Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

Ilk denemen mi canim

Hakinda hayirllisi olur insallah sonuclarini buraya yazmayi unutma insallah tutunur sana yumoslarin (galiba senin ilk denemen )

Neden dondurulmuş istemedin ki....insallah güzel haberlerimizle umut oluruz nasıl başkaları bize umut oluyor
Bilmiyorum canimm kendi kendime kuruntu yaptim herhalde hepsi ayni anda toplandi ayni kalite olsa bunlar olur olmasa hic biri olmaz diye canimm baslayacagin zaman soyle transferden sonra sana yasin okuyayi)

Çok sagol canim bende senin için okuyayım ama gerçi her duamda çocuk isteyenler içinde dua ediyorum rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı

Merhaba bende hipoluyum sizin yazdıklarınızı gördüm cok sevindim umutlandım merak ettiğim doktorunuz size nasıl bi tedavi uyguladı cvp yazarsanız çok sevinirim...

Merhaba bende hipoluyum sizin yazdıklarınızı gördüm cok sevindim umutlandım merak ettiğim doktorunuz size nasıl bi tedavi uyguladı cvp yazarsanız çok sevinirim...
Hoşgeldin canim rabbim nasip etsin inşalalh tez zamanda hepimize...benim 3.tedavim olacak ilki tutmadı ikinci dondrulmustu kimyasal oldu üçüncüde bu ayin 23 ı gibi başlayacak muhtemelen ve bu da dondurulmuş olacak canim..senin ilk mi

Yok cnm bende 3.yaptım hatta yeni yaptım evde dinlenerek test gününü bekliyorum benimde 3tane dondurulmuş var hayırlısı artık

Biz sabırsız oluruz bilirsin evde yaptım şimdi iki cizgi cıktı kan için bekliycm hayırlısı keşke hemen cbp verebilseniz acaba yanılma olabilir mi
Ayy cok sevindim canimmm rabbim devaminj getirsin insallah kan testinde olumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…