saol emelcim..benim tsh seviyem hamile kaldığımda çok düşüktü..7.00 idi...kadın doğumcum çok şaşırmıştı normalde hamile kalamaman lazım demişti ama endokronologa gittiğimde o bana bu seviyenin normal olduğunu hamile olmasaydım ilaca bile başlamaıyacağımızı beni sadece takibe alacağını söylemişti..yani ne hamile kalmama engel bi durum varmış nede bebeğime bişey olurmuş..ama ne olur ne olmaz diye bana euthyrox diye bi ilaç verdi her sabah 25mg yutuyordum..hamileliğim boyunca ve doğumdan sonrada yuttum..ne bebeğimde nede bende bi sorun olmadı..en son tsh seviyem 0,06 ya düşünce ben salak gibi ilacı bıraktım..nasıl olsa çok düşmüş diye..3 ay kadar yutmadım ve 1 ay önce tsh seviyemi ölçtürdüm 12,00 çıktı..şok oldum ve çok üzüldüm..şimdi tekrar ilaca başladım ama yine 25mg alıyorum..dr ada gitmedim kızacak diye:) bakalım eylül sonu tekrar ölçtürecem..inşallah normala düşmüştürde ilacın dozajını arttırmak zorunda kalmam...yani benim yaşadıklarım bunlardı ama bundan sonrası için tekrar hamile kalmak ve bebeğimin sağlıklı olup olamıyacağı konusunda dr a hiç soru sormadım bak...bunu söylediğin iyi oldu..eylül sonu bi tsh testi yaptırıp bi gideyim dr a ve bi sorayım bakalım ne diyecek..ya ben bu hastalığın hayatımı bu kadar etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim..meğer ne kadar önemliymiş şu tiroit denen hormonlar..:)))) ben sana öğrenirsem bi bilgi veririm canm..kendine iyi bak ..öptüm..