hırsız!!

Defolsun gitsin ozaman! Birdaha acmayin kiz kapiyi. Ne hali varsa görsün. Babana kiziyorum kusura bakma. Ama gicik oldum, aile ya aile baska birsey degil. Kendi siddet uygulayan biri hirsizin size siddet uygulamasina ne üzülecek defolsun gitsin. Rica ediyorum annenizi ezdirmeyin, erkeklere bu kadar firsat vermeyin. Yemin ediyorum höt diyince pisiyorlar korkutmasin sizi öyle
Hırsız mi sapık mi umrunda değil ki. Annem bizi önemsemen için illa adamın içeri girip hırsızlık yapması ya da tecavüz etmesi mi lazım o zaman mi aklın başına gelecek dedi. Sonra bağırmaya başladı yok benim elimi kana bulama bilmem ne diye. Bende kızdım çık git dedim evden kapattım kapıyı. Annem gece o gelse falan açmam kapıyı dedi güvenmiyorum artık bu adana falan dedi

Hırsız mi sapık mi umrunda değil ki. Annem bizi önemsemen için illa adamın içeri girip hırsızlık yapması ya da tecavüz etmesi mi lazım o zaman mi aklın başına gelecek dedi. Sonra bağırmaya başladı yok benim elimi kana bulama bilmem ne diye. Bende kızdım çık git dedim evden kapattım kapıyı. Annem gece o gelse falan açmam kapıyı dedi güvenmiyorum artık bu adana falan dedi

Neyse bosverin takmayin. Bencede acmayin kapiyi, gece kim gelirse gelsin. Babanin öfkesi kontrölsüz galiba. Öfkesiyle basbasa kalsin, insAllah akli basina gelir, Allah akil fikir versin. Ben olsam arardim, babami beklemezdim polisi aramak icin. Arayip aramadigina emin misiniz? Arasaydi cevrede polis felan olurdu. Hem sizin vereceginiz ifade babaninkinden daha önemli. Baban eve hirsiz girmeye calismis diyecek sadece, emin ol emniyeti bu yüzden kac kisi ariyor, belki ciddiye bile almazlar. Siz bayan olarak arayip can güvenligimden emin degilim, cok korkuyoruz, bu gelen kisi 2 kere geldi bize zarar verebilir gibi seyler söylerseniz daha ciddiye alirlar. Lütfen geciktirme, anneni ikna et, bu is sakaya gelmez.

Neyse bosverin takmayin. Bencede acmayin kapiyi, gece kim gelirse gelsin. Babanin öfkesi kontrölsüz galiba. Öfkesiyle basbasa kalsin, insAllah akli basina gelir, Allah akil fikir versin. Ben olsam arardim, babami beklemezdim polisi aramak icin. Arayip aramadigina emin misiniz? Arasaydi cevrede polis felan olurdu. Hem sizin vereceginiz ifade babaninkinden daha önemli. Baban eve hirsiz girmeye calismis diyecek sadece, emin ol emniyeti bu yüzden kac kisi ariyor, belki ciddiye bile almazlar. Siz bayan olarak arayip can güvenligimden emin degilim, cok korkuyoruz, bu gelen kisi 2 kere geldi bize zarar verebilir gibi seyler söylerseniz daha ciddiye alirlar. Lütfen geciktirme, anneni ikna et, bu is sakaya gelmez.
Annem de uyuyor şimdi ona söylemeden kendim mi şikayet etsem diyorum. Ama gelirlerse buraya annem kızar ona söylemediğim için. Gelmeyeceklerse evimize ben ararım aslında habersiz annemden

Annem de uyuyor şimdi ona söylemeden kendim mi şikayet etsem diyorum. Ama gelirlerse buraya annem kızar ona söylemediğim için. Gelmeyeceklerse evimize ben ararım aslında habersiz annemden

Bence aramalisin. Sikayetini yapmalisin. Aradiktan sonrada annene söylersin. Kardeslerine veya anne bu itler yüzunden birsey olsa daha mi iyi? Annen kizarsa can güvenligimiz icin anne dersin, korktugunu geceleri uyuyamadigini söylersin. Vakit kaybetmeyin.

Bence aramalisin. Sikayetini yapmalisin. Aradiktan sonrada annene söylersin. Kardeslerine veya anne bu itler yüzunden birsey olsa daha mi iyi? Annen kizarsa can güvenligimiz icin anne dersin, korktugunu geceleri uyuyamadigini söylersin. Vakit kaybetmeyin.
Tamam canim

siz ne yapın biliyo musun? en yakın zamanda çıkın gidin o evden. babanada söylemeyin nereye gittiğinizi. bence baban kıymetimi anlasınlar diye sizi korkutmaya çalışıyor olabilir. ya da gerçekten kötü niyetli insanlar bunu yapıyo ve en kötüsü baban umursamıyo olabilir. ay her durumda babana sinir oldum tövbe tövbe En Büyük KK

siz ne yapın biliyo musun? en yakın zamanda çıkın gidin o evden. babanada söylemeyin nereye gittiğinizi. bence baban kıymetimi anlasınlar diye sizi korkutmaya çalışıyor olabilir. ya da gerçekten kötü niyetli insanlar bunu yapıyo ve en kötüsü baban umursamıyo olabilir. ay her durumda babana sinir oldum tövbe tövbe En Büyük KKcanim ben o eve haftalarca gitmesem onun ruhu duymaz çünkü bizim kendi evimize yerleşmiş kimseyi de arayıp sormuyo:KK35:

Allah Allah ya insanın evladından ailesinden daha önemli ne gibi bi işi ya da düşüncesi olabilir. neyse onu boşver ama siz bence gerçekten taşının o evden.

Anladim canim. Bak böyle korkarak gecmez geceler. Dün kacta uyudun? Birde uykusuzken spora nasil gidebildin? Iyi dayaniklisin vallahi.
Aklima ne geldi biliyormusun youtube da "Sibirya kurdum Ada havlama.mp4" diye bir köpek havlama videosu var, onu acacaksin birdaha gelirse. Gerci o panik halinde insanin aklina gelmeyebilir.
Kapinin kiliti tam oldu mu simdi?

Anladim canim. Bak böyle korkarak gecmez geceler. Dün kacta uyudun? Birde uykusuzken spora nasil gidebildin? Iyi dayaniklisin vallahi.
Aklima ne geldi biliyormusun youtube da "Sibirya kurdum Ada havlama.mp4" diye bir köpek havlama videosu var, onu acacaksin birdaha gelirse. Gerci o panik halinde insanin aklina gelmeyebilir.
Kapinin kiliti tam oldu mu simdi?
Evden çıkarım biraz kafam dağılır dedim gittim de keşke gitmeseydim et kesti bacaklarım da yürümek bile zor geliyo su an. Yarın sınavım var okula gitcem bir de uykusuzlukla o yol nasıl çekilcek sınavı nasıl halletcem bunu düşünüyorum, kapıya zincir eklendi sadece hani kapı açılsada arada tutan kısa bir zincir var ya ondan

11 gibi kapı çaldı kardeşlerim panik oldu kim o falan demişler turkcellden geldim demiş biri bunlar da korkuyo haliyle ben baktım kapıya panigimizi görünce adam da korkmuş kartı kimliği ne varsa çıkardı iki metre uzakta durdu akşam güldük baya hepimize işlemiş durum

X