HİPO HİPO HASTASİ OLUP TUP BEBEK YAPTİRANLAR

Canimm hangi ilaclari kulaniyorsun oğrenebilurmiyim
Şu an için mi, öncesinde mi? Tedaviye baslarken kullandigim ilac ve dozajlarini tam hatirlamiyorum cunku embriyolar dondurulmus bir sekilde 1 sene kaldi. Simdiyse progestan ve vitamin kullaniyorum 16.haftaya kadar da progestana devam etcekmisim.

Arkadaşlar bizim hastaligimizda pihtilasma da oluyor. O yüzden pıhtılaşmaya da baktığın tedavi öncesi. Ve eğer varsa kan sulandırıcı da kullanmanıza gerekiyor.
Benim 2 aylık kalbi durdu. Genetik test yapildi. 46 xx kardiyopi çıktı. Sağlıklı bir sorun çıkmadı onda. Ama aret bey var istanbulda ve onada attım sonucu.bi dahaki tedavide clexsan kullanacaksınız dedi.
O yüzden sizlerde baktirin mutlaka.

Arkadaşlar bizim hastaligimizda pihtilasma da oluyor. O yüzden pıhtılaşmaya da baktığın tedavi öncesi. Ve eğer varsa kan sulandırıcı da kullanmanıza gerekiyor.
Benim 2 aylık kalbi durdu. Genetik test yapildi. 46 xx kardiyopi çıktı. Sağlıklı bir sorun çıkmadı onda. Ama aret bey var istanbulda ve onada attım sonucu.bi dahaki tedavide clexsan kullanacaksınız dedi.
Evet ben 9 ay kullandim clexsan

Ben 4.ayimdayim hiç kullanmadim kan sulandirici drum bisey demedi bu konuda

Merhaba kızlar bende 3.tup bebek denemesi yapacağım aralık ayında...benimdetestler yapıldı herşey normaldi ama rabbim dilemeyince olmuyor iste...size sorun kan sulandırıcı iğne hibor kullandınız mi bana hibor vermişti iki tedavimde ama genelde clexsani çok duyuyorum...yardimci olur musunuz lutfen

Merhaba arkadaşlar bende hipo hipoyum yarın yumoş kontrolüm var 8 yumoş oluştu en son 15 mm idi yüksek doz vuruluyorum Menegon iğneyi İzmir’de Kaan hoca ya tedavi oluyorum tedaviden Menegon bayağı kaldı isteyene uygun fiyata yardımcı olabilirim bol şans arkadaşlar

Merhaba hanimlar ben de hipo hipo luyum ve su an hamileyim 13 haftalik ve ilk tup bebek denemem. Allah isteyen herkese nasip etsin. Unutmamak lazim ki bizim rahatsizligimiz için en önemli ilaç doğru doktoru bulmak. Ve bu rahatsizligi bilen doktorlarin en kolay hamile kalabilen dedikleri bi rahatsizlik hipo hipo.
MERHABALAR ACABA NEREDE TEDAVİ GÖRDÜMĞZ BİZEDE YARDIMCI OLURMUSNUZ

X