bu bıldıgımız salatalara konulan dereotumu yoksa onun tohumu mu ? tohumunu nerden buldunuz ?
benim anladığım kadarıyla tere tohumu yazmak istemis arkadas...kk bu konudaki yorumları okuyunca bende kararsız kalmıştım almaktan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu bıldıgımız salatalara konulan dereotumu yoksa onun tohumu mu ? tohumunu nerden buldunuz ?
bende de hipotiroid var.ekmeği sadece kahvaltıda ve 2-3 dilim yememe rağmen, ve normal öğünlerde de abartmama rağmen sporsuz asla istediğim kiloya ulaşamadım bu güne kadar.ulaşamam daher şeyin başı sağlık, sonra da spor
![]()
walla ben de en kısa zamanda platese başlamak istiyorum. Evde zaman bulabilirsem yapıcamm
canım öncelikle geçmiş olsun bende hipotiroid hastasıyım 3.5 senedir beni çok etkiledi bu hastalık mesela üzülmeye sinirlenmeye gelmiyo hemen değerler değişiyo yatak döşek yatırıyo beni ayrıca bu yüzden düşük yaptım kilo sorunu hapla düzeldi bende birtürlü veremiyodum fakat hap baya işe yaradı bi dr sorsan belki bi çözüm bulur
çok geçmiş olsun hepimize.hemen hemen aynı sorunları bende yaşıyorum.tsh ım yüksek.bu ay yeni ilaç kullanmaya başladım.doktorum değerlerim normale gelene kadar gebe kalmamamı söyledi.size de böyle bir uyarı geldi mi.bebeğim olsun istiyorum ama korunmasamda hiç hamile kalmadım.1 aya yaklaştı ilaç kullandığım ve 1 yılda aldığım 11 kilonun 5,5 kilosunu bu sürede verdim.sanki halsizliğimde biraz azaldı gibi ama şikayetlerim tamemen yok olmadı.
Arkadaşlar ben de hipotiroid hastasıyım.Her gün ilacımı günde bir tane aç karnına düzenli olarak alıyorum.20 gündür hem sağlık için hem de sıkılaşmak için günde iki bardak yeşil çayı demleme usulü içiyorum.Ancak son zamanlarda saç dökülmem müthiş arttı.nefes darlığı da başladı.halsizlik yorgunluk şikayetlerim arttı.Acaba bunda yeşil çayın bir etkisi olabilirmi?Yeşil çay içmek hipotiroid hastaları için zazarlımıdır?Bu konuda kesin net bir bilgisi olan varmıdır acaba?Lütfen bilen biri cevaplayabilirmi?
Arkadaşlar ben de hipotiroid hastasıyım.Her gün ilacımı günde bir tane aç karnına düzenli olarak alıyorum.20 gündür hem sağlık için hem de sıkılaşmak için günde iki bardak yeşil çayı demleme usulü içiyorum.Ancak son zamanlarda saç dökülmem müthiş arttı.nefes darlığı da başladı.halsizlik yorgunluk şikayetlerim arttı.Acaba bunda yeşil çayın bir etkisi olabilirmi?Yeşil çay içmek hipotiroid hastaları için zazarlımıdır?Bu konuda kesin net bir bilgisi olan varmıdır acaba?Lütfen bilen biri cevaplayabilirmi?