Sorumsuzdu. Hep kendi planlarindan bahsederdi, kimseyi dinlemezdi, empati yapmazdi, sen ne istiyorsun bu hayatta demezdi. Cok iyi adam kullanirdi, kendini cok iyi pazarlardi. Varsa yoksa para ve güç onemliydi onun icin. Dolayisiyla onun hirsi yuzunden aile hayatimiz olmadi. Ben de bıkmistim bu durumdan. Onun isinden gucunden makalesinden zengin olma hayallerinden...
Bende sizin gibi daraltmazdim,bunaltmazdim, dır dır etmezdim, yalan soylemezdim(guvenirdi bana),espri anlayisimiz cok yakindi, güler eglenirdik evli gibi degildik biz de. Ama annesigil de rahat birakmazdi bizi gelin buraya diye.. annesine cok bagliydi o da.
Ben de cekildim aradan,peki madem dedim.
Ayrildik , boyle daha iyiyim sukur.
Cok bekledim, cok sabrettim, cok alttan aldim, cok destekledim.. kisiligi sıkıntılı imis. O ne yaparsa yapsin hic bir yerde mutlu olamaz, hic birsey tatmin etmez onu, hep daha fazlasini ister, hayatla hep yaris halindedir, kafasi cok doludur bu yuzden. Senleyken seninle degildir aslinda..
Bosandigimda baktim ki benim disimdaki herkes sabrediyormus meger ona, herkesin soylecek bir cumlesi varmis.. cok muhabbetli, cana yakin, guleryuzluydu ama cok yoruyordu..
Suan cevremdeki herkesi kurtardim ondan