- 1 Temmuz 2008
- 954
- 0
tam yeni birşey buldum yazayım diye girmişken ben yeni bir yöntemle karşılaştım. çok heyecanlandım hemen bu gece deneyip sabaha içmek istiyorum :d
senin bulduğun yöntem neydi?ben de sarimsak ve ceviz hiçbir işe yaramadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam yeni birşey buldum yazayım diye girmişken ben yeni bir yöntemle karşılaştım. çok heyecanlandım hemen bu gece deneyip sabaha içmek istiyorum :d
senin bulduğun yöntem neydi?ben de sarimsak ve ceviz hiçbir işe yaramadi
şekerler hepinize geçmiş olsun önceliklea.s. ben bişeyi merak ettim tiroid hastası olduğunuzu nasıl anladınız yani hangi şikayetlerle gittiniz doktora bende gecen yaz sıkı rejim we sporla 12 kilo werdim ama şu 6 aydır naparsam yapayım ölüm orucunada girsem 1 grm bile weremiorum acaba böle bi rahatsızlığım olabilirmii doktora gitmelimiyim sizce? (bu arada kilo almadım tekrardan hiç ama rejime dewam etmeme rağmen sadece warolan kilomu koruyabiliyorum oda çok sık oynuyo 1,2 kilo alıyorum sonra hemen werip tekrar alıyorum ama gecen senede beri 60 kiloda sabitim)
MERHABA KIZLAR lahana kürünü bizler yani hipot ler yapamazmı...? kaçgündür arastırıyorum bisiy bulamadım kimi dr lahana yememelisinz diyo kimiside yiyebilirsiniz diyor ... bilgisi olan varmı acil yazsın ... tiroid bezlerini yavaslattıgı söyleniyor lakin bi arkadasım 3 kilo verdi 1 haftada nasıl iş anlamadım offf yaaa kaldım böle
asicim ben özellikle şu lahana çorpası hapının sitesine girip ordan yetkilere sordum bu konuyu. ve ürünlerini guatr hastalarına tavsiye etmediklerini söylediler. bizim için zararlı guatr tavsiye etmem lahana ile ilgili herhangi bir şey kullanma bence. bide arkadaşım 3 kilo verdi demişsin o arkadaşın peki tiroit hastası mı bizim gibi ?
Merhabalar ben de haşimato hipotiroidi hastasıyım çok kilo aldığım için lahana çorbasına başladım lahana hipotiroidili hastalarda zararlı mı? lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar benim TSH değerlerim normalin altında, bundan 3 ay önce kalp spazmı geçirdim.Çok çabuk yoruluyorum , unutkanım ,halsiz ve isteksiz, nerdeyse yaşamdan zevk almıyorum desem yeridir.
Şu an 104 kg oldum bunalımdayım , mağaza vitrinlerin önünden geçerken kendimi o vitrin camında görünce çok kötü oluyorum.Eski kilom 60- tı şimdi 2 misli oldum. 80 insem ona da razıyım.Zayıflama hapları diyetler hiç birşey fayda etmedi 1 gr bile.
TSH -0,33 bende normali - 0,34 - 5,6
T3 - 1,13 : T4 - 3,23
haftaya inşallah bir uzman heyetine girecem , benim değerlerde arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.