- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
Ilk denemen mi canimMerhaba arkadaşlar bende hipo hipoyum şakın Ümitsizliğe kapılmayın doğru doktor seçimi ile hamile kalmamız çok kolay bende tüp bebek sürecindeyim yarın kontrolüm var cuma günkü kontrolde yumoşlarım 15 mm idi 8 yumurtam var hakkımızda hayırlısı İzmir’de Kaan hocanın hastasıyım İrenbe tüp bebeğe gidiyorum Menegon iğne yüksek dozda vuruluyorum tedavimden Menegon artıcak isteyene uygun fiyattan yarfımcı olmak isterim zor süreç Allah cc hepimizin yardımcısı olsun sevgiler
Esim biraz maddi yönden hazır degil bi ay sonra baslayacaz insallahCanım merhaba tedavin ne aşamada transferin oldu mu
Hakinda hayirllisi olur insallah sonuclarini buraya yazmayi unutma insallah tutunur sana yumoslarin (galiba senin ilk denemen )Merhaba arkadaşlar bende hipo hipoyum şakın Ümitsizliğe kapılmayın doğru doktor seçimi ile hamile kalmamız çok kolay bende tüp bebek sürecindeyim yarın kontrolüm var cuma günkü kontrolde yumoşlarım 15 mm idi 8 yumurtam var hakkımızda hayırlısı İzmir’de Kaan hocanın hastasıyım İrenbe tüp bebeğe gidiyorum Menegon iğne yüksek dozda vuruluyorum tedavimden Menegon artıcak isteyene uygun fiyattan yarfımcı olmak isterim zor süreç Allah cc hepimizin yardımcısı olsun sevgiler
Hemen hemen aynı başlayacağız canım bizde aralıkta başlıyoruz ama benim dondurulmuslarimla yapılacak inşallah güzel haberler alırızEsim biraz maddi yönden hazır degil bi ay sonra baslayacaz insallah
Inşallah inşallah hepimizin son olur inşallah kaçıncı denemen canim ve dondurulmuslarla denemismiydinYok kızlar ilk denemem değil ama inşaAllah son olur
Benimm dondurulmuş vardi istemedim 3 denemem olacak burda yazarsak eminimm çoğu kisilere umut oluruzHemen hemen aynı başlayacağız canım bizde aralıkta başlıyoruz ama benim dondurulmuslarimla yapılacak inşallah güzel haberler alırız
Neden dondurulmuş istemedin ki....insallah güzel haberlerimizle umut oluruz nasıl başkaları bize umut oluyorBenimm dondurulmuş vardi istemedim 3 denemem olacak burda yazarsak eminimm çoğu kisilere umut oluruz
Bilmiyorum canimm kendi kendime kuruntu yaptim herhalde hepsi ayni anda toplandi ayni kalite olsa bunlar olur olmasa hic biri olmaz diye canimm baslayacagin zaman soyle transferden sonra sana yasin okuyayi)Neden dondurulmuş istemedin ki....insallah güzel haberlerimizle umut oluruz nasıl başkaları bize umut oluyor
Canım bütün anlattıklarımı silip buna takılmışsınhastalık tanısı konunca çocuk olma ihtimali olmuyor mu diye nasıl sorarsın şu an ikizlere gebeyim ya ben, 2 gündür gölünü ferah tutman için neler yazıyorum sen hepsini unutup neye odaklandın? İyi bi endokrin doktoruna git tavsiyesinde bulundum çünkü hastalığına pko diyen de olmuş, hipo hipo diyen de. Hatta sen araştırma veya üni. hastanesine gitme şimdi orda yeni uzmanlık almış hekime denk gelirsin, belki bu hastalığı çok iyi bilmiyordur canını sıkarlar, bi profesör bul, tahlillerinle bir ona git, eğer hipoysan tam tanını o koyar zaten. Hipo hipo zaten bi sendrom hastalığı, kallman sendromu da deniyor muhtemelen senden kromozom analizi de isterler. Daha önce söyledim yine söyleyeyim infertilitede doktorların en kolay gördüğü gruptadır hipolular. Beni endokrin doktorunun 1 tanesi ağlatarak odasından çıkardı, tıp henüz o kadar gelişmedi çocuğun olamaz diye. Fakat başka haftanedeki prof. bi endokrin doktoru en kolay gruptasın nasıl olamazmış dedi içimi rahatlattı, sonra netten falan araştırdım hep, baktım çocuğu olan çok, öyle kötü düşünceleri terk etmiştim ve şu an zaten hamileyim şükür hatta olmaz diyen doktor hala görevine devam ediyor, gidip suratına tüküresim var hani olmazdı diye? Yani doktorun hastalığını tanıması çok önemli.
Hoşgeldin canim rabbim nasip etsin inşalalh tez zamanda hepimize...benim 3.tedavim olacak ilki tutmadı ikinci dondrulmustu kimyasal oldu üçüncüde bu ayin 23 ı gibi başlayacak muhtemelen ve bu da dondurulmuş olacak canim..senin ilk miMerhaba bende hipoluyum sizin yazdıklarınızı gördüm cok sevindim umutlandım merak ettiğim doktorunuz size nasıl bi tedavi uyguladı cvp yazarsanız çok sevinirim...
Yok cnm bende 3.yaptım hatta yeni yaptım evde dinlenerek test gününü bekliyorum benimde 3tane dondurulmuş var hayırlısı artıkHoşgeldin canim rabbim nasip etsin inşalalh tez zamanda hepimize...benim 3.tedavim olacak ilki tutmadı ikinci dondrulmustu kimyasal oldu üçüncüde bu ayin 23 ı gibi başlayacak muhtemelen ve bu da dondurulmuş olacak canim..senin ilk mi
Biz sabırsız oluruz bilirsin evde yaptım şimdi iki cizgi cıktı kan için bekliycm hayırlısı keşke hemen cbp verebilseniz acaba yanılma olabilir miAyyy test gunumuuuheyecanlandim inşallah olumlu çıkar ne zaman test günün mutlaka haber et
Ayy cok sevindim canimmm rabbim devaminj getirsin insallah kan testinde olumlu olurBiz sabırsız oluruz bilirsin evde yaptım şimdi iki cizgi cıktı kan için bekliycm hayırlısı keşke hemen cbp verebilseniz acaba yanılma olabilir mi
Hangi hastahanede yaptin canimm tüp bebeğiBiz sabırsız oluruz bilirsin evde yaptım şimdi iki cizgi cıktı kan için bekliycm hayırlısı keşke hemen cbp verebilseniz acaba yanılma olabilir mi
Canım kaçıncı günde iki çizgiyi gördünBiz sabırsız oluruz bilirsin evde yaptım şimdi iki cizgi cıktı kan için bekliycm hayırlısı keşke hemen cbp verebilseniz acaba yanılma olabilir mi
Kaçıncı gün embriyosuydu...test günün ne zamandı...insallah kanda da göreceksin canim için rahat olsunBiz sabırsız oluruz bilirsin evde yaptım şimdi iki cizgi cıktı kan için bekliycm hayırlısı keşke hemen cbp verebilseniz acaba yanılma olabilir mi