Hipo hipo ilk öğrendiğim günden bugüne

Anladım stres olmamak elde değil bu dönemde aynen değerlerim dusese geçmişti en son 1 ay sonra tekrar bakalım dediler ay sonunda tekrar gideceğim Tedaviyi de ara vermeden devam ettirdim 3 yıl belki de ondan sürekli hormon verildiği için zaten transferden öncesi bile odemli imisim fotoğraflarıma bakıyorum da Bir sene sonra başla dedi doktorum ilaca benim de anca 2 ay oldu biraz daha var normale dönmesi için demek ki Evet kanguru ve emzirmek için izin verildi yaptım onları yine de uyum odasına geçmemiz gerekiyor taburculuktan önce Siz de zor süreçlerden geçmişsiniz Allah bu süreçte olan herkese şifa versin inşallah yaşayan bilir gerçekten

Ben bekarım henüz evli değilim evlenme süreci içine girdiğimde nelerin beklediğini hayatımdaki insana anlattım ama doktorun bana dedikleri harici çok bir şey bilmiyorum o yüzden sormak istedim. Teşekkür ederim biraz canım sıkılmıştı normalden küçük çıkınca içim ferahladı biraz çok teşekkür ederim tekrar

Teşekkür ederim muhtemelen öyledir doktora henüz göstermedim sonuçları ben şu an bekarım ama ciddi düşündüğüm insana hastalığımdan bahsettim ama çok bilgiye sahip olmadığım için çok bir şey söyleyemedim ama hamile kalabiliyoruz asla çocuk olmaz diye bir şey yok

Merhaba naçizane merak ettim 25 yaşına kadar farketmemişsiniz kendi kendinize regl oldunuz mu bu yüzden mi farketmediniz? Allah bağışlasın kızınızı . Umarım yine olur sağlıkla kucağınıza alırsınız . Allahtan ümit kesilmez biraz olsun umutla doldum çevremde de bu hastalığa sahip kimse yok o yüzden bu tedavi süreci nasıl işliyor hiç bilmiyordum teşekkür ederim

Kesinlikle canım, yaşın da genç merak etme. Kadın doğumdan kan testi ile ortalama kaç yumurtlama seviyeni anlamak için “amh testi” verebilirsin. Biz de eşimle konuşmuştuk ve tüp bebek merkezinde özelde yaptırdık halbuki devlette de yaptırılabiliyormuş bizim hasta grubunda. @asminreinagizem atmıştı raporunu bu sayfada görmüştüm.

Amh için regl ilen bakılıyor sanırım kadın doğuma gidicem onuda merak ediyorum teşekkür ederim bu bilgi için. Ben normalde gidiyordum özel bi kliniğe kadın doğuma gitmene gerek yok demişti sorduğumda siz hangi bölüme gittiniz , bir de devlet hastanesi mi yoksa araştırma Üniveriste hastanesi olmasına gerek var mı bende bi bakayım teşekkür ederim

Ben sadece ilk adetimi kendiliğimden oldum sonrada kesildim gittiğim her doktor sınav stresi tabi 8. Sınıftaydım sınava hazırlanıyorduk diye. Sonra bende öyle düşündüm ailemde okul hayatımda şehir dışındaydı sonra hava değişimi yok stres dediler ben hala olmuyorum tabi adet. Bende sonra bıraktım hastanelere gitmeyi bi nevi ben böyle yaratıldım demekki böyleyim dedim. Çoğu zaman hiç çocuğum olmayacak diyr düşünüyordum ama çok şükür bin şükür rabbim sizede nasip etsin… ben bile bu kadar kolay olacağını düşünmüyordum meğerse vucudum FSH ve LH üretmiyormuş. Bunlarda dışardan alınınca inanki o kadar kolay ilerliyorki süreç sen bile inanamıyorsun sana söyleyeceğim tek şey bu süreçte üzülme stres yapma evlendiğinde en mutlu günlerini bunları düşünerek geçirme inanki olucak hemde yormadan tabi takdir Allahın

Amin inşallah nasip eder Açıkçası üzülüyordum evlenmeyi düşündüğüm insana da hastalığımdan bahsettim kabul eder mi yoksa etmez mi diye düşünüp üzülüyordum daha çok ama çok şükür anlayışla karşıladı yazdıklarınız da bana bi umut oldu tabiki takdir Allah’ın İnşallah nasip eder

İnşallah canım inşallah çokça dua edeceğim

Bana ya fizikten ya kadın doğumdan ya da endokrinden birinden takipli olun dediler, dahiliyeye gidip “endokrin” açtırıyorsun bence en sağlıklısı endokrin çünkü kana detaylı bakıyorlar.
Tüp bebek için bulunduğun ilde tıp fakültesinde tüp bebek bölümü vardır canım.
Evet kadın doğum bölümü genelde adetin 3. Günü kan verin diyorlar ben özelde vermiştim amh için.

Az kalmış normale dönmesine zaten kızın eve gelince istemsiz direkt mutluluktan her şey birden yoluna giriyor.
Bir arkadaşım 10 gün bebeği küvözde kaldı diye hastaneye giderdim bas bas bağıra bağıra ağlardım demişti.
Ben biri 42 gün biri 28 gün git gel hastaneye derken arabada sağıyordum Bebekler küvözde iken de ayrı odadalardı ve görüşme süresi yarım saat iken ben 15 dk birini 15 dk birini görüyordum.
Stres olmaktan ziyade sen 2 ayda farkında olmadan o kadar olgunlaşmışsındır ki anlatamam.
Şimdi ise eğer elimde olsa o süreçlerde elimden geldiğince anın tadını çıkarır gülümserdim. Geçecek biliyorum rabbim sağlık güç kuvvet versin sana canım dua edeceğim sana.
Şimdiden heyecan başlamıştır ve güzel bir prenses geliyor heyooo

Hepimiz aynı süreçten geçip karşımızdaki kabul ederse diye düşünüyoruz canım merak etme. Sadece hormonu dışarıdan alıyoruz ve hiçbir şey korktuğun gibi değil ve bu sitede çokça hipo Hipo var, merak etme yanındayız

Çok teşekkür ederim içim umutla doldu yalnız olmadığımı bilmek güç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…