Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hipnoterapiyle göğüs büyütme

ilahiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

Ben geçen sene alış werişte elbise ararken her girdiğim mağazada albise arıyorum ama göğüslerim çok küçük diyodum ne deliyim yaaadelikafadulden memelerim büyükkü benim ne küçüğü şimdi küçükmüşü aklımdan bile geçirmiyorum herşeyde olumlu düşünüyorum biryerim agırdımı agırmıyo diyorum güzel düşünelim güzel olsun herşey

Herşey çok güzel olacakopuyorumnanaktan

Mrs. sönmez bu deneyimlenmiş ve mustafa kartalın vermiş oldugu bir eğitimin parçasıdır.Bu" ilahiyi "anlamadım gerçekten...Paylaştıgım hiçbirşey uydurma değildir.Deneyimli eğitmenlerin yıllardır uyguladığı tekniklerdir.ınanmayan biraz araştırmayla bu bilgilere ulaşabilir...

canım bu göğüs için tam tersi olayını anlayamadım detaylı yazar mısın? sadece küçüldüğü yerine büyüdüğünümü düşüneceğiz yoksa nefes alıp verme taktiği farklı mı? bir de sen ne kadar sürede sonuç aldın? cevaplarsan çok sevinirim.

kızlar sınav haftamdayım o yüzden giremiyordum haftaya cumadan sonra tamamen özgür olacağım:)
ben sonucu 3ayda aldım ama ben ilk başlarda pek konsantre olamamıştım aslında pekde şikayetim yoktu göğüslerimden ama sonraları hafiften takmaya başladım daha istekli olursanız 2ayda da sonuç alırsınız
tekniğe gelince tatlım aynen nefes alıp verişler ama havayla birlikte o bölgenin büyümeye başladıgını düşün:)
Arkadaşlar şimdilik bu kadar dersler beni bekler bir hafta sonra görüşmek üzere:)

Kızlar yeni bi kitap okuyorum
(ipnotizma we telkinle tedawi) adında orda diyoki yatarken we kalktığımızda kendimizin duyabileceği şekilde mümkünse uykuhalinde kendi kendinize telkinde bulunun diyor ben yatarken diyorum hep ama içimden diyodum şimdi duyabilicem bi şekilde benim memelerim büyük diyicem we öylece uyursak bilinç altımıza iyice yerleşir bide böyle deneyelim kolay gelsin herkeze sewgilerimleopuyorumnanaktan

ben sürekli ben şişkoyum diyemiyorum ya olumlu düşünemiyorum=(
zaten bu ara yine zayıfladım of başaramıyorum ben =(

1 dk lık denemeler yaparak zamanla alışılıyormuş bir yerde okudum bunu bende kısa süreli yaparak başladım bakalım yaparız inş olacağına inanıyorum beyin gücüyle yapılmayacak bişey yok

o kitabı ben de okudum kaydirigubbakcemile5 arkadaşımla sabah kalkar kim önce uyanırsa onun istediği şeyleri kulağına söylerdik, mesela arkadaşım kulağıma ama biraz sesli bir biçimde saçların gürleşecek, cildin günden güne düzelecek falan derdi. ben de aynı şekilde ona. pek uzatamadık tabi. başkasının söylemesi daha yararlı olduu için birbirimize söylerdik.yerimseniben mesela benm boyum kısadır ve çok isterim uzun boylu olmayı (tabi bu yaştan sonra zor) öyle otururken kızlarla durduk yere 'günden güne boyum uzuyor, farkında mısınız?' derdim. onlar da ewet ya, biz de fark ettik falan derlerdikaydirigubbakcemile3 yani kendimizi buna inandırmaya çalışıyoduk. ama dediğim gibi kısa sürdü. insan unutuyo bir süre sonra telkin etmeyi. ama ben yine de inanıyorum, zira her şey beyinde bitiyor:1ninca:

angelnr kıwılcım başaramıyorum yapamıyorum YOK yapabilirsiniz başarırsınız hemen olmasını beklemyin hemen olmaz wucudun alışması için 21 gün lazımdır yani beyin 21 günde alışırmış sabırla yapmanız lazım kızlar inanarak acaba yok yapabilirmiyim yok yaparım war tmm mıı kızlar opuyorumnanaktan

tamam canım opuyorumnanaktan
21 gün sıkıcam dişimi en azından 21 gün zayıf olduğumu düşünmek yok opuyorumnanaktan

ben sureklı soyluyorum kendı kendıme
buyuyor dıe faydasını goren warmı acaba kızlar

Bende aynen canım aklıma geldikce söylüyorum özellikle yatığımda hayal kuruyorum büyük olduğunu düşünüyorum we BÜYÜKLER DOLGUNLAR BÜYÜYORLAR diyorum sabah kalkıncada aynen faydasını tabiki görüryoruz canım baksana büyük memişlerimiz:CüvCüv:

[meraba kizlar ben siteyi uzun zamandir takib ediyorum ama daha bugün üye oldum alkis boy uzatmak(kisaltmak ) icin ne yapmaliyiz nasil yapmaliyiz anlatabilirmisin ben bu düsünce olayina cok inaniniyorum

kizlar ya bu cd leri nasil bulabilirz ben yurtdisinda yasiyorum internet sitesi varsa adres falan verebilirmisiniz ben gögüsüm icin uyguluyorum bu yöntemi arkadasimin boy sorunu var ona anlattim bu yöntemi oda uygulamak istiyo sanirim boy icin daha detaylidir beni bilgilendirirseniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…