HİPO HİPO HASTASİ OLUP TUP BEBEK YAPTİRANLAR

Mrb arkadaşlar iki yumurta takibi bir aşılama ve tüp bebek denememiz var hep negatif sonuç bugün endokrinoloji uzmanına başvurdum HipogonadiZm üzerinde özel ilgisi var Dr bana bu işin 10 günlük tedavilerle olacağı görüşünde olmadığını söyledi ve pregnly 5000 haftada iki kez kullanmamı söyledi ve cyclo progynova günde iki kez bu şekilde her ay hormon değerlerime bakacak ve adetin 11 ve 16 günleri arası ovulasyon takibi yaptırmam gerektiğini söyledi ve o günlerde ilişki şimdilik üç ay bu şekilde sonrasını bilmiyorum ve ayrıca bir aktara yönlendirdi bitkisel karışım verecekler bu konuda ne düşünüyorsunuz bu iğne göğüsleride büyütecek miş
slm canim bu pregnly ignesini kullandinmi yumurta takibi yaptinmi sonuc nasil bendemi denesem diyorum

Arkadaşlar merhaba bende hipo hastasıyım ve hipo hastası olan arkadaşlarla facebook da bir grup kurduk 1 arkadaşımızın 1 oğlu var bir arkadaşımız bugün hamile olduğunu öğrendi tüp bebek ile 2 arkadaşımız tedavi aşamasında gelin beraber dertleşelim :) Dönüş Soysal ismi ile beni eklerseniz ben sizi grup a dahil ederim

slm canim bu pregnly ignesini kullandinmi yumurta takibi yaptinmi sonuc nasil bendemi denesem diyorum
Mrb evet ben üç aydır kullanıyorum haftada iki kez .yumurta takibine geçmedik çünkü birde merional verdi dr um onu kullanmaya başlatmadı henüz başlayınca takibede başlycam pregnly e gelince e2 değerim ilk ay 24 ikinci ay 48 oldu yavaş yavaş yükselmeye başladı şimdi adet olunca üçüncü testi tekrarlycam bir kaç gün sonra .doktorum iyi geldiğini söyledi bu ay sonunda dr umda kontrolüm var merional A ne Zaman geçeriz bilmiyorum ama pregnly in etkisini şöyle ifade edebilirim sanki yeni ergenliğe girmiş gibi göğüs gelişiminde olumlu etkileri oldu zaten önce rahim vajina ve göğüs gelişimi dedi sanırım şu an zemin hazırlıyor gibi diyebiliriz Hakkı'mızda hayırlısı olsun inş

Mrb evet ben üç aydır kullanıyorum haftada iki kez .yumurta takibine geçmedik çünkü birde merional verdi dr um onu kullanmaya başlatmadı henüz başlayınca takibede başlycam pregnly e gelince e2 değerim ilk ay 24 ikinci ay 48 oldu yavaş yavaş yükselmeye başladı şimdi adet olunca üçüncü testi tekrarlycam bir kaç gün sonra .doktorum iyi geldiğini söyledi bu ay sonunda dr umda kontrolüm var merional A ne Zaman geçeriz bilmiyorum ama pregnly in etkisini şöyle ifade edebilirim sanki yeni ergenliğe girmiş gibi göğüs gelişiminde olumlu etkileri oldu zaten önce rahim vajina ve göğüs gelişimi dedi sanırım şu an zemin hazırlıyor gibi diyebiliriz Hakkı'mızda hayırlısı olsun inş
tup bebegemi geciceksin canim normal iliskimi dedi doktor

tup bebegemi geciceksin canim normal iliskimi dedi doktor
O kısım belli değil sanırım ama eşinde bir problem yoksa şak diye hamile kalırsın dedi :) bizim öncesinde bir denememiz vardı zaten olmadı malesef ilaçlar çok iyi geliyor birden çok yumurta oluşuyor ama hamile kalamıyorum bakalım yılbaşından sonra dr la görüşmem var üç aylık iğnelerin sonuna geldim sayılır bu arada ben rahim filmi çektirdim normal çıkmıştı geçen gün medipol Den bir dr A gönderdim filmi önce histeroskopi dedi sizden yaptıran var mı çeken dr normal görünüyor herşey beni huylandıran birşey yok demişti histeroskopi diyen dr a da bir problem mi tespit ettiniz diye sordum cevap vermedi :) ne yapsam bilmiyorum

Evet yazdiklariniz ayni beni tarif ediyo senelerce cocugum olmiycak diye uzuldum hatta tup bebek bile onermiyolardi yumurtam olmadigi icinsadece yumurta donasyonu oneriyolardi ama Allah'im oyle bir doktor cikardiki karsima tedaviden snr hayatim boyunca gormedigim yumurtalari gordum o kdr mutlu oldumki suan tup bebek yaptirdim sonucu bekliyorum Allahim hepimize bebek nasip etsin insallah :)

Mrb bende ayni senin gibi hastayim.malesef suzin doktor kimdi ve nasil bir tedavi gordun
Ben 3 defa tup bebek yaptirdim ilk ikisinde de hamile kaldim ama kalbi durdugu icin kurtaj oldum 3 cuncude hastanemi degistirdim sisli memorial semra kahraman iyiki bulmusum suan 14 haftalik hamileyim fsh dusukse tup bebek asilama yaptirabilirsin fsh 15 ustunde olanlara tup bebek uygulanmiyomus

İlk tup bebekte 2 haftalik düşük oldu sonuncusu da tutmadi burda yazan arkadaslarida bi gelime yok mu özelikle konu sahibinin

Hipo hipolu olup tüp bebek tedavisi sırasında büyüme hormonu kullanan var mı? Ben çocukluğumda 8 yıl büyüme hormonu kullandım. şuan 2 yıllık evliyim 1,5 yıldır da 2 aşılama negatif, 1 tüp bebek ve 1 dondurulmuş embriyo transferim negatif sonuçlandı. Benim durumumda olup anne olabilen var mı?

Hipo hipolu olup tüp bebek tedavisi sırasında büyüme hormonu kullanan var mı? Ben çocukluğumda 8 yıl büyüme hormonu kullandım. şuan 2 yıllık evliyim 1,5 yıldır da 2 aşılama negatif, 1 tüp bebek ve 1 dondurulmuş embriyo transferim negatif sonuçlandı. Benim durumumda olup anne olabilen var mı?
Canimm bu büyüme hormonuyla pek alakasi yok bizm gibi hastalar malesef gebe kalmasi biraz zaman aliyor bende 2 tup bebek 2 aşilama yaptim olmadi yani bu büyüme hormonu pek alakali değil sadece sabir işi kabulenmek gerekirse 2 anlamda da insan cok yıpranıyor bende 3 denemek istiyorum ama korkuyorum rabbim bize biran önce annelik duygusunu tatirir insallah

Canimm bu büyüme hormonuyla pek alakasi yok bizm gibi hastalar malesef gebe kalmasi biraz zaman aliyor bende 2 tup bebek 2 aşilama yaptim olmadi yani bu büyüme hormonu pek alakali değil sadece sabir işi kabulenmek gerekirse 2 anlamda da insan cok yıpranıyor bende 3 denemek istiyorum ama korkuyorum rabbim bize biran önce annelik duygusunu tatirir insallah

Benim durumum biraz farklı. Büyüme hormonu eksikliği de var. Hipofiz bezim normal boyutundan birkaç mm küçük. Bu nedenle transfer öncesi (yumurta gelişim aşamasında) ve transfer sonrasında büyüme hormonu da kullanıyorum (saizen ve Genotropin kullandım)

3 denemeni tavsiye ederim ama iyi yer arastir 3cuyu baska merkezde denedim cok sukur 24 gunluk oglum kollarimda insallah allahim herkeze nasip etsin

Merhaba hanimlar ben de hipo hipo luyum ve su an hamileyim 13 haftalik ve ilk tup bebek denemem. Allah isteyen herkese nasip etsin. Unutmamak lazim ki bizim rahatsizligimiz için en önemli ilaç doğru doktoru bulmak. Ve bu rahatsizligi bilen doktorlarin en kolay hamile kalabilen dedikleri bi rahatsizlik hipo hipo.

Merhaba hanimlar ben de hipo hipo luyum ve su an hamileyim 13 haftalik ve ilk tup bebek denemem. Allah isteyen herkese nasip etsin. Unutmamak lazim ki bizim rahatsizligimiz için en önemli ilaç doğru doktoru bulmak. Ve bu rahatsizligi bilen doktorlarin en kolay hamile kalabilen dedikleri bi rahatsizlik hipo hipo.
Canimm hangi ilaclari kulaniyorsun oğrenebilurmiyim

X