• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırslı koca

Intikam alma hirsi hep kisiyi curutur. Karsi taraftan cok kisiye zarar verir. Esiniz zor donrmlerden gecmis olabilir. Dusenin de dostu olmaz zaten nedense. Ancak bu durumda yapilacak sey onlarla bagi koparmakti, ise almak degil . Bu hirs degil baska birsey. Normal bir davranis degil bu.

Ben de gidişatı iyi görmüyorum. Hırs, kin, intikam muhteşem üçlüsü. Bence sizin de yapacağınız bir şey yok. Oğlunuzu olayların dışında büyütün hırslı olmasın. Bi de çok uçmasın para kazanmışken kendi yoluna baksaydı. Ne bileyim ah almasaydı yine de. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Bu şey değil mi ya banker bilo :KK53:

şartlar yine tersine dönerse bu defa daha çok düşmanı olacak bunun sonu yok

Babasını amele gibi yanında çalıştıracak kadar bir nefret ve intikama sahip eşle yapamazdım ben ya
Yarın öbür gün ibre sana dönerse

Darkmore hanim sizi forumdan cok severim. Cok sevdigim bir kac uyeden birisiniz.

Ama esinizden tiksindim. Erkek çocuk cogunlukla babayi örnek alir, bu profili görerek büyümesine üzüldüm.

Bu kadar zalim, vicdansiz bir adamin askindan ölsem de bir yere kadar. Yanasamam, itici gelir.

Allah yardimciniz olsun. Siz kendinizi ve oglunuzu garantiye alacak birikim yapin mutlaka. Cunku bu duzen hep boyle gitmez. Isler bir bozulur, bu defa cok fena yere cakilir.
Sonunuzu iyi gormuyorum. Üzgünüm.

Tamam da bu şartlar altında neden o insanlar eşinizle çalışıyor ben onu anlamadım?? O kendince kötü günümde yanımda değillerdi ben de intikamımı alıcam diyor da kafalarına silah dayamıyor bu kötü şartlara niye katlanıyorlar??

Ben de bunu hic anlayamadim
Amelelik isi her yerde bulunur.

Sorumsuzdu. Hep kendi planlarindan bahsederdi, kimseyi dinlemezdi, empati yapmazdi, sen ne istiyorsun bu hayatta demezdi. Cok iyi adam kullanirdi, kendini cok iyi pazarlardi. Varsa yoksa para ve güç onemliydi onun icin. Dolayisiyla onun hirsi yuzunden aile hayatimiz olmadi. Ben de bıkmistim bu durumdan. Onun isinden gucunden makalesinden zengin olma hayallerinden...

Bende sizin gibi daraltmazdim,bunaltmazdim, dır dır etmezdim, yalan soylemezdim(guvenirdi bana),espri anlayisimiz cok yakindi, güler eglenirdik evli gibi degildik biz de. Ama annesigil de rahat birakmazdi bizi gelin buraya diye.. annesine cok bagliydi o da.
Ben de cekildim aradan,peki madem dedim.
Ayrildik , boyle daha iyiyim sukur.😇
Cok bekledim, cok sabrettim, cok alttan aldim, cok destekledim.. kisiligi sıkıntılı imis. O ne yaparsa yapsin hic bir yerde mutlu olamaz, hic birsey tatmin etmez onu, hep daha fazlasini ister, hayatla hep yaris halindedir, kafasi cok doludur bu yuzden. Senleyken seninle degildir aslinda..
Bosandigimda baktim ki benim disimdaki herkes sabrediyormus meger ona, herkesin soylecek bir cumlesi varmis.. cok muhabbetli, cana yakin, guleryuzluydu ama cok yoruyordu..
Suan cevremdeki herkesi kurtardim ondan 🤣
O aile ile olmazdı zaten mezig. Hele senin o kv 🤦‍♀️En iyisini yapmışsın.

Soyluyorum evet ama maas karsiligi calisiyorlar begenmeyene aha kapi iste sapi diyor
İlk mesajınızda eziyor derken it gibi çalıştırıyor ama haklarını vermiyor gibi bir anlam çıkarınca ayıp ama derken diğer mesajlara bakınca üzüldüm kocanıza.
Kendince intikam aldığını söylese de aslında hala kendini ispat etme çabasında bence. Ve bu çok yorucu olmalı.
İntikam alan adam çalıştırır ama haklarını da vermez. Alacaklarını almak istediklerinde vermez süründürür, yalvartır.
Eşiniz onları işe alırken "bakın siz yokken ben büyüdüm ve başardım" demek istiyor.
Çabuk çöker böyle giderse.

Bu şey değil mi ya banker bilo :KK53:

şartlar yine tersine dönerse bu defa daha çok düşmanı olacak bunun sonu yok

Babasını amele gibi yanında çalıştıracak kadar bir nefret ve intikama sahip eşle yapamazdım ben ya
Yarın öbür gün ibre sana dönerse
Ahahaha he valla tam banker bilo bizimki. Onun okumus hali iste aynisi. Cok guldum yaaa Allah da sizi guldursun. Ibre bana doner mi bilemiyorum,donerse benimdir diyorum artik. Cok kolay lokma degilimdir onun cevresindekiler gibi. Bakalim hayat bu yasayip gorecegiz

hırslı olması tamam da bu adam kötü biri. gücü eline geçirince millete kazık atma peşindeki bir insan.. karısı olarak onu uyarmalısınız
Bu uyarilmis hali Allah sizi inandirsin ;)
nezaketle daha çok ezemez mi aslında
Nezaket gosteriyor,adamlarin piyasaya olan borclarini falan kapatiyor,issiz adama is sagliyor,batmaktan kurtariyor falan. Robin hoodun kindar versiyonu
Konu sahibi sen olmasan fake sanırdım. Ben korktum. Ruhunu şeytana satmış gibi. Yok anacım sen bu kadar serbest bırakma törpüle onu. Yarın geri kaybederse nolacak.
Fake hikaye gibi olmus dimi haklisiniz. Kaybedebilir elbette sonucta ticaret yapiyor. Maalesef de ticarette genelde namussuz adamlar kazanir,benimki namussuz degil.
Ben eşimin yanında çalışan çırağa dahi iyi davranmasını , emretmemesini söylüyorum. Geçmişte akrabaları ile yaşadıkları kötü olabilir o zaman ya işe almayacak yada affedip beraber çalışıcak.
Kotu davranmaz,sovup saymaz goruntude normal bir isveren. Ama o kisilerin isvereni olmasi manidar. Neden onlar yani disarida binlerce isci varken?

Ne yaşadı bilemiyorum. Ailesi iyi bir aile olmayabilir. Öfkesi kini haklı sebeplerden olabilir.
yine de rahatsız oldum. Çünkü eşiniz bana acımasız biri gibi de göründü.
sanki onun içinde böyle eziyet etmekten keyif alıyor gibi bir hal var.
neler yaşadığını bilemediğim için kesin konuşmuyorum. Belki bizim bilemediğimiz başka haklı sebepleri vardır. Ya da yoktur . Bilemeyiz.
ama size şunu söyleyeceğim Birgün sizle de oğluyla da bir sorun yaşarsa bu şekilde intikam almaya kalkarsa ne yapacaksınız.
herzaman söylediğim bişey var. Ben bunun tecrübesini öyle bir yaşadım ki. Herkesi uyarıyorum. Bir insanın iyi bir insan olup olmadığını anlamak için sadece size olan davranışlarına bakmayın. Başkalarına nasıl davranıyor . Bu da çok önemli.
kendinizi özel zannetmeyin başkasına yapan size de aynısını yapar. Arkadaş, kardeş, koca , eş hiç farketmez. Dikkatli olun. Unutmayın. Bir insanın yüreğinde kötülük yapabilecek bir kapasite varsa Onu herkese yapabilir.
Acimasiz biridir,ama adamina gore. Ofkesini bana yonlendirme ihtimali bence yok,cunku ben ona ihanet etmedim hic (koca aldatmaktan bahsetmiyorum elbette,konu farkli aldatma) belden asagi vurmadim,yalanci da degilim. Aramizda olabilecek tek sorun onun zaman zaman ise dalip da beni ihmal etmesi sonucu ayrilik. Onda da bana yapabilecegi bir sey yok,maddi olarak ona bagli degilim. Bir meslegim var, kendime ait bir evim var. calisirim kazanirim cocuguma bakarim diye dusunuyorum. Benim onu ezme yontemim de bu olur ki bu davranisimda cok ezilir bundan eminim.

Intikam alma hirsi hep kisiyi curutur. Karsi taraftan cok kisiye zarar verir. Esiniz zor donrmlerden gecmis olabilir. Dusenin de dostu olmaz zaten nedense. Ancak bu durumda yapilacak sey onlarla bagi koparmakti, ise almak degil . Bu hirs degil baska birsey. Normal bir davranis degil bu.
Normal degil evet. Para seni bozuyor eskiden fakirdik ne guzeldi diyorum yok beyaaa diyor bana ;)
Ben de gidişatı iyi görmüyorum. Hırs, kin, intikam muhteşem üçlüsü. Bence sizin de yapacağınız bir şey yok. Oğlunuzu olayların dışında büyütün hırslı olmasın. Bi de çok uçmasın para kazanmışken kendi yoluna baksaydı. Ne bileyim ah almasaydı yine de. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Oglum tam bana benziyor bu yonleriyle. Asla yirtik bir tip degildir babasi gibi. Babasi tam bir pazarlamaci,tam ticaret insani. Calamayacagi kapi yoktur mesela. Oglum oyle degil bana benzemis,ben cekinirim tum sosyalligime ragmen

Darkmore hanim sizi forumdan cok severim. Cok sevdigim bir kac uyeden birisiniz.

Ama esinizden tiksindim. Erkek çocuk cogunlukla babayi örnek alir, bu profili görerek büyümesine üzüldüm.

Bu kadar zalim, vicdansiz bir adamin askindan ölsem de bir yere kadar. Yanasamam, itici gelir.

Allah yardimciniz olsun. Siz kendinizi ve oglunuzu garantiye alacak birikim yapin mutlaka. Cunku bu duzen hep boyle gitmez. Isler bir bozulur, bu defa cok fena yere cakilir.
Sonunuzu iyi gormuyorum. Üzgünüm.
Cok tesekkur ederim cok naziksiniz ♥️Hislerimiz karsilikli

Ben maddi acidan esime bagli degilim,o da bunu biliyor esasen. Adamin esi ve cocugu olarak cok farkli bir yerdeyiz. Her seyimiz mukemmel diyemem ama diger insanlardan farkli davranir bize. Ihmalleri elbette var,kusurlari da var. bunlarla onu yargiladigim zamanlar da olmustur. Umarim herseyin en hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin

İlk mesajınızda eziyor derken it gibi çalıştırıyor ama haklarını vermiyor gibi bir anlam çıkarınca ayıp ama derken diğer mesajlara bakınca üzüldüm kocanıza.
Kendince intikam aldığını söylese de aslında hala kendini ispat etme çabasında bence. Ve bu çok yorucu olmalı.
İntikam alan adam çalıştırır ama haklarını da vermez. Alacaklarını almak istediklerinde vermez süründürür, yalvartır.
Eşiniz onları işe alırken "bakın siz yokken ben büyüdüm ve başardım" demek istiyor.
Çabuk çöker böyle giderse.
Eski defterleri hic kapatmaz esim. Surekli devam eder o mevzular. Ailesi ve yakinlarindan yedigi kazik da bir tane degil elbette. Cok. Sen zengin olmayi sadece kendini o meymenetsizlere kanitlamak icin istiyorsun derim kizar icinden ama ses cikarmaz bana.

Back