Merhaba kızlar. 2005 yılında nişanlandığımda 50 kiloydum 6 ay sonra evlendiğimde 55 kiloydum 2 ay içinde 60 kilo ile hamile kaldım 75 te doğum yaptım uzun uğraşlar sonucu 60 kiloya indiğimde 4 yıl geçmişti aradan ve 2. çocuğuma hamile kaldım tekrar 75 te doğum yaptım. şimdi kızım 1 yaşında. yaklasık 3 ay önce troidlerimden ameliyat oldum. Yarısı alındı. Kanser şüphesi vardı. Çok şükür temiz çıktı ilaç kullanımından da kurtuldum. Ama hipotroid hastasıyım ameliyattan sonra kilo almaya başladım. Hipotroidte metabolizma yavaş çalıştığı için bişey yemeseniz de kilo alıyosunuz. 2 hafta önce 64,5 olan kilom şuan 63 ve ben tekrar 13 kilo verip 50 kilo olmak istiyorum boyum 1,60. yaklaşık 2 haftadır hergün bal, tarçın, elma sirkesi, zencefil karışımını yemeklerden yarım saat önce içiyorum. Umarım bu şekilde kalıcı ko vermeyi başarabilirim. Eğer siz de hipotroid hastasıysanız metabolizmanızı hızlandırmak için neler yapıyorsunuz? Paylaşırsanız eminimki bi çok kişi bu yorumlardan faydalanacaktır. Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.