- 17 Aralık 2009
- 1.064
- 2
Bende aylardir girip girip okudum dogum hikayelrini bende yazmayi o kadar cok istiodum ki kizim uc ayi gecti ben daha yeni firsat bulup yaziorum evliligimiz iki seneyi gecince bebegimiz olsun istedik denemeler sonucu olmadigini farkeetik doktora gittik birsuru testler yapildi ve esimde varikosel oldugu icn sperm sayisi ve sekil bozuklugundan biraz sorun yasadigimizi ogrendik sonucta asilama yapmaya karar verdik ilk aslimamaiz tutmadi cok uzulmustum yilmadm hemen ardindAn ikinci asilamayi yaptirdik ve heycanla beklioruz sonucu bayram yaklasio ve biz bayramda esimin ailesinin yanina memleketlerine gidicez asilama yapilali on gun oldu dedimki ben oralarda meraktan olurum burda yaptiryim sonucu bilip ona gore gidiyim sonuc negatifti ve biz memlekete gittik ben uzucu ve sikici bi bayram gecirdim karnimin agrilari basladi adet olmayi bekliorum ama bir gun iki gun uc gun derken gunlerim gecio ama olamiorum icimde hic umut yok tabi doktorum sonucu ogrenmek icin aradi anlattim git bidaha yaptir dedi veee ben hamileymisimmmmmm:) bu sekilde basladi yolculugumuz hamileligimde de sikintili gunler yasadim amniosenteze kadar gitti testler ama cok sukur kizimi saglikla verdi allahim kucagimiza..... kk kk kk kk kk 9 mayis 2011 annem beni aradi kizim dedi bizim ust komsu seni gormus ruyasinda dogum yapmissin dedi bende yok anne daha iki haftamiz var ya ddim evde teksin ya endiseleniorum gelsene gunduzleri bize dedi tamam son hafta gelcem dedim.Teli kapattim tuvalete gittim ki kahverebgi bisiler gelio benden doktorumu aradim ama nasi heycanliyim yuzum ates gibi oldu kendimi sakinlestirmeye calisiorum tamAm sakin ol sakin ol dokuz ay bunu bekledin fln die doktor gel bakicaz dedi esimi aradim askim sakin ol sancim yok ama gitmemiz lazim dedim kkon dakika sora esim kapidaydi yuzunu anlatamam karmakarisikti heycanli korkmus hersey okunuodu yuznden gittik hastaneyeee. kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kk kkVe muayene zamanii allahim cok korktugum seyin zamani gelmisti ciktim o sedyeye ve canimi acita acita doktorum uc santim aciklik var seni nst ye bagliayalim bi dedi baglandik yirmi dakiaknin sonunda bende tik yok.doktor eve git gece sancin baslarsa geri gel bosu bosuna yatma burada dedi biz o gece annemi de alip bize gittik ben annemle yatiorum guya yatiorum diyim karnim agrio surekli odada dolaniorum annemide uyuyo die telaslandirmamaya calisiorum sessiz sessiz dolaniorum ama duzenli ve siddetli deil sancilar annem aglayan bir sesle yavrum gidelimmi dedi hastaney yok anne cok yok sen yat dedim annem agliodu sen sanci cekerken ben nasil uyurum beni bikac gun icinde cok iyi anlicaksin evlat ne demekmis dedi.neyse biz sabah oldu annemlere gittik esimin isi oraya cok yakin dogum baslarsa hurraaa hastaneye gitcez 10 mayis sali gunu saat 17o bende tik yok annem dioki ben dogururm sen daha doguramazsin gulusuoruz yok dedim ben bgnde eve giderim aksama.derken bi saat sora basladi sancilar hastNeye gittik. kk kk kk kk kk kk kk Veeee dogurma zamaniiii beni dogumhaneye aldilar sancilarim abarti deil gayet iyi ifade ediorum kendimi sakinim nobetci doktor var hadi dedi muayene edlim ben bagira cagira canimi yaka yaka ettiler 5cm olmus evet dogurucaksin artik dediler bgn beni nst ye bagladilar annemide yanima aldilar bende heycandan sancilar sifira indi ben guluorum yine eve gidioruz galiba die doktorumu arayip hbr verdiler demiski suni sanci verin bana ebe suni sanci vercek bu nedir dedim sancilarimi duzene sokucak ve hizlandircak dedi aman dedim canim cok yanicaksa vermeyin ben Beklerim sabaha kadar yok dedi.ve ben her uc dakiakda bir cildiriorum saati takip ediorum uc dakika dolmaya baslayica kendiligimden aglamaya basliorum zaten odadaki herkesi disari cikardim beni yalniz birakin agliyamiorum die sonra kafamda bi ampul yandi ebeyi cagirdim kendimden emin bi sekilde ben dayanamicam beni sezeryana alin dedim.Ebe anneme solemis annemde sakin haaa yirtinsa dahi sakin almayin demis ebe geldi dediki cnm az kaldi bak bi igne daha yapicaz hizlanicak dogumun.sakin dedim bisey daha yapmayin banaaaa ben doguramiorum bak beni anlamiosunuz dedi m oluorumm bayilcam die die beni aldilar tekrar dogum masasina muayene ettiler dokuz cm hadi doguruosun doktorunda geldi ikinma gelince baslaa . Ben hala bana bisiler oluyor ben oluorumm beni anlamiosunuz sizi sikayet etcem die dayilaniorum doktorum girdi iceri hadi bakalim herkesin dogumu boyle gecio ve sen cok hizli ilerledin dedi sanci gelince ikin ikin.allahim benim cenem kapanmio hala saat 22::00 ozman nezaman dogururm onu soleyin nolur dedim 22:30 da dogum olur eger susarsan dediler:) ikiniorum allahim guzel super diolar Ama yok dha kac kez ikinmam lazim dedim adam akilli iki kkkez dediler tamam iki kez daha ikindim saat 22:30 bakin olmuo dedim hadi ameliat yapin nolur dayanamiorum dedim sezeryani unut devam et dediler ve 22:45 de kizim dogduuu.allahim o sancilar agrilar hepsi bitmisti sanki ben dogurmamistim kzimi gordugum ani unutamiorumm allahim herkese evlat sevgisini yasatsin biraz uzun oldu ama daha arada ne konusmalrim vardi kisa kestimmmm:)kkkkkk kk kk kk kk kk kk kk kkkk