Arkadaşlar merhaba daha önce buna benzer bir şeyden bahsetmiştim ama şu an ne yapacağımı bilmiyorum 19 yaşında genç bir oğlum var dışarıda yaptığı herhangi bir kötü alışkanlık sadece sigarası harçlığı olur isteyince veriyoruz ama evden kaybolan paraları geçtim iki yüzük bir çift küpe yok önce tek taşlı yüzüğüm kayboldu bir yerde düşürdüğümü sandım sonra bulduğum yüzüm bir ay öncesine kadar yerindeyken şimdi yok ve çift kızımın küpesi eşim bilmiyor çünkü çok sinirli bir insan oğlumla açık açık sordum bunların olmadığını söyledim Bir yere mi harcadın acaba birini ödünç verdin ya da bir sıkıntı oldu onun için kullanmış olabilir misin diye sordum ben almadım bilmiyorum dedi önce çok sakin ertesi günü tekrar sinirlendim bir daha bahsettiğimde sen beni neyle suçluyorsun farkında mısın dedi sonra pişman oldum her yere bakıyorum yok sonra ona bak oğlum daha önce kaybolan paraların aldığını biliyorum bir şey demedim sordum yok dedin ses çıkartmadım dedim ben almadım demedi busefer ama yüzükleri almadım diyor dışarıdan eve giren yok yeri belli ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilecek öneride bulunabilecek kimse var mı lütfen eleştiri yaparken suçlayarak yapmayalım zaten benim için zor bir durum insan evladına bunu yakıştırır mı yakıştırmaz her yere tekrar tekrar bakıyorum ama yok yok ve kafayı yemek üzereyim eşime söylesem ayrı bir dert zaten çakışıyorlar ama bu çok yanlış bir şey ve ben bunun altından tek başıma kalkamıyorum öneri bekliyorum ya da yalan söyleyip söylemediğini bir insan anlar yani anne anlar ben konuyu geçiştirmesinden ben konuşurken yüzüme bakmayıp telefonla uğraşması ben görmedim deyip ağız ucuyla söylemesi ya da o esnada farklı hemen değişik konulara girmesi beni bunlar şüphelendiriyor teşekkür ederim