Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

Ayni ilac kullanarak adet goruyorum yoksa hic halsiz adet olmadım yumurtalıklarım ya gorulmuyo yada kücük fsh 110... hipo hipo da fsh 1 altı olurmus hiper hipo yuksek olan hipo hipo kucuk olan
Evet hipo hipoda hipofiz bezi lh ve fsh yetersiz salgılandığı için yeterli olan overler uyarılıyor dışarıdan hormon takviyesizle sorun çözülüyor. Ama hiper hipoda lı fsh yeterli düzeyde

Bilmem ki nasıl bakılıyor o degere kan mı veriliyor
Bakiryken Benim bi doktorum da bana tanı koymadı rahim küçük yumurtalıklar gözükmüyor gibisinden ama şunun altını çizdi önemli olan yumurtalarin kalitesi rahim gebe kalınca büyüyor öncelikle bu rahim konusunu sıkıntı yapma ikincisi evlendikten sonra gittin mi alttan muane falan oldun mu?bizde adet gormuyoruz belki de yumurtalıklar yok doktor yanıliyor olabilir dışardan verilen bi hormon yumurtalıklarıni uyarabilir yada buyute bilir kendı kendine tanı koyma benimde başımdan böyle şeyler geçti hata bazıları rahim yok bile dediler tam tanım 9 yıllık bi ugrasla konuldu oda evlendiğmde artık tup bebek tedavisi sırasında özele gittiğim doktor koydu somdden

Bakiryken Benim bi doktorum da bana tanı koymadı rahim küçük yumurtalıklar gözükmüyor gibisinden ama şunun altını çizdi önemli olan yumurtalarin kalitesi rahim gebe kalınca büyüyor öncelikle bu rahim konusunu sıkıntı yapma ikincisi evlendikten sonra gittin mi alttan muane falan oldun mu?bizde adet gormuyoruz belki de yumurtalıklar yok doktor yanıliyor olabilir dışardan verilen bi hormon yumurtalıklarıni uyarabilir yada buyute bilir kendı kendine tanı koyma benimde başımdan böyle şeyler geçti hata bazıları rahim yok bile dediler tam tanım 9 yıllık bi ugrasla konuldu oda evlendiğmde artık tup bebek tedavisi sırasında özele gittiğim doktor koydu somdden
Teshısiniz neymıs sızın doktorum alttan baktı bi tane over gordu oda yok gıbı bısey miş

Doktor sadece kok hücre baska tedavi yok dedi size nasıl 9 yılda teshıs koydular neymıs acaba teshıs
Bakiryken ben alttan muane olmayı redettim 5 yıl boyunca rahim yok, hipoplazi, piko,vs diye diye saçma sapan bi suru tedavi sonra evlendim 3 4 yılda rahim var piko dediler en son tüp bebeğe baslayacagim zaman. Başka bi doktor hipo hipo dedj ve bendeki belirtiler tam olarak bu hastalıkla örtustu bide sıcak basmalari sanirsam sizinde oluyor bu basmalar

Bakiryken ben alttan muane olmayı redettim 5 yıl boyunca rahim yok, hipoplazi, piko,vs diye diye saçma sapan bi suru tedavi sonra evlendim 3 4 yılda rahim var piko dediler en son tüp bebeğe baslayacagim zaman. Başka bi doktor hipo hipo dedj ve bendeki belirtiler tam olarak bu hastalıkla örtustu bide sıcak basmalari sanirsam sizinde oluyor bu basmalar
Oluyor oluyor hemde nasıl ama hipo hipo tedavisi var ne guzel hiper hipo yok diyo doktorlar malesef

Ben instada bir hipo sayfasında görmüştüm o kızı. Baya çaba sarfediyo kız. İnşallah sonuç alırsınız. Hayat sınav.

Sizin hipo hipo mu. Hiper hipoda yumurtalık hiçbir tedaviye cevap vermiyor yumurta da olmadığı için tüp bebek falan yapılmıyor. Sizde yumurta varmış sanırım

Hi
Tuo bebek tedavinde hangi iğneleri kullandin canım sen yumurta büyütmek icin 😊
[/QUOTE hipoda merional dısında kullanmayın. Gonal f yana menegon onlar içerik olarak çok uymuyo. Bunun yanında rahim kalınlıgı düşükse mutlaka estrofem kullanın sabah aksam 1 tane. Benım 3.5 mm di. Ve tedavıye basladıgımda iğnelere esteofemede basladım. 12 gunde 8.5 mm oldu. Olması gerekende 8 üstü. Estrofemede dikkat edin ama kanı katı olanlarda kolda uyusukluk gibi damar tıkanıklıgı yapabiliyo. Bunun içinde kan sulandırıcı iğne kullanmak gerekiyor. Ve hamile kaldıktan sonra da estrofemı ben 14. Haftaya kadar kullandım. Sonra bıraktım.o yuzden asamalara dikkat edin. Mesela ben gerizekalı bir dr un yuzunden 2. Tedavimde bebeği kaybettim. Kan katı ve vermedı sulandırıcı ben ısrarla sormama rağmen. Bebek kılcal damarlardan besleniyo ve kan akısı olmayınca kalbi duruyo. Bunuda kürtaj olmustum genetiği incelensin diye o zaman sonucta yazıyodu. Bizim grup hastaların mutlaka genetik test yaptırıp pıhtılaşmaya bakmaları gerekiyor

X