- 6 Ocak 2008
- 31
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar.tüm hanimlarin yazdiklarini büyük bir dikkatle okudum.Bende 4 senedir troid hastasiyim.Tesadüfen ortaya cikti.L-Throxin bende kullaniyorum.Benim problemim guatr organimin tamamen fonksiyonunu kaybetmesi.Yasadigim müddetce guatr organinin salgiladigi hormonu disaridan almam gerekiyor.Maalesef bir cogunuzda oldugu gibi bende de kilo problemi var.Ama bu diyetlerle cözülebilecek bir sey degil .Tamamen beslenmeyi degistirmek gerekiyor.Cünkü bu rahatsizlik gecici bir sey degil bir ömür boyu kalici.Ömür boyu diyet yapamayiz ki.Bu arada doktor kontrolü altinda oldugumu ve her 6 ayda da kan testlerimi yaptirdigimi belirteyim.Cünkü gercekten ciddi bir rahatsizlik.Bazi arkadaslar haplarini birakmayi düsündüklerini falan yazmislar.Eger bu hormonlar alinmazsa ileriye yönelik cok ciddi kalp ve damar hastaliklarina yakalanabilirsiniz.Cünkü guatr organi bütün vücudun hormonel dengesini düzenler.Bu hastaligi ciddi konuda arastirin ve ona göre haraket edin.
belirtileri var bu belirtiler olabilir ama hipotiroit olmak demek değil başka bi rahatsızlıkta olabilir canım,ama en doğrusu bi kan tahlili doktoro gidip tiroit hormon seviyesini ölçtürmek gerekirhipotiroid olduğumuzu tahlil yaptırmadan anlayabilirmiyiz ne gibi belirtiler oluyor yardim ederseniz çok sevinirim
bendede hipotrioid çıktı. doktor levotiron verdi bana. 2 ay sonra tekrar gel dedi. benim kliom iyi ama çok dikkat ediyorum spor yapıyorum yediklerime çok dikkat ediyorum. Benim anlamadığım bu ilacı kullanınca normale dönmüyor mu ? Kilo vermeniz kolaylaşmıyor mu ? Kilo alma bu hapın yan etkisi mi?
canım ben teforu 3 senedir kullanıyorum da baştan kontürollerimi aksatmıştım kiloyu aldım şimdi dozu yükseltim 1, 2 kilo verdim kolay verilmiyor bu kilolar spor yürüyüş şart devamlı dr kontrolünde olmam gerekiyorteforu içmeye baslayınca kılo vermeyede basladınmı cnm
bende yenı gıttım doktora test sonuçlarıma gore tam sınırdaymışım.demır ılacı kan ılacı verdı 1 ay sonra test yapılacak tekrar
selam aylacıım sana katılıyorum.bu hastalık ihmal edilmeye gelmez.yoksa ileride ciddi hastalıklar ortaya çıkar.kısacası BU HASTALIK ÖLDÜRMEZ,SÜRÜNDÜRÜR.bende tiroid hastasıyım.ömür boyu kullanmam gereken bi tiroid hormon hapım var.doğal yollardan kilo vermek gerçekten zor ve ben ileride kilolu bir insan olmamak için önlemimi aldım.bazı haplarla (bitkisel yalnız söyleyeyim) 11 kilo verdim.yoksa şişman bir kadın olarak hayatımı sürdürecektim.yani arkadaşlar tiroid hastasıyım kilo veremiyorum demek yok.azim ve sabır.kısa olmasa da uzun vadede veriliyor.inanın bana.sevgiler...a.s.
hap kullandıktan sonra neden kilo veremiyorsunuz ? hap kullanınca değerlerin normale gelmesi lazım