Canım bütün anlattıklarımı silip buna takılmışsın
hastalık tanısı konunca çocuk olma ihtimali olmuyor mu diye nasıl sorarsın şu an ikizlere gebeyim ya ben, 2 gündür gölünü ferah tutman için neler yazıyorum sen hepsini unutup neye odaklandın? İyi bi endokrin doktoruna git tavsiyesinde bulundum çünkü hastalığına pko diyen de olmuş, hipo hipo diyen de. Hatta sen araştırma veya üni. hastanesine gitme şimdi orda yeni uzmanlık almış hekime denk gelirsin, belki bu hastalığı çok iyi bilmiyordur canını sıkarlar, bi profesör bul, tahlillerinle bir ona git, eğer hipoysan tam tanını o koyar zaten. Hipo hipo zaten bi sendrom hastalığı, kallman sendromu da deniyor muhtemelen senden kromozom analizi de isterler. Daha önce söyledim yine söyleyeyim infertilitede doktorların en kolay gördüğü gruptadır hipolular. Beni endokrin doktorunun 1 tanesi ağlatarak odasından çıkardı, tıp henüz o kadar gelişmedi çocuğun olamaz diye. Fakat başka haftanedeki prof. bi endokrin doktoru en kolay gruptasın nasıl olamazmış dedi içimi rahatlattı, sonra netten falan araştırdım hep, baktım çocuğu olan çok, öyle kötü düşünceleri terk etmiştim ve şu an zaten hamileyim şükür
hatta olmaz diyen doktor hala görevine devam ediyor, gidip suratına tüküresim var hani olmazdı diye? Yani doktorun hastalığını tanıması çok önemli.