Canım benim doktorumda tam tersini sölemişti tedaviye başlamadan en az 2 ay cyclo ile regl olman gerekiyo demişti. Adetimin 2. Günü gittim menogon veya menopur ikisinin içeriği aynı bu iğnelerden ben menopur kullandım düşük doz başladığımız için 19 gün sürdü dozu bulana kadar 3 yumurtam gelişti ovitrelle çatlatma iğnesini olduktan snra doktor gün aşırı ilişki öneriyo eşinin de bi sorunu yoksa ve ben öyle hamile kaldım çok şükür :) çatlatma iğnesinden sonraki gün progeston jel kullandım hala kullanıyorum 2,5 aylık oldum şimdi yurt dışındayım burdaki ilaçlar farklı. Doktor için de diğer forumdaki arkadaşlar izmir de cemal posacıyı çok iyi demişlerdi ben istanbulda tedavi gördüm eğer olmasaydı kesin ona gidicektim bi çok hipolu arkadaşımız o doktor da tedavi oldu ve hespi olumlu sonuç aldı inşallahh tüm isteyenlere nasip etsin rabbimE ey_lull sevgili eylül seninle konuşmaya çok ihtiyacım olduğu bir zaman umarım iletişime geçebiliriz. Hipoluyum ve 14 yıldır ilaçla regl oluyorum. Yıllardır bu forumları okuyarak moralimi yüksek tutuyorum. Artık Tedaviye başlamak istiyorum. izmirde doktor arayışındayım. Tedaviye başlamadan önce cyclo kullanmayı bıraktın mı? Doktorun biri tedaviye başlamadan iki ay önce bırakmam gerektiğini söylemişti. Birde aşılama süresince ve hamilelik sürecinde hangi ilaçları kullandın? Lütfen paylaşabilir misin?