Hipolu arkadaş yapmış ama ne yaptığını bilmiyorum öğrenirsem tabiki yazarım bu arada sen nerde tedavi gördünNasil kurler canimm benide bilgilendirirsen sevinirim )
Canimm ben istanbul acibadem fulya hastanesinde oldumm canimm bak mutlakaHipolu arkadaş yapmış ama ne yaptığını bilmiyorum öğrenirsem tabiki yazarım bu arada sen nerde tedavi gördün
Canimm test gününe de az kalmis insallah gebe olup bizlere umut olursun:)5yıllık evliyim çapada tedavi gördüm şuan transfer oldu test gününü bekliyorum ama hiç belirti yok:-(
Oyle yapacam bakalım inşallah tüp bebek olurGenelde asilama pek tutmuyor bence artik asilamayi birakip tüp bebek icin birikim yapsaniz daha iyi olacak
Merhaba arkadaslar tamamen kader kismet bu isler bn 10 yillik evliyim 2 kez transfer oldum maalesef negatif sonuc aldik hipoluyum bu arada boyle olup asilama ile hamile kalanlar da var yada igne tedavisiyleMerhabalar ben de hipoluyum 10 aylık evliyim bugun tedaviye başladık. Yumurta takibiyle hamile kalmayı denicez inşallah olumlu olur.biçok arkadaş yumurta takibiyle de hamile kaldı hemde ikiz üçüz bebişleri oldu:) tedavisi en kolay hastalık bizimkisi o yüzden hiç moralinizi bozmayın :))
Buzamana kadar ilac igne 1 kez asilama 2 kez tup bebek transfer oldum sizler hangi tedavileri goruyorsunuzMerhaba arkadaslar tamamen kader kismet bu isler bn 10 yillik evliyim 2 kez transfer oldum maalesef negatif sonuc aldik hipoluyum bu arada boyle olup asilama ile hamile kalanlar da var yada igne tedavisiyle
Ben de menogon iğne kullandım ama fazla yumurtam olduğu için çatlatamadık. Şimdi iğneyi daha düşük dozda kullanıcam eğer istenilen kadar istenilen büyüklükte olursa sadece çatlatma iğnesi vurulup doktorun dediği günlerde ilişkiyle normal yolla hamile kalıcam inşallah :)Buzamana kadar ilac igne 1 kez asilama 2 kez tup bebek transfer oldum sizler hangi tedavileri goruyorsunuz
Insallah rabbim isteyen herjesede bizede nasip etsinBen de menogon iğne kullandım ama fazla yumurtam olduğu için çatlatamadık. Şimdi iğneyi daha düşük dozda kullanıcam eğer istenilen kadar istenilen büyüklükte olursa sadece çatlatma iğnesi vurulup doktorun dediği günlerde ilişkiyle normal yolla hamile kalıcam inşallah :)
Sonucunuzu merak ettim inş olumludurMerhabalar ben de hipoluyum 10 aylık evliyim bugun tedaviye başladık. Yumurta takibiyle hamile kalmayı denicez inşallah olumlu olur.biçok arkadaş yumurta takibiyle de hamile kaldı hemde ikiz üçüz bebişleri oldu:) tedavisi en kolay hastalık bizimkisi o yüzden hiç moralinizi bozmayın :))
Evet canimm bu sefer üniversite hastanesine gidecem bu hastalik cok yipratici ama umutsuz vakka degilMerhaba bende bu sayfayi takip ediyorum ama yazan yok siz 3.tup bebek denemesi icin mi hazirlaniyorsun
Canım merhaba tedavin ne aşamada transferin oldu muEvet canimm bu sefer üniversite hastanesine gidecem bu hastalik cok yipratici ama umutsuz vakka degil