Benim yumurta rezervim çok düşük yok gibi. Yeni hücre oluşmuyormuş. Tek sorun lh fsh yüksek olması olsaydı keşkefsh ve lh düşerse yumurtlama olur diye düşünüyorum. Bunu sağlayan ilaçlar var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yumurta rezervim çok düşük yok gibi. Yeni hücre oluşmuyormuş. Tek sorun lh fsh yüksek olması olsaydı keşkefsh ve lh düşerse yumurtlama olur diye düşünüyorum. Bunu sağlayan ilaçlar var.
Ama bunun için de çeşitli tedaviler var canım umutsuz olmaBenim yumurta rezervim çok düşük yok gibi. Yeni hücre oluşmuyormuş. Tek sorun lh fsh yüksek olması olsaydı keşke
Tedavi konusunda bilginiz var mı ne yapacağımı bilmiyorum umudumu yitirmek de istemiyorumAma bunun için de çeşitli tedaviler var canım umutsuz olma
Canım prp tedavisini hiç duydun mu bilmiyorum kadınlardaki infertilite de yumurta gençleştirme die geçiyoTe
Tedavi konusunda bilginiz var mı ne yapacağımı bilmiyorum umudumu yitirmek de istemiyorum
Duydum canım doktor bahsetmişti araştırdım umutlu değilim ama yazın denemek istiyorum. Inşallah sonuç verirCanım prp tedavisini hiç duydun mu bilmiyorum kadınlardaki infertilite de yumurta gençleştirme die geçiyo
hatta yumurta yetmezliği varsa ondada bu tedavi uygulanıyor bunu bi araştir bnce
Vericek inşallah umudunu kaybetmeDuydum canım doktor bahsetmişti araştırdım umutlu değilim ama yazın denemek istiyorum. Inşallah sonuç verir
Inşallah canım. Senin durumun nedir acabaVericek inşallah umudunu kaybetme ❤
Tebrik ederim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin başkalarına da umut verici gelişmenj bizimle paylaştığın için tskBende hipohipo hastayim ve şuan hamileyim. Tup bebek tedavisi gordum ilk denememizde cok şükür hamile kaldim. Doktorum tup bebek tedavisinde en sansli grup sizsiniz demisti.Ümidini kaybetme Allah a dua et Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.
Ben de hiper hipoyum.Hipo hipolu deyılde hiper hipo lu olan tanıyan gören bilen var mı acaba
hıper hıpo musun?Keske hipo olsam. Hipolarda yumurta cok olurmus. Ben erken menepozum. Adet gormuyorum. Yumurtam yok
ben de hiper hipoluyumHipo hipolu deyılde hiper hipo lu olan tanıyan gören bilen var mı acaba
Canım rapor nasıl alınıyor acaba mesela takip yada aşılama için iğneler için rapor veriliyor mu yoksa sadece tüp bebek içinmi veriliyorBizm gibi hastalar doğal yolla gebe kalmadigi icin direk rapor alabiliyoruz 3 yil evli kalmak vs gibi sartlar gerekli değil fazla rabbim yuzumuzu guldursun insallah
Canım raporu nasıl aldın ben 2 defa takip yaptım ücretli aldım çok pahalı ilaçlar için rapor nasıl aldın acabaİlk denediğimde 2 doz 1 su vurulmuştum hepsi çok buyumuştu doktor tüp bebekliksin gel yapalım dedi özele gittmiştim ama ben istemedim çnkü takiple kalanı çok duymuştum. Sonrakinde tek doz yapalım dedik o zmn da buyumedi yine yarım kaldı çatlatamadık. 3. Defasında 2 dozla başladık son 3 gün 1,5 doz yaptık 2 tanesi buyudu :)) ilk defa çatlatmayınyaptık ve tuttu yani ilk denemede vücudunun kaç doza cevap verdiğini öğreniosun o yuzden tutmayabiliyo ama olabilirde yani kısmet:) bir de hipoluluara hastaneden rapor veriyolar iğneleri bedava alıyosun ortalama 15 günlük bi tedavi oluyo çok zor değil yumlşların boyutunu tutturana kadar üstüste her ay da yapılabiliyo. Aklınıxa takılan tümmm soruları sorabilirsiniz ben de böle forumlarda çok araştırdımm
Canım raporu nasıl aldın özel hastane yada devlet hastanesi veriyorumben hep merional kullandım. çogu arkadasımda onu kullanıyor. hem fsh hemde lh içerdiği iöin daha etkili. raporunu cıkarttım ve katkı payı bıle odemeden ucretsız aldım. sadece 75 lık alırsam fark çıkıyo. 150 likte fark cıkmıyor
Canım raporu özle hastanesi doktor yada devlet hastanedeki doktor yazabiliyorum iğneler için nasıl rapor alınıyorözel doktorun yazarsa ucretsız alıyosun. ben aıle hekımıne yazdırıyodum.