. Pek sağlıklı evlilik ilişkisi, iş ilişkisi değil.
Bilmem belki de oyledir. Su anda 4 yas 9 aylik. Zaman zaman babasini az gorse de elimizden geleni yapiyoruz onun icin.

Soyluyorum evet ama maas karsiligi calisiyorlar begenmeyene aha kapi iste sapi diyor

Sevgili darkmore bu hırs değil kindarlık; merhametsizlik ve vicdan noksanlığı.
Eşin kısasa kısas pesinde olduğunu sanıp zulüm yapıyor.
Ne olursa olsun bir baba babadır.
Babayı amele gibi kullanamazsın. Vicdan muhasebesi yapmak lazım.

Eşin vicdanını kaybetmiş. Güç sahibi olunca gerçek kişiliği ortaya cıkmış.
Böyle biriyle evli olmak istemezdim açıkçası.
Ben eşimi babasına zulüm ederken izleyemezdim.
Ileride bir şey olursa vicdanım sızım sızım sızlardı.
Anne baba ahi alanın isleri rast gitmez.

Mutlaka uyarmalısınız.
Bu hırs değil vicdan kaybı.
Kadın yoklukta erkek varlıkta belli olur diye klişe bir laf vardır.
Bu konuya cuk oturmuş.

Bu arada ne güzel eşin adaletini kendi sağlıyor (!) diyenleri de şaşkınlıkla okudum.
Acaba erkek kardeşleri kendi babalarına bunu yapsaydı alkış mı tutarlardı.. Hiç sanmam.
Bunun adı adalet dağıtmak değil, zulüm yapmak.

Son olarak, Allah eşinize vicdan ve merhamet versin diyorum.

Son düzenleme:
Akrabalar isci sinifindan diyelim. Bir kismi tarimla ugrasan ve geliri az kisiler. Onlarla bir sorunu yok ama en buyuk kini babaya amcaya ve cocuklarina karsi. Annesiyle baglantisi hic yok, annesine karsi babasini kayiriyor gibi bir goruntu veriyor ama alakasi yok sadece disaridan bakanlar oyle goruyor isin aslini ben bildigimden tabi

Cocuk sahibi olmak her ne kadar esler uzerinde esit sorumluluk olsa da yine de kadini bir 5 sene geriye goturuyor bana gore. Cunku benimki gibi bir cocugunuz varsa belli bir sure kariyere ara vermek zorunda kaliyorsunuz,cocukla gecirilen sure arttikca insan kendinden vazgecmeye basliyor. En basitinden yaptigim yemekler bile sadece cocuga gore yemekler. Veya gezme tozma konularinda cocuk bize engel oluyor cunku hem huysuz hem de bizim gezdigimiz yerler pek cocuga uygun degil. Cocugun olumsuz etkilenmemesine ugrastikca insan kendinden ödün vermek zorunda kaliyor elbette

Her ne olursa olsun ,kendimi yerinize koydugumda kötü hissedebilecegim bir durum ve siz de öyle hissediyorsunuz ki buraya konu acmissiniz.Siz ne tutum takinirsaniz takinin,eşiniz sizi dinlemez anladigim kadariyla ki zaten sizin aile yapiniz da normalden farkli oldugundan hicten dinlemez.Allah yardimciniz olsun ,umarim eşinizin hırsları törpülenir....

Çocuğun olumsuz etkileneceği ne var ki bahsedilen evlilikte?
Neden eleştiri odağı oldu anlamadım. Neyi beğenmedi acaba arkadaşlar?
Vardir bir gordukleri mutlaka
Temel dusunceyi aldim Adile Nasit tesekkurler
Biz biraz ozgurluge alismisiz sanirim evlilik hayatina onu adapte etmeye calisiyoruz. Beraber yaptiklarimiza ayri yaptiklarimizi ekleyince zamanimiz kalmiyor zaten
Hırsı kendisine dönecek.
Tamam hiç birini affetmesin ama amele gibi çalıştırıp kazık çakma peşinde olması hayra alamet değil.
Dankmore bence oturup detaylıca anlat.
Ne diyem doktor,tek cumle fazladan kursam aman cok dirdir ettin dark der bana. Cunku o kadar fazla konustum ki. Kar etmedi.
Kinden besleniyor canım benim.Vallaha bana kötülük yapanlardan ben hep kaçtım.Babayı çalıştırmak olmamış.Ne yaşadı bılmıorum canım .Ama degısık yani eşiniz
Yasadiklari roman olur. Tamami cocukluk travmasi,anne baba cekismeleri arasinda kalmak,parasizlik,alt gelir grubunun tipik yasam ozellikleri iste.
Yorum yapsam çok uzun olur hepsine katılıyorum
Kolaya kaciyorsunuz ama kahve hanimcim sakasi bir yana tesekkurler zaman ayirdigin icin

Çevresini değiştirmesine gerek yok
Kendisi iyi olsun
İyi olursa zaten etrafındaki kötüler elenir etrafında iyiler kalır

İkili iliskimizde sorun yasadigimizda asla ikna edememistim yardim almaya. Bunun icin de edebilecegimi sanmiyorum. Ama denerim tabi. Beraber calistigi insanlar psikologa gidiyor mesela,keske peslerine takilsa da gitse

Temel dusunceyi aldim Adile Nasit tesekkurler
Biz biraz ozgurluge alismisiz sanirim evlilik hayatina onu adapte etmeye calisiyoruz. Beraber yaptiklarimiza ayri yaptiklarimizi ekleyince zamanimiz kalmiyor zaten

ya işte çok hırpalanmıştı onu da anlıyorum ama şimdi benim eşim gerçekten hassas bir insan aslında.
akrabalık ilişkileri de onlarda çok güç odaklı, o nedenle de öyleydi biraz. sizin eşinizin de akraba yapısı o şekil mi?
ben sevmiyorum bu tarzı, herkeste en güçlü en başarılı ben olayım egosu az buçuk vardır ama fark ettim ki bunun sonu yok.
çok daha güzel yorumlar gelmiş, evet bu güç mevzusu uzun vadede herkese çok zarar veriyor.
biz eşimle çok birliğiz, ben çok özgürlükçü biriyken bile o kadar kopmadı ki yanımdan şimdi gerçekten çift olduk.
Bunu muhteşemiz gibi değil de böyle olduğumuz için birbirimizin karakterinde daha etkili olabiliyoruz diye düşündüğümden dedim. O akrabalık yapısından birini çıkarıp kendine, çekirdek ailesine odaklanma aşamasına geçirtmek böyle bir birliği gerektiriyor maalesef. Ortak hedefler koyabilirsiniz kendinize.
Bu hedefler de hem maddi hem manevi sizi geliştirecek ve ailecek sizi bir bütün yapacak şeyler olmalı.

Rica ederim. Ama gerçekten yazsam bende bunları yazardım ayrıca bir şey eklemezdim. Bence bir düşünün bu hırs işine dışardan bakın. Sizin eşiniz değil arkadaşınız bu durumu anlatıyor(esini) gibi tamamen objektif bakın. Bence doğru yanıtı kendiniz bulacaksınız. Şimdi olayın göbeğinde olduğunuz için tam olarak degerlendirmeler tutmayabilir. İşin altindan kalkacaksiniz eminim

evet hepsi kendi istekleriyle gelip maas karsiligi calismak istiyorlar. Cunku onlara gore deveden ne kil koparirlarsa kar. Adamin etrafi karaktersiz dolu. Ben olsam misal amcasinin yerinde,gelir buna derim ki evladim ben sana hata ettim ozur dilerim. Ama yok demezler. Onlar demedikce de bu is bitmeyecek. Bahsi gecen amca esimle ortak bir is yapip esimden ekstra maddi menfaat saglamaya calisti,esim de isi baskasina verdi kazik bu sekilde oldu biraz.
Tamamen cikarlari icin geliyorlar ,bizde para varken kapinin onunde kuyruklar,ama biz battigimizda da selam dahi vermemislerdi. Sen hatirlarsin konuyu biliyorsun iste.
Yaralari taze tutuyor evet unutmuyor. Biz kavga etsek ertesi gune hatirlamaz nasil basariyor bunu anlamiyorum ben de o kavgalari unutmuyorum mesela
Kindar plus bizimki. Keske gitse,buyudukce buyuyecek,buyudukce etrafinda daha cok lodoscu olacak. Dusuncesi bile kotu
Ben genel olarak gorusme diyorum mesela. Sana zarari mi oldu,babansa dahi gorusme. Naparsa yapsin,paran cok mu git maddi yardimda bulun ama isine gucune karistirma. Maasli calistiracak eleman mi yok, bul baskasini diyorum ama bu isten en iyi babasi anlarmis gene donuyoruz babaya. Hep soyluyorum ne kadar kizarsan kiz babana benziyorsun gitgide diyorum,para seni bozuyor diyorum iyice deliriyor

dark sen ben sansli kesimdeniz,
hayatta kazik yesek de ailemizden yemedik en azindan,
o yuzden ben esine kizamadim ya.

Benim esimde de ailesine karsi icinde buyuk bir kin var,
hani cok buyuk olaylari da yok,
ama kucuk de olsa iste aileden yenen kazigin acisi daha bir baska oluyor demek ki.

sonucta bu kisiler eger ki esin su an pacayi topladigi icin onun cevresindelerse durumlarina da cok da uzulecek bir sey goremiyorum ben,
kendim yapar miyim yapmam, let it go diyen biriyimdir her zaman,
ama kisi bunu diyemiyor ve yasadiklarinin acisini cikarmak istiyorsa,
bunu da kitabina uygun yapiyorsa cok da haksizdir diyemiyorum.

Sonucta her seyin bir bedeli var,
hayat boyle bir sey.

ay KK nin en kincisi ben cikicam diye korkuyorum, yazilan yorumlari okudukca
ama ben hak verdim enisteye ya, vursun kirbaci...

Çok maddiyatci para için her şeyi yapar biri.
Babasını işte çalıştırmak ne. Bu adam bu hırsla karısını çocuğunu da görmez

Yaaa sizin guzel yorumlariniz cok tesekkur ederim. Dizginlenmiyor evet. Ben de bazen karisiyorum bazen de hic gormemis gibi yapiyorum. Keske ilgilenmesem. Finalde berabersiniz diyorsunuz valla iyi olur
Adam sevgi eksikligini kapatabilecek bir durumda degil,gozu bir sey gormuyor. Tek derdi para. Ona gore para olursa tum kapilar aciliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…