Hırslı koca

Ben de kinciyimdir.
Babaannem hasta olduğunda beni istediğini söylediler ama gitmedim hatta "oğlunu (babamı) öldürdü, o hala yaşıyor mu?" diye haber gönderdim, gitmedim.
Anneannem için tüm işimi gücümü bırakıp 7/24 hastanede yaşadım vefat edene kadar.

Herkes hakettiğini yaşıyor.

Üzüldüm, inşallah daha güzel bir şekilde ders verme yolunu seçer. Malum zulm ile abad olan berbat olur
Umarim cok tesekkurler
Esin gecmisunde belki de cok paeasiz kalmis olabilir. O gunleri tekrar yasamanak icin hirs yapmis olabilir ama abartmis biraz. Bu durum sagligini da bozar dikkat etsin.
Sagligi bence bozuk da zaten. Ruhen de bedenen de yorgun bir adam
Ayni esim gibi konustunuz. Bazen bakiyorsunuz ki kimse ettigini cekmiyor,o zaman mecburen siz cektirmeye calisiyorsunuz gibi yasiyor esim.

Konu sahibi sen olmasan fake sanırdım. Ben korktum. Ruhunu şeytana satmış gibi. Yok anacım sen bu kadar serbest bırakma törpüle onu. Yarın geri kaybederse nolacak.
ya yok öyle bişey , dark abartmış, ben de ilk okuduğumda testereli maskeli bir tip canlandi gozumde ama adam normal tüccar, bildigin işini seven işadamı, sadece akrabalrına isihdam yaratmış, dışardan eleman alsa daha iyiymış tabi ama ticarette olur böyle...çocuğuna esine ilgi gösteren düzgün çalışkan bi enişte işte

Ben de böyle düşünüyorum, hesapların hepsi öteki tarafa kalmamalı, bi kısmı burda ödensin kafasındayım

Umarim cok tesekkurler

Sagligi bence bozuk da zaten. Ruhen de bedenen de yorgun bir adam

Ayni esim gibi konustunuz. Bazen bakiyorsunuz ki kimse ettigini cekmiyor,o zaman mecburen siz cektirmeye calisiyorsunuz gibi yasiyor esim.
kız sigorta maaş ödeyerek intikam mı alınır? öyle bir anlatiyosun ki sanki akrabalar evin bodrumunda zincirli kürek çekiyor intikam diye en fazla primlerini eksik yatırıyordur garibim Senin için rahat etmiyorsa kur bi sendika geç başına Dark...ama o akrabalardan üye aidatı alabilir misin emin değilim

Benim bi arkadaş geldi aklima, bunun bir işletmesi hatta isletmeler zinciri var, kurumsala yakın 4 şubeli 65 çalısanli bir işletme...her şubede bir mudürü de var ama alacak verecek, yönetim butün yük arkadaşın sirtinda ...babasi da emekli, boş zamaninda o şubeden o şubeye gezip vakit geçiriyor elemanlarla sohbet ediyor...neyse bigün müdürlerden biri demiş ki "ama Ali bey, babanız selim bey öyle yapmamızı soyledi"
bizimki delirmiş tabi, başlamış müdüre saydırmaya "selim bey kim? selim beyin burda görevi ne? Siz selim beyden mi emir alıyorsunuz " akşam babasını arıyor bi daha böyle yapma demek için aldığı cevap şu " hadi len sıpa, bi işi de düzgün yap da karismayalimbak adamın bina tapu ve ruhsatları dahil kendine ait kurumsal işletmeler zinciri var , tırnaklariyla yapmış, yıllardır tıkır tıkır işliyor baba hala kusur arıyor...neyse olan müdüre olmuş ama bu böyledir, akrabalık en zor bağ

Son düzenleme:
Yaaa piraye
Sen de yakin arkadaslarimla ayni fikirdesin yani. İlgi kisminda biraz sorunlar oluyor ama. İdare ediyoruz diyelim.

Yok kiz ne aidati, keske benden uzak olsalar da aidati ben onlara versem

Yemin ederim bizimki de babasini elinde testereyle falan kovalayacak. Eminim bak bunun yasanacagindan. Bugune kadar butun sirtinda tasidiklarinin agzina etti finalde. Bir sezon finali de babasiyla yasayacagiz. Bile bile lades.
Tek fark bizimkinin babasi agzini acip da tek kelime soyleyemez esime. Totosu yemez, malum istihkaki kesilecek tabi

boş ver o zaman kanlı bıçaklı da olsalar baba oğulun arasına girme. anne, baba,evlat ilişkilerinde hesaplar dinamikler hep en derindedir...dışarıdan anlamak da müdahale etmek de imkansızdır...yanlış anlaşılmasin bizim o arkadaşin babasiyla ilişkisi çok iyidir, çok sever, o kazandikça babasını rahat ettirdi evine arabasina kadar aldı, ben şahidim ama hep söyler, 10 numara babalik yapmış zamaninda ailesine....ilişkileri böyle güzel olmasina rağmen arada sürtüşüyorlar yine de

Araya girmemem lazim haklisin. Elimde degil ama o dusunceler hep dolanip duruyor kafamin icinde. Babasinin gecmiste esime davranislari,konusma tarzi falan. Simdi degismis olmasi onun iyi bir insan oldugunu gostermiyor. Asiri rahatsizim bu durumdan. Ama yapacak bir sey de yok,surekli bunu dile getirip de sorun yaratmak da istemiyorum. Sadece her zamanki gibi olanlar olduktan sonra “eeee ben demistim” diyecegim buyuk bir zevkle. Arkadasin adina cok sevindim. Keske bizimki de oyle olsaydi

Bu hırs değil ki
Kindarlık mı desem acizlik mi desem
Bilemedim
Adam resmen insanları ezip intikam almak için işinde başarılı olup yükselmek istiyor.
Bunun bir tık üstü evde eşini çocuğunu ezmek
Ana babasını ezen adamdan o da beklenir.
Geçmişte sana duymamış paranla değer biçmiş insana sende saygı duymaz silersin onu anlarım ama o insanları amele gibi çalıştırıp ezdikten sonra seninde onlardan bir farkın kalmaz ki
Bu tip Kişiler genelde en sonunda yapayalnız kalır.
Ben olsam öncelikle yardım almasını söylerdim , bu davranışının yanlış olduğunu vurgulardım sallamazsa da böyle biriyle ilişkimi gözden geçirirdim.
Çocuğumun da böyle bi baba figürünü örnek almasını istemezdim.

ya konuyu okudukça babasını çalıştırmasına kızanları görüyorum ve anlam veremiyorum. babası diye okumamış adamı alıp işin başına mı koyması gerekiyordu, amele adam amelelik işinde çalışır yani. bu zamanda yaşlı insana iş veren iş yeri kalmadı gibi bir şey, oğlu resmen iyilik yapıyor. konu sahibinin eşinin zararı tamamen kendine. onun da sadece karısı farkında.

Cok hırslı gözü dönmüş insandan korkarım ama para için yüzsüzlük yapan akrabadan daha çok korkarım
Aha iste budur,yuzsuz akraba sendromum var resmen insanlar nasil para icin menfaat icin zamaninda yuzune bakmadigi insana yanasabiliyorlar aklim almiyor. Esimden daha tehlikeli goruyorum ben bu kisileri

Bilemedim,normal baska konularda kotuluk yapan babalari iplemezlerdi aslinda kk kadinlari ama. Belki gordukleri baska bir sey vardir benim konumda. Bizdeki baba oglu ilk is kurup basarili oldugunda fabrikasini satip emeklilige karar vermisti. Oglunun basarili olmasini kendine yedirememisti ve zannetmisti ki oglu kendisine diyecek ki gel baba ortak olalim. Ama yemedi iste

Garip bir durum ama hic yalniz kalmiyor biliyor musunuz? Etrafi hincahinc insan dolu. Ha gereksiz kalabalik bana sorarsaniz ama oyleler iste. Hemen pes edip yoluna gidecek bir insan degil esim. Biraz degisik ve zor bir adam

Garip bir durum ama hic yalniz kalmiyor biliyor musunuz? Etrafi hincahinc insan dolu. Ha gereksiz kalabalik bana sorarsaniz ama oyleler iste. Hemen pes edip yoluna gidecek bir insan degil esim. Biraz degisik ve zor bir adam
Şu an para kazanmaya başladığı için etraf basına üşüşmüştür
Hep öyle olur :)
Hemen yoluna girmez belki ama karakteri müsaitse zamanla kendi de yanlış yapmışım diyebilir
Ama bir uzman yardımı faydalı olur gibi geldi anlattıklarınızdan Size de bolca sabır düşüyor

Ben esini anliyorum Dark.
Cunki bende karsiligi var.
Ama kac gundur ne yazacagimi bilemedim.
Peki sen onu anlayabiliyormusun?
O,kendince bir cozum yolu bulmus,demekki yaralarini boyle iyilestiriyor.
Icinin ukdesi boyle cozuluyor.
Affet demek cok kolay.
Ben,ne gecmiste birakabildim,
ne kabullendim,ne de esin gibi misillemeyi secebildim.
Unutmuyorum sadece,kindarlik degil bu,UNUTMAMAK.
Hersey zihnimde ilk gunku gibi canli.
Yasatildigim adaletsizlik,sevgide,harclikta,imkanlarda.
Yokluk desen katlanirsin,cevrede en iyi kazananlardan bir ailen oluyor,okul gezisine bile kardeslerin gibi gonderilmiyorsun,her basarinda yaninda kimseyi bulamiyorsun,bakiyorsun diploma alirken belki annen gelmistir,sonra tek basina eve donuyorsun,kardeslerine bakarken parlayan anne gozlerinin,sana bakinca isigi azaliyor,sana uzatilan sadece mutfak onlugu...
Her neyse ben esini anliyorum,yaralari iyilesmemis bir esin olsa daha cok uzulurdun.
Adami rahat birak Dark...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…