- 26 Ekim 2007
- 40
- 19
Valla ben de kiloyu düşünmüyordum hoş bu saaten sonra da podyuma çıkacak halim yok fakat,canım yanıyor vucut alışkın değil bu kiloya (hamileliğimden önce 67 şimdi 84 kiloyum) her zaman 60/65 arası oldum ömrümde de diyet miyet yapmadım öyle tıka basa yemek yiyen biri de olmadım ama kiloların gitmesi ŞART canım yanıyor belim çok ağrıyor gece bebeğimi emzirebilmem için ne pozisyonlara giriyorum bir bilseniz.Kendimi yaşlı beli tutmayan nineler gibi hissediyorum tart bile vucut yaşımı 50 gösterdi eşimin ki 29 çıktı bundan birkaç ay önce takmıyordum ama şimdi bebeğim 6 aylık oldu ve hala aynıyım.Evin içinde yeterince hareket ediyorum spor salonuna gitmeyi düşündüm ama 3 çocuk evin işleri yemek derken akşam cabuk oluyor ve benim pilim bitiyor...
Ben sezeyen ameliyatı olduğum zaman aynı anda tüplerimi de bağladılar doktorum hormaon bozukluğu ve erken menapoz gibi hastalıklara neden olmaz demişti.
Teforu günde 1 içiyorum ama o da pek etkilemedi ne zaman gösterir etkisini yani kilo vermeye başlarım sizce?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Ben sezeyen ameliyatı olduğum zaman aynı anda tüplerimi de bağladılar doktorum hormaon bozukluğu ve erken menapoz gibi hastalıklara neden olmaz demişti.
Teforu günde 1 içiyorum ama o da pek etkilemedi ne zaman gösterir etkisini yani kilo vermeye başlarım sizce?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler