Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hipotiroit yumurtalik islevlerinde bozukluk yapabiliyo mesela bnm cocugum olmuyo 5 aydir ilac kullaniyorum ama tik yok cok istiyorum bi bebegimin olmasini
geçmiş olsun canım.ben de seninle aynı detteyim.senin 5 aydır olmuyormuş nemim 7 senedir olmuyor.troid değerin normale dönünce hamile kalabilirsin semişti dr ama 1,5 yıldır 2 aşılama yaptırmama rağmen hala birşey yok.fakat ben çoookkkk geç fark ettim yani fark ettiğimde 76,8 idi tsh değerim.herşeyin hayırlısı olsun.umarım hepimiz en zararsız biçimde atlatırız bu hastalığı.
bizim 4 senedir olmuyo ama ben o zmn 5 aydır ilaç kullanıyodum bu mesajım eski.
ilacı 1 senedir kullanıyorum en son mayısta tahlil yapıldı tsh ım normale inmişti çok güzel çıktı sonuçlar ama hala bebek yok......:ecrin_bebek:
eşim üzerinde yoğunlaşıcaz galiba problem onda ...
inş. büyük bi problem yoktur:Saruboceq:
inş. banada dr hormonlar düzelene kadar sana hamile kalmak yasak demişti..........
yaşın genç bekleyelim deyip duruyo ....
bu arada kızlar benim test sonuçlarıma bi bakın ya durum vahimmi ... serbestT3 3.11 serbestT4 0.58 TSH 6.982 sonuçlarım böyle
bende günde 1 euthyrox 25 mg alıyorum ve kilo aldım galiba herkesin sorunu bu ama doktor bilakis zayıflarsın demişti aksisi oldu şişiyorum günden güne hayırlısı...
Uzun zamandır foruma yazmıyordum. Bende 4 yıldır haşimatoluyum ve 8 yıldır bebek için tedavi görüyorum. Bu tedavilerin de katkısıyla 17 kilo aldım. Sürekli bir verme çabam var ama başarılı olamıyorum. Hem zayıflayabilmek hemde doğurganlığa etkili olduğu için şeker hapı-glucophage'a başladım.
Aranızda glucophage kullanıp da faydasını gören var mı?
canım yaa aynı kaderi paylaşıyoruz.ben de haşimatoluyum ve 8 senedir ben de uğraşıyorum bebek için.iki sefer aşılama oldum ama sonuç hüsran.elimda kala kala onlarca fazla kilo kaldı.ben artık hasta olduğumu falan unutmak istiyorum.sen kaç kilosun canım?:Saruboceq:inşallah tüm anne olmak isteyenlere allahım evlat verir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
CAYCAY76, ben 84 kiloyum boyum 167 cm, yaş 39. Evlenmeden öncede çok zayıf değildim ama 64 kiloydum. Önceleri doğum kontrol hapı kullandım ardından bebek olmayınca tedaviler başladı, derken 20 kilo ekledim. Benimde tedaviyle bir gebeliğim var ama düşükle sonuçlandı. CAYCAY, senin yaşın ve kilon kaç? Tedavilerde yumurta sayın nasıl? benim hem sayı azaldı hemde kalite.:çok üzgünüm: