Hırslı koca

BABASI NI AMELE OLARAK İŞE ALMAK MI... ÇOK Ya böyle evlat kimseye vermesin rabbim. Eşiniz hasta, psikopat, kindar. Asla yaşamam öyle bir gereksiz le..

Is konusunda ben esimden daha hirsli daha caliskan hickimseyi gormedim.

Tek basina calisip her ayrintisini kendi yaptigi bir iste cok guzel bir seviyeye geldi.yaninda bir cok insan calistiriyor.

Cok ters bir insandir.empati yapmayi asla beceremez.kisiligi bu sanirim bilmiyorum ama asla yaninda calisanlara asagilayici bir sekilde davranmaz.

Is konusunda arkasindan biri bir seyler ceviriyorsa rezil eder birakir ama aksi halde sirf intikam almak icin boyle seylere girismez.

Bence esiniz tehlikeli olmaya baslamis.o paralari tekrar kaybedebilir.tekrar sifira donebilir.
Cok boburlenmesin..

Babasını amele olarak çalıştırması gidişatı ben de hiç iyi görmedim. Eşinizin karakteri böyleyse yapacak bişey yok, tartistiginizda vs nasıl davranıyor? Böyle bi adamdan boşanmaya kalksanız sizin de canınızı çıkarır gibi geldi bana

Asıl kötü yanı kendi ipini çekmesi.
Akrabaya iş konusunda asla güvenilmez.
Babası amcası vd iş yerinden malzeme aşırabilir, bilinçli zarar verebilir.
Bunu düşünemiyorsa saf demektir.

Hırs değil ki eşinizin durumu.

Hirslı olan kendisine odaklanır.sizinkine yetmiyor ki kazanan olmak. kara listesindeki herkesin kaybetmesi un ufak olmasi onun odak noktası.

Ya psikolojik yada karakter olarak sıkıntılı biri izlenim olarak.umarim olaylarin ucu size dokunmaz.

Eşiniz sağlıklı değil. Onun psikolojik destek almasını sağlamanız gerekiyor bence. "Affet ve kurtul " noktasına gelmediğimiz sürece her şey aslında bize zarar veriyor. Problemleri çözmesi gerekiyor. İntikam neyi değiştirir? Üç gün sonra babası öldüğünde de bir şeylerin pişmanlığını yaşayacak ve geri dönüşü olmayacak.

BABASI NI AMELE OLARAK İŞE ALMAK MI... ÇOK Ya böyle evlat kimseye vermesin rabbim. Eşiniz hasta, psikopat, kindar. Asla yaşamam öyle bir gereksiz le..
Benim daha cok garibime giden de babasinin kabul etmesi. Etmese keske. Sonucta maasi var bu adamin,gelirsiz degil. Evi var oturuyor icinde. Ihtiyaci yok ama nedense geliyor

Tartismalarda ben daha baskin karakterimdir. Bagirmaz,kotu soz soylemez,kirmaz insani,incitmez. Sevgi bocegidir diyemem ama asla agzindan kotu bir laf ciktigini duymadim. Bosanmaya kalksam o da bana engel olamayacak duruma gelse rahat birakir beni zarar vermez. Evi arabayi birakir esyasini alir cikar

Ticaret bu elbette batmak da var cikmak da. Esimin ailesi 1960lardan beridir ticaretle ugrastigindan adam ticaretin ortasina dogmus. 5 yasindayken bile getir gotur yaparmis calisirmis. Isini cok iyi bilir,kendisine yaklasan kotu niyetlilere de bu sekilde cevap verir. Ben hic istemiyorum ama yapiyor.

Ben ona hic kazik atmadigim icin olaylarin disindayim. Bir donem ortaklik da yaptik,bir ipte iki cambaz olduk o zaman da. Sadece is konusunda tartisirdik. Ikimizin de her seyi cok bilmesi zor oldu benim esim parayi cok fazla seviyor. Insan kullanmayi da. Evet kara listedekiler bir bir azaliyor ben fark ediyorum. Ne zaman biter diye bakiyorum sadece.

Asıl kötü yanı kendi ipini çekmesi.
Akrabaya iş konusunda asla güvenilmez.
Babası amcası vd iş yerinden malzeme aşırabilir, bilinçli zarar verebilir.
Bunu düşünemiyorsa saf demektir.
Bilmem ki yaparlarsa fark eder bence. Her seyi kendi elinde tutar cunku esim. Olaylara sonuna kadar hakimdir. Bu yuzden de cok yoruluyor. Aslinda ben bu kadar yorulmasini da istemiyorum. Mesela bugun herkes evde,esim calisiyor. Millet bakonda keyif yaparken o insaatiyla ilgileniyor uzuluyorum.

Adam ölse uzulmez bence. Ona babasi gibi bakmiyor cunku,babasi yillar once ölmüs onun icin. Amcalarindan birisi öldü,kili kipirdamadi esimin. Dedesi ölmeden once cagirmis esimi,esim haber geldiginde gayet ayaga kalkti,ben hakkimi helal etmeden ölemez dedi. Iki gun sonra gitti ozellikle. O adam hasta yataginda iki gun ölmedi resmen ben cok sasirdim. Esim gitti dedesine,adam hakkini helal et nolur diye yalvarmis. Helal olsun demis esim,o anda ölmüs adam. Herkes anlatir hala bu olayi.

Değil düşmanımda eşimde bile bu denli hırs ve kin beni korkutur.
Eşiniz umarım birgün hepsini affeder de içindeki yangın söner.
Ne kadar intikam alırsa alsın affetmeden geçmişte bırakamaz onları.

Değil düşmanımda eşimde bile bu denli hırs ve kin beni korkutur.
Eşiniz umarım birgün hepsini affeder de içindeki yangın söner.
Ne kadar intikam alırsa alsın affetmeden geçmişte bırakamaz onları.
Evet ben de onun ruh sagligi acisindan endiseliyim. Kotu olmasini istemem esim sonucta,oglumun babasi yani.

Sorun gormedim ben. Calistirdigi insanlarin calistiklarinin karsiligini veriyorsa sorun yok bence.
Veriyor elbette. Sanki baska isci yokmus gibi. En zor zamanimizda bile iyiligi dokunmustur hepsine. Sonrasinda onlardan kazik yiyince de affetmiyor bu sefer de ezmek icin elinden geleni yapiyor.

Hiç kendini yorma ve germe bu adam için ye iç gez harca keyfine bak.
Yorar bu tarz insanlar bı süre sonra.
Zaten oyleyim. Benim evliligimiz disinda da bir hayatim var neticede. Sosyalim,maddi olarak esime bagli da degilim. Kendi isime bakiyorum ama bir yandan da aklimi kurcaliyor iste. Simdilerde evi de satmak istedigini soyledi mesela. Bu cevreyi begenmiyormus vs vs. sen bilirsin daha iyisini yap gidelim o zaman dedim

Üzüldüm, inşallah daha güzel bir şekilde ders verme yolunu seçer. Malum zulm ile abad olan berbat olur

Esin gecmisunde belki de cok paeasiz kalmis olabilir. O gunleri tekrar yasamanak icin hirs yapmis olabilir ama abartmis biraz. Bu durum sagligini da bozar dikkat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…