- Konu Sahibi Raziye Hemsire
Var ama hipolu oldugumdan gelismemisdnya .!.:senindemi hiç yoktu yumurta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var ama hipolu oldugumdan gelismemisdnya .!.:senindemi hiç yoktu yumurta
benimkide yuksek dozdu menogon ignesi sabah aksam 3 doz 3 su kullanıyodum 16 kutu falan kullandım snr catlatma ignesiHipolu arkadaşlar sizinde ttedaviniz hep böyle yüksek dozla mi devam etti
Bugun tedavimin 8. Günü alt batın bölgemde gaz sancısı oluyor sıkışıyor sanki. Sizinde böyle şikayetleriniz oldu mu? 3 toz merional kullandığını söylemiştim ohss riski var bide...Dr dozu düşürmedi yumurtlamaya baskılayan cetrodide iğne verdi. Salı gününe kadar onu yapacagiz...sonra da transfer sanırım su an en büyük yumurtamsı 12.5 mm. Herşeyin yolunda gitmesini umuyorumm[/QUOTE]Bugün E="dnya, post: 41681237, member: 502263"]anladım hakkımızda hayırlısı sormak istedigin olursa cevaplarım
hiç sıkıntı edip kafana takma aynı senin yasadıklarını yasadım o ilcacı 18 yasımdan beri kullanıyorum banada yumurta nakli dediler senin cocugun olmaz dediler uzuldum agladım ama tup bebekle hamile kalabildigimi ögrendim canım benim sende evlenir evlenmez iyi bir tup bebek merkezi bulup işleme basla allahın izniyle hersey oluyoMerhabalr. Banada hipo hipo tanisi konuldu. Ben evli degilm ama adet gorememe sorunundan hastaneye gittigmde ogrendim. Cypro prognyva kullanr adet goruyorm sadece. Sizdemi ilac kullaniyorsnz surekli? En son yaptgm testte amh 1.1 fsh ve lh 0.1 cikti. Ostrjenimiz az salgilandigi icin rahimde ince ve kucuk . Bana sadece yumurta nakliyle hamile kalinacagmi soyledi doktor . Smdi ben nasil bir yol izleyecegim lutfn yardm.
evet canım söyledim evlenmeden önce anlayısla karsıladı hatta o cocuk delisi degildi benim ısrarımla tup bebek yaptırdık ama mecbur kurtaj oldum simdi gene deniycez hiç kafana takma ben simdi agladıgım yıllara yanıyorum bosuna aglamısım senin yas kacBu durumu esinize evlenmeden once soylediniz mi peki ( bende ne yazikki cok erken ogrendim 15 yasindan beri bu gercekle yasiyorum. Allah yardimcimiz olsun
canım benim kadın dogumlar bi işe yaramıyo ne ozellere gittim butun tahlilller yapıldı laparoskopi oldum yumurtaları görmeyince senin cocugun olmaz diyolar evlenmem deme evlen tabiki bizim caremiz tup bebek ve oluyo ornek ben herseyi normal olup olmayanlarda tup bebek yaptırıyo mesela tup bebek doktorumda muayene etti yumurtalık yok dedi umutsuz konustu ama igneleri kullan bakalım dedi kullandım yumuslar cıktılar bizim beynimiz o hormonu salgılamıyo napalım ama salgılancak ilaclar var sonucta sakın benim yasadıgım umıtsızlige kapılma sev sevil evlen cocukta yaparız kariyerde hahayyyyBen daha 22 yasindayim ama onumu gormek istiyirum . Endokronoloji profsryle Isim bitti smdi kadin doguma yonlendrdi. Prof. Bulent trasa randevu aldm gidicm. En azndan aklimdaki sorulari cevaplasnlar nasil bi surec bekliyor. Olasiliklar nasil onlari merak ediyorm Allah yardimcimz olsn eger olumsz yant alrsam evlenmem yani net.
cgylo progyonavaSiz hngi ilaci kullaniyirsunuz
Kimse bana cocugun olmaz demedi. Hatta kolay infertilite dediler. 3. Gün 2 embiryo transfer edildi haftaya sonuç öğreneceğiz hayirlisiyla. Ne dertler var forumda hipolu olmak hiç biseydn: 41811040 .!.:canım benim kadın dogumlar bi işe yaramıyo ne ozellere gittim butun tahlilller yapıldı laparoskopi oldum yumurtaları görmeyince senin cocugun olmaz diyolar evlenmem deme evlen tabiki bizim caremiz tup bebek ve oluyo ornek ben herseyi normal olup olmayanlarda tup bebek yaptırıyo mesela tup bebek doktorumda muayene etti yumurtalık yok dedi umutsuz konustu ama igneleri kullan bakalım dedi kullandım yumuslar cıktılar bizim beynimiz o hormonu salgılamıyo napalım ama salgılancak ilaclar var sonucta sakın benim yasadıgım umıtsızlige kapılma sev sevil evlen cocukta yaparız kariyerde hahayyyy
Yasin kacki canim ilk denemede iki embriyo koydular bana bir tane koymuslardiKimse bana cocugun olmaz demedi. Hatta kolay infertilite dediler. 3. Gün 2 embiryo transfer edildi haftaya sonuç öğreneceğiz hayirlisiyla. Ne dertler var forumda hipolu olmak hiç bisey
Bizi senelerce zor hasta diye olmaz diye yiprattilar ama dedigin gibi oluyor benimde kucuk ama hic sorun dgl herseyi normal bayanlarin bile kucuk oluyo o yuzden takmiyorum benimde 8 yumurta toplandi ikisi dollendi bir transfer ettiler bitaneyi dondurduk seninkini neden dondurmadilarkiSlm kızlar bnimde Teşhis Hipo Hipo 26 Yaşında beş yıllık Evliyim ben tedaviye ilk olarak tüp bebekle başladım 3 toz 2 su kullandım 10 11 gün kadar 7 embriyo oluşmuştu beşinci güne iki tane kaldı tek transfer oldu tutmadı aradan bir yıl geçti yumurta takibi yaptırdım iki toz kullandım menogon olmadı yine sonra merional ile aşılama denedik 3-4 yumurta Büyüdü ve yine olmadı malesef şimdi menogon kullanıyorum 7. Günüm henüz kontrol e gitmedim bu ayda normal ilişkiyle deniycem yalnız şunu belirtmek istiyorum tedavilerimin hepsi olumlu ilerledi fakat sonuç alamadık tüp bebek te başarı oranınız çok yüksek dediler şimdi ki doktorum Hipo en en kolay hamile kalabilen gruplardan dedi Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu Arada Göğüs gelişiminiz nasıl benim çok yetersiz doktor hamile kalınca büyür dedi