• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırslı koca

Babasi degil de,anasi beddua ustune beddua ediyor duyuyorum herkesten. Umarim tutmaz ne diyeyim. Laf tasiyanimiz da cok maalesef. Dinleyip dinleyip cevap vermiyorum. Sadece dusunuyorum anasina ne kotuluk yapti ki bu adam diye. Tek yaptigi anasina karsi babasinin tarafina gecmek. Cunku zamaninda anasi kocayi tutmus esimi yalniz birakmisti. Garip garip husumetler iste.
Lucifer'in intikamı gibi bir şey olmuş.. Allah hidayet versin..

Sorumsuzdu. Hep kendi planlarindan bahsederdi, kimseyi dinlemezdi, empati yapmazdi, sen ne istiyorsun bu hayatta demezdi. Cok iyi adam kullanirdi, kendini cok iyi pazarlardi. Varsa yoksa para ve güç onemliydi onun icin. Dolayisiyla onun hirsi yuzunden aile hayatimiz olmadi. Ben de bıkmistim bu durumdan. Onun isinden gucunden makalesinden zengin olma hayallerinden...

Bende sizin gibi daraltmazdim,bunaltmazdim, dır dır etmezdim, yalan soylemezdim(guvenirdi bana),espri anlayisimiz cok yakindi, güler eglenirdik evli gibi degildik biz de. Ama annesigil de rahat birakmazdi bizi gelin buraya diye.. annesine cok bagliydi o da.
Ben de cekildim aradan,peki madem dedim.
Ayrildik , boyle daha iyiyim sukur.😇
Cok bekledim, cok sabrettim, cok alttan aldim, cok destekledim.. kisiligi sıkıntılı imis. O ne yaparsa yapsin hic bir yerde mutlu olamaz, hic birsey tatmin etmez onu, hep daha fazlasini ister, hayatla hep yaris halindedir, kafasi cok doludur bu yuzden. Senleyken seninle degildir aslinda..
Bosandigimda baktim ki benim disimdaki herkes sabrediyormus meger ona, herkesin soylecek bir cumlesi varmis.. cok muhabbetli, cana yakin, guleryuzluydu ama cok yoruyordu..
Suan cevremdeki herkesi kurtardim ondan 🤣
Ya sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Umarim bundan sonra cok mutlu olursunuz. Dualarim sizinle ♥️

Adam kindar. Ama asla hak yemez,haram diye dusundugu bir seye elini uzatmaz. Amca beyi pesinden kosturuyor,digerinin de is yaptigi adama kendisi teklif goturup benimle calis falan diyor. Bence utanc verici ama esim anlatirken gulmekten yerlere yatiyor resmen, sasiriyorum ya ;)

Hak yemedigi surece ben çok takilmazdim tek takildigim tum bu şeylerin içinde asil ruh hali ne durumda gercekten içinde...
Eğer içten huzursuz degil ve yipranmiyorsa biraz birakin durulacaktir. 😊

Sonradan yazdıklarınızı okuyuncada haketmişler demekten kendimi alamadım. Eşiniz yapıyor ama onlarda buna gönüllü. Belkide bu döngüye müdahale etmemek lazım.
Annem gibi konustunuz ayni. O da boyle dusunuyor. Birak dark parcalasin kocan diyor. Annem de dellendi iyice kocamdan sonra

İsadamlarina varim da digerlerini hangi vicdansiz yazmis diyecegim simdi ayip olacak :KK66: ne istiyorlar bu gazeteci ve ogretmenlerden?
hic aklima gelmemisti youtube videolari deneyecegim cok tesekkurler 🌸
izleyince göreceksiniz ki eşiniz narsist değilmiş....narsist kişilik bozukluğu konusunda alaylıyım tatlım, otursam kitabını yazarım ve gönül rahatlığı ile eşinde nkb yok diyebilirim....ha tanımıyorum ama belki egosu yüksek diyebilirim, belki kinci diyebilirim senin anlattıklarına bakarak ama nkb çok başka birşey..

Hak yemedigi surece ben çok takilmazdim tek takildigim tum bu şeylerin içinde asil ruh hali ne durumda gercekten içinde...
Eğer içten huzursuz degil ve yipranmiyorsa biraz birakin durulacaktir. 😊
Ben de ruh halinden dolayi endiseliyim aynen senin gibi dusunuyorum. Tabi bana ters gelen ticari atilimlarinin disinda. Atiyorum bakkalin yanina bakkal acmam mesela ben utanirim. Esim oyle degil,iyi olan kazansin modunda.

bi sal adamı da intikamını alsın :63:
Al sana madem
80D7A35E-9C51-4777-BEC0-E94A3497F474.jpeg

izleyince göreceksiniz ki eşiniz narsist değilmiş....narsist kişilik bozukluğu konusunda alaylıyım tatlım, otursam kitabını yazarım ve gönül rahatlığı ile eşinde nkb yok diyebilirim....ha tanımıyorum ama belki egosu yüksek diyebilirim, belki kinci diyebilirim senin anlattıklarına bakarak ama nkb çok başka birşey..
Sen de uzmansin anladim ;)
Bence benimki sadece tipik bir kova erkegi. Hayatta burclara bu kadar takilmazdim ama bunca psikopatlik da ne bileyim :) agir geldi bunyeme

Ben de ruh halinden dolayi endiseliyim aynen senin gibi dusunuyorum. Tabi bana ters gelen ticari atilimlarinin disinda. Atiyorum bakkalin yanina bakkal acmam mesela ben utanirim. Esim oyle degil,iyi olan kazansin modunda.

Ben de eşime hirsli diyorum. 😂 Cok calisir, iyisi olmak ister ama o da biraz sizin gibi dusunur. Esiniz gibi dusunmek daha iyi birsey, hile hurda karişmadigi surece rekabet iyidir utanacak birşey yok iyi olan kazansin. 😁

Sonradan yazdiklariniza da baktim, o insanlar iyi davranilmayi hakediyor gibi gorunmuyorlar zaten. 👍

Ben de eşime hirsli diyorum. 😂 Cok calisir, iyisi olmak ister ama o da biraz sizin gibi dusunur. Esiniz gibi dusunmek daha iyi birsey, hile hurda karişmadigi surece rekabet iyidir utanacak birşey yok iyi olan kazansin. 😁

Sonradan yazdiklariniza da baktim, o insanlar iyi davranilmayi hakediyor gibi gorunmuyorlar zaten. 👍
Cok tesekkur ederim paylastiginiz icin ♥️Gorusleriniz benim icin cok onemli,burda takip ettigim nadir uyelerdensiniz🌸

Bu iyi niyetli bi hirs degil.diyelim ki o akrabalarina ailesine basarili oldugunu gostermek icin calissaydi bunu gorduklerinde hayatina devam etseydi tamam ama onlari ezmeye intikam almaya calisiyor.yani hirs intikama donusmus ve sonu pek iyi gorunmuyor.sizinle olan iliskiside evlilik degil bence oturup konusun bu tavirlari normal degil.
konu sahibi ve eşi birbirlerini boğmadan sıkmadan seven, ikisi de işinde gücünde birbirlerine saygı duyan güvenen iletişim kurabilen bir çift anlattıklarina göre ve sağlıklı evlilik tam da budur bence...siz nasıl tanımliyorsunuz ki evliliği?

Yakin akrabalarimda esinizin parayi bir turlu bulamamis versiyonu var. Esiniz mazlumken zalim olmus. O yakin akrabam da parayi bulsaydi aynen oyle olurdu. Hirsi ve kini en cok kendine ve ailesine zarar verdi. Ailesinden uzak, yurtdisinda yapayalniz yasiyor...
Allah akil fikir versin...

Ne yaşadı bilemiyorum. Ailesi iyi bir aile olmayabilir. Öfkesi kini haklı sebeplerden olabilir.
yine de rahatsız oldum. Çünkü eşiniz bana acımasız biri gibi de göründü.
sanki onun içinde böyle eziyet etmekten keyif alıyor gibi bir hal var.
neler yaşadığını bilemediğim için kesin konuşmuyorum. Belki bizim bilemediğimiz başka haklı sebepleri vardır. Ya da yoktur . Bilemeyiz.
ama size şunu söyleyeceğim Birgün sizle de oğluyla da bir sorun yaşarsa bu şekilde intikam almaya kalkarsa ne yapacaksınız.
herzaman söylediğim bişey var. Ben bunun tecrübesini öyle bir yaşadım ki. Herkesi uyarıyorum. Bir insanın iyi bir insan olup olmadığını anlamak için sadece size olan davranışlarına bakmayın. Başkalarına nasıl davranıyor . Bu da çok önemli.
kendinizi özel zannetmeyin başkasına yapan size de aynısını yapar. Arkadaş, kardeş, koca , eş hiç farketmez. Dikkatli olun. Unutmayın. Bir insanın yüreğinde kötülük yapabilecek bir kapasite varsa Onu herkese yapabilir.

Back