Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hipnoterapiyle göğüs büyütme

Kızlar bende bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum,aktif olarak yazmıyorum ama siteye ve özellikle bu bölüme girip hergün okuyorum..Bu başlık benimde çok ilgimi çekti..Ve bu tarz kitaplardan 1-2 tane var evimde hemen okumaya başlayıp uygulayacağım..Hepimize kolay gelsin,birbirimizi motive edelim kızlar olumsuz düşünmek yok..Herkes hayaline ulaşcak..sevgiler..

Tabiki büyüycekler kızlarr inanıyoruz biz büyüyolar memişlerimizzz
Bu aralar çok yoğundum telkinlerde biraz geçikme oldu ama dewam ediyorum sewgileropuyorumnanaktan

gerçekten bugün bikini denedim 38 beden olmazdı ama içini doldurdu inanamadım...isteyince oluyormuş....süper bişey bunu hissetmek...

kızlar benimkiler de büyüyor yaa gözüme daha toplu gelmeye başladılar üstelik reglim de geçti ve acıyolar hala , hergün şu gögüs sıkılaştırma hareketini yapıorum bir bardak rezene çayı ve yeşil çay içiyorum ve kendi kendime büyüyecek diye telkin ederek büyüme noktalarına basınç uyguluyorum aklıma geldikçe bide buzla masaj yapıorum iki günde bir ve inanıyorum büyüyorlar gerçekten yaa :sm_cool::teytey:

Son düzenleme:

büyme noktaları nereleri oluyor canım açıklarmısın biraz daha tşkr

ben nefes tekniği uyguluyırum yani aldığım havanın göğüslerimi doldurduğuma inanıyorum.özelllikler akşam yatarken yapıyorum.kızlar herşey bilinçaltında bitiyor...düşüncelerinizi değiştirirseniz kaderinizide değiştirirseniz......deneyin mutlaka bunu...

Canım bende gece yatarken yapıyorum göğüslerimi şişiriyorum büyükler diyorum inş büyükleropuyorumnanaktan

kızlar bence bu yöntem gerçekten etki eden bi yöntem ben hem göğüslerimi büyütmek hem kalçalarımı küçültmek için uğraşıyorum göğüslerim öncekine oranla daha dolgun
kalçalarımda da 1 cm lik incelme var. ama bu süreç gerektiren bi yöntem bence birbirimizi motive etmeliyiz. İnnumacım sende hiç girmiyosun bilgilerine deneyimlerine ihtiyacımız var bizi yarı yolda bırakma.

kızlar sonunda gelebildim:)sınavlar derken birde hasta oldum ama bu birazda üzüldüğüm için oldu hatta bilerek hasta ettim kendimi ama farkına varır varmaz kendime geldim.
EEE kızlar nasıl gidiyor???
Neler deneyimliyorsunuz?

Canım güzel gidiyo bu aralar çokyoğun geçiyo günlerim yorgunluktan hemen uyuyorum ama iki aydır regli dönemimde çok agrım oluyodu önceden hafif agrım olduğunda benim karnım ağırmıyo diyordum hep regli oluncada dedim hep ağrım yok olmuyo diye we hafif bir sızıyla geçirdim adet dönemimi tavsiye ederim kızlar sewgileropuyorumnanaktan

yaaa innumacım ben arada ümidimi kaybediorum yaaa biara iyice brakmıştımm 2 cm küçüldüler ühhü ühüüüü
sen gelde moral ver acııcııkk

Merhaba. Bende göğüs büyütmek için ameliyatı araştırmıştım belli bir süre. Hatta doktorumu bile seçtim. Ama bu konuya rastlayınca düşüncem değişti. Bende deneyeceğim telkinle göğüs büyütme yöntemini. Başarılı olacağıma inanıyorum. Ama ayın 13'ünden beri foruma devam eden olmamış. Lütfen devam edelim bende katıldım aranıza. Günden güne kalabalıklaşmak da birbirimize fayda sağlayacaktır hem. Haydi innuma, sen bizim hocamızsın. Bizi böyle bırakma......

tatlım innumanın bilgisayarında bi sorun var sanırım ne zamandır gelemiyor....
biz burdayızz merak etme sen aramıza hoşgeldinn.... :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…