Öncelikle herkese merhabalar çocukluğumdan ergenliğimden bu yana hep sıkıntı yaşadım gelişimim olmuyordu göğüsleri vesaire oluşmuyordu 16 yaşındayken endokrin'e gittim endokrinden estrofem estradioldiye bir ilaç kullandım ondan sonra göğüslerim gelişti boyum da uzadı ve kendimi genç kız olarak hissettim ondan öncesi zaten cehennem değil çok dışlandım çok kendimi çok kötü hissediyordum adetlerim yoktu 19 yaşında ilk adetimi gördüm o da Yasmin diye bir ilaç kullanarak gördüm kendiliğinden adet göremedim hiçbir zaman şu an 25 yaşındayım çok zor zamanlar yaşadım psikolojik maddi manevi biliyorum yalnız değilim tek değilim çünkü benim bizim durumumuzdaki insanlar çok var tek olmadığımın farkındayım buraya kayıt olmamın nedeni de tedaviye başladım ve en azından benim gibi ümitsiz olanlar bu yazıyı oku ümitlenebilirler evlendim 2 senelik evliyim bir buçuk senedir tedaviye başladım eşim durumumu biliyordum destek oldu çok şükür şu an ilaçlarım geldi ilaçlarımı kullanma aşamasındayım ileri zamanlarda size dönüş yapacağım