Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

Birde menogon 2 doz uyguladik tedaviye devam edecegiz.nasıl biryol onerirsiniz.ozel muayaneheye gidiyorum ilaclar cok pahali nasil rapor cikartiriz.hangi hastanelerden ve doktorlar yaziyor mu durumu anlatinca.doktorum pek yazmazlar diyor
Canım devlet hastanesi veya üni.hastanesinde rapor veriyorlar arkadasim da raporla yeni basladı.

Tesekkur ederim canim.Bakalim deneyelim sansimizi doktor doktorun dedigini yapmiyor kolay kolay.peki ilk mesajdaki durum nedir tekrar test isteyince umutlandim biraz ama adet gorunce umudum kalmadi

Tesekkur ederim canim.Bakalim deneyelim sansimizi doktor doktorun dedigini yapmiyor kolay kolay.peki ilk mesajdaki durum nedir tekrar test isteyince umutlandim biraz ama adet gorunce umudum kalmadi
Bizim tabirimizce üst görebilirsin yani cocuk tutundugunda kanama gelir geneldw olur bu.

Sagolasin Allah razı olsun.ilk kan testinde beta hcg 2.1 di tekrar yaptirdim 16.1 olmus doktorum 3. Tahlili istedi.bakalım hayirlisi

Ben izmirde yaşıyorum canım, madem kocaelinde yaşıyorsun sana istanbul için önerebileceğim tüp bebek doktoru olur anca, birçok arkadaşım orda kavuştu şükür, hala tedavisi devam eden arkadaşlarım da var, yeni başladılar. hatta bir hipolu arkadaşımız daha var burda siz de tanışın @feride67 embriyoları donduruldu, transferini bekliyor inşallah ilkinde daha kavuşacak o da, Memorial Hastanesi Prof. Dr. Semra Kahraman. Bence sen bir de iyi bir endokrinoloji hekimi bul, önce ona git bi tam teşhisini koysunlar canım. Çünkü pko hastalarıyla bizim alakamız yok. Kimi pko hastasının aşılamasız, tüp bebeksiz, ilaçsız, tedavisiz doğal yoldan çocuğu olabiliyor. Bizim maalesef...Hatta araştırma hastanesine veya üniversite hastanesine git, araştırsınlar iyice. Eğer hipoluysan ve çocuğun asla olmaz derlerse de kafana sakın takma, bana da dediler çünkü. Ayrıca senin yaşadığın bir düşük var ki bu embriyonun tutunabildiğinin göstergesi:KK200:
Canım merhaba öncelikle büyük gecmis olsun izmirde hangi hastanede tedavi oldun bende izmirdeyim 9 eylul uni. De tedavi oluyorum ama gercekten yoruldum gibi sanki düzgün bi hastane arıyorum.

Hiç olmaz mı? Ben varım canım şu an ikiz bebeklerime hamileyim. Diğer topiklere de bakarsın baya bi kadın varız. Biz doktorların infertilitede kolay gördüğü gruptayız içini karartma sakın:KK200: evli misin canım? Bekarlığında anlamadın mı hiç rahatsızlığını? Biz ilaçsız adet göremiyoruz ya canım:110:
Ne zamandir adet gormuyordunuz biraz anlatirmisiniz durumunuzu

Teşekkür ederim canım ne demek, umarım sen de kucağında görürsün evladını. Olabilir kendini sakın üzme, düşük yaşamışsın aslında bu tutunabildiğinün göstergesi, sana umut olsun. benden de 9 yumurta toplandı 9'u da döllendi. İlk transferde benim de tutmadı, ikinci transferimde tuttu. Nerde yaşıyosun hangi hastaneye gidiyosun canım sen? Bak senin bence düzenli gittiğin bi endokrin doktorun da olmalı. Bekarken pko denip, bu aşamada hipo hipo olduğunun anlaşılması çok acayip canım. Yani ikisi çok farklı sorunlar, birbirinden alakasız. Ben kendimi bildim bileli rahatsızlığımı, doğal yoldan evlat sahibi olamayacağımı, neler yapmam gerektiğini vs hep biliyorum. Teşhis konduktan sonra bekarlığımdan beri içtiğim ilaçların da şu an bu aşamada olmama faydası oldu.
Ne ictiniz lutfen bize de yardmci olun. Ben erken menepoz muyum hipo muyum anlamadim .sizin yumurtaliklariniz varmi

Ben izmirde yaşıyorum canım, madem kocaelinde yaşıyorsun sana istanbul için önerebileceğim tüp bebek doktoru olur anca, birçok arkadaşım orda kavuştu şükür, hala tedavisi devam eden arkadaşlarım da var, yeni başladılar. hatta bir hipolu arkadaşımız daha var burda siz de tanışın @feride67 embriyoları donduruldu, transferini bekliyor inşallah ilkinde daha kavuşacak o da, Memorial Hastanesi Prof. Dr. Semra Kahraman. Bence sen bir de iyi bir endokrinoloji hekimi bul, önce ona git bi tam teşhisini koysunlar canım. Çünkü pko hastalarıyla bizim alakamız yok. Kimi pko hastasının aşılamasız, tüp bebeksiz, ilaçsız, tedavisiz doğal yoldan çocuğu olabiliyor. Bizim maalesef...Hatta araştırma hastanesine veya üniversite hastanesine git, araştırsınlar iyice. Eğer hipoluysan ve çocuğun asla olmaz derlerse de kafana sakın takma, bana da dediler çünkü. Ayrıca senin yaşadığın bir düşük var ki bu embriyonun tutunabildiğinin göstergesi:KK200:
Siz hangi doktora gittiniz

Hipolu kardeslerim hic üzülmesinler cok şükür bende gebeyim 3 denememde gebe kaldim umudunuzu kaybetmeyin bizim hastalik gurubunda olan kisilerin gebe kalma ihyimali daha yuksek
Suan aglayarak size yaziyorum. Iki dakika once baska sayfalari okurken cocuk istediginizi yazmissiniz smdi ise hamile oldugunuz yazinizi okudum. Bize umut oluyorsunuz.

Hipo hipo hayatında hiç kendiliğinden adet olmayanlara fsh ve lh hormonu çok düşük olanlara deniliyo. Ben ilk adetimi 18 yaşında ilaç kullanarak oldum ilaç içmessem hiçbii zaman olmuyorum. Hipolularda yumurta çok var ama kendiliğinden büyüyüp çatlamadığı için çocuk istediğinizde fsh ve lh içeren iğnelerden kullanmak gerekiyo sonraki duruma göre ya aşılama ya tüp bebek ya da sadece iğne takibiyle de hamile kalabiliyosunuz. Ben de iğne tedavisiyle sadece takiple hamileyim şuan 6 aylık oldum allah herkese nasip etsin inşallah hep dua ediyorum herkes için :)

Hipo hipo hayatında hiç kendiliğinden adet olmayanlara fsh ve lh hormonu çok düşük olanlara deniliyo. Ben ilk adetimi 18 yaşında ilaç kullanarak oldum ilaç içmessem hiçbii zaman olmuyorum. Hipolularda yumurta çok var ama kendiliğinden büyüyüp çatlamadığı için çocuk istediğinizde fsh ve lh içeren iğnelerden kullanmak gerekiyo sonraki duruma göre ya aşılama ya tüp bebek ya da sadece iğne takibiyle de hamile kalabiliyosunuz. Ben de iğne tedavisiyle sadece takiple hamileyim şuan 6 aylık oldum allah herkese nasip etsin inşallah hep dua ediyorum herkes için :)
Hm anladim bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim

Ben de hipolu olup hamile kalanlardanım çok şükür. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Merak ettiğim doğum yapan arkadaşlar bebeğini emzirebiliyor mu. Sütleri oluyor mu hamilelik esnasında bunun için bi ilaç kullanıyorlar mı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Suan aglayarak size yaziyorum. Iki dakika once baska sayfalari okurken cocuk istediginizi yazmissiniz smdi ise hamile oldugunuz yazinizi okudum. Bize umut oluyorsunuz.
Evet canimm surekli agliyrdum hic umudum yoktu ama meğerse bizm gibi hastalar gebe kalma sansi daha yuksekmis darisi hepinizin basina kocaelli unuversite hastanesinde tedavi gordum canim

X