Diyorumya eski esimle ayni huydalar. Ayni siz gibi evliligimiz vardi.
Misal yolda biri Onune araba kırsa, inadina aynisini o da yapardi ona.
Biri eziklemeye calissa bu daha beterini yapardi.
Kpss/ales den konu acilsa toplumda , o degil de ben de nasil mufettis oldum ama cok zekiyim derdi.
Gece 4 lere kadar ders , mevzuat calisirdi.
Kafasina koydu mu yapardi.
Kitap cumlesiyle konusurdu
Herseyi begenmezdi
Hakkinda biri duzeltme cumlesi kursa, ooo o kisi bitti
Intikamciydi (lisede ogretmeni kulagini cekti diye, adamin arabayi parayla cizmis)
Arabayla yol vermeyen oldu mu arabayi durdurup dumduz kufreden biri..
Mba,ales,kpss,makale, 2.universite, mevzuat diye diye omrumuzu curuttu.
Şu kadar zengin olacagim, yat alacagim, arabam bu marka olacak, villam boyle olacak, hobi olarak cafe acacagim, 4 tane iş sahasinda ayni anda calisacagim vsvs utopikti herseyi.
Herkes pesimde, herkes bana hayran,paramla herseyi satin alabilirim, herkes paraya tapıyor, elimi sallasam ellisi, ilerde cok zengin olacagim diye atip tutarak omrumuzu curuttu.
Resmen proje adamiydi.
Spor yaparken bile kendiyle ölumune yarisirdi. Olmayacak hedef belirleyip ona gore plan yapardi..
Senin gozlemlediklerinin bin mislini sayabilirim.
Abisi intihar etti, babaannesiyle annesi gelin-kayinna catismasindaymis hep, babasi bazen dovermis de.cok yokluk cekmisler kucukken, cocuklugunu yasayamamis hic, ailesi de kulturlu degildi saldım cayira mevlam kayıra.. modunda yetismis. Ailesinde uni okuyan tek kisiydi. Zengin olanlara cok ozenirmis kucuklugunde. Annesi despot bir kadin , panik atak hastasi..
Tum bu yasadiklarini icine gomerek guclu gorunmeye calisan ama aslinda sevgiye,yardima,ilgiye muhtac narsist biriydi.
Simdi o cok sevdigi isinden ,memuriyetinden atildi.
Makam arabasiyla giderdi bir zamanlar, forsu vardi.
Herseyin fazlasi zarar. Cogu arkadasimi cikardim hayatimdan(gorusmek istemedikleri icin),ama ben tekrar guclendigimde hepsi kapima gelecek diyen tuhaf bir adam iste...
Sen yine de dikkatli ol. Dilerim ucu sana dokunmaz hic. O zaman cok cirkeflesiyorlar. O zihniyettekiler fikrinden kolay kolay dönmüyor. Biraz dunyevi yasiyorlar.