Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

Ist medicalpark serdar koç 5.gün embriyosu 12.günde kan testi yaptım çok şükür pozitif Allah kucağımıza almayı ve isteyen herkese bı duyguyu tatdırsın inş
Oooo cok şükürler olsun canimm simdi artik dikatli olma zamani dengesiz hareketlerden uzak dur rabbim devaminj getirsin

819.7 çıktı canlar hipo Hipo olmak çok zor şuan tadını bile çıkaramıyorum heran bişey olur diye yatıyorum sürekli ultrason da bi görsem rahat bi nefes alırım galiba sizde rahat olur herşeyin bi zamanı var ben bu testi gördüysem herkesde görür

819.7 çıktı canlar hipo Hipo olmak çok zor şuan tadını bile çıkaramıyorum heran bişey olur diye yatıyorum sürekli ultrason da bi görsem rahat bi nefes alırım galiba sizde rahat olur herşeyin bi zamanı var ben bu testi gördüysem herkesde görür
Ayyy ne guzel darısı bize inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

Ultrason ne zaman canim

Ist medicalpark serdar koç 5.gün embriyosu 12.günde kan testi yaptım çok şükür pozitif Allah kucağımıza almayı ve isteyen herkese bı duyguyu tatdırsın inş
Canimm gebelik nasil gidiyor ni sıkıntı yok dimi bide. Hangi ilaclari kulaniyon yazarsan sevinirim

Yarın kontrole gidicem inş şuan kullandığım ilaçlar folibol coraspin göbekten kan sulandırıcı estrofem vajinal jel aklınıza geldikçe bana dua edin inl

Vajinal jeli nasıl kullanıyorsun. Bana da sabah akşam verdi doktor. Saatlerini nadıl ayarlıyorsun. Bi de tahlilde progesteronun kaç çıktı acaba baktırdın mı

Hiç olmaz mı? Ben varım canım şu an ikiz bebeklerime hamileyim. Diğer topiklere de bakarsın baya bi kadın varız. Biz doktorların infertilitede kolay gördüğü gruptayız içini karartma sakın:KK200: evli misin canım? Bekarlığında anlamadın mı hiç rahatsızlığını? Biz ilaçsız adet göremiyoruz ya canım:110:

Merhabalar canım epeyi geçti vakit ama bebişlerin nasıl ☺️☺️ Crinone jeli nasıl kullanıyordun. Ben sabah akşam. Saatlerini nasıl ayarlıyordun. Bide progesteronun kaç çıkıodU acaba hatırlar mısın gebeliğin ilk haftalarında

Merhabalar canım epeyi geçti vakit ama bebişlerin nasıl ☺️☺️ Crinone jeli nasıl kullanıyordun. Ben sabah akşam. Saatlerini nasıl ayarlıyordun. Bide progesteronun kaç çıkıodU acaba hatırlar mısın gebeliğin ilk haftalarında
Canimm galiba hesabi pasif ben ill tutugunda sabah 10 civarlarinda kullanıyordum aksam 21 00 falan böyle ayarlaman iyi olack

Kusura bakma canım ama yine bişe sorcam. Crinone jelle ara ara kahverengi tortu geliyordu. Bugün böyle fazla geldi. Oluyo böyle yazmışlar ama korktum. Bi bilginiz var mı acaba
Evet canimm korkacak bisey yok bende de geliyordu kahve rengi bazen wc de top top geliyordu korkacak bisey yok ilac gereken progestani veriyor vucuda aklina bisey takilirsa direk sor canimm seve seve cevaplarım:)

Evet canimm korkacak bisey yok bende de geliyordu kahve rengi bazen wc de top top geliyordu korkacak bisey yok ilac gereken progestani veriyor vucuda aklina bisey takilirsa direk sor canimm seve seve cevaplarım:)

Çok sağol canım yaa. Rahatladım ara ara az az gelirdi ama bugün böle bi fındık büyüklüğünde kahve tortu görünce çok korktum.

Merhaba arkadaşlar ben de hipo hipoluyum.ilk tedavmde fazla yumurta geliştiği için iptaloldu ikincide az oldugu için iptal oldu. Bu defa 18,5 mm 13mm yumurtalarım oluştu çatlatma iğnesi yaptıktan snra doktorum gün aşırı ilşki dedi. Eşiminde tahlil sonuçları güzel oldugu için aşılamaya gerek yok dedi ve şuan hamileyimmm hcg değerim 93 çktı çok mutluyum.hiç umudunuzu kaybetmeyin bizim hastalığımız için en kolay tedavi olan hastalık diyor doktorlar. Allhım her isteyene nasip etsin inşallah

X