• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipnoterapi veya regresyon terapisi alanlar

Sitede konustugum birisinden daha Eylul Hanim'i duydum ben de gecenlerde hayret:) Ben de bekliyorum yaptiranlari ona veya baskasina

süper, nasıl bahsediyorlar kendisinden? onun gibi vaka örnekleri paylaşan terapist pek yok sanırım ya da ben karşılaşmadım. o sebeple sorunlara yaklaşımını birebir okumak da güven verdi, ayrıntılarıyla yazmış genelde. ama regresyon terapisi çok bakir bir alan gibi duruyor, çok geniş paylaşımlar bulamıyorum. yine de araştırmaya devam edeceğim çünkü eylül hanımın seans ücreti benim için fazla tuzlu ne yazık ki...

Son düzenleme:
süper, nasıl bahsediyorlar kendisinden? onun gibi vaka örnekleri paylaşan terapist pek yok sanırım ya da ben karşılaşmadım. o sebeple sorunlara yaklaşımını birebir okumak da güven verdi, ayrıntılarıyla yazmış genelde. ama regresyon terapisi çok bakir bir alan gibi duruyor, çok geniş paylaşımlar bulamıyorum. yine de araştırmaya devam edeceğim çünkü eylül hanımın seans ücreti benim için fazla tuzlu ne yazık ki...
Yaptiran degil de sitesini takip eden birine rastladim ben de. Dediginiz gibi ozellikle Turkiye'de pek paylasim, vaka ornegi veya detayli bilgilendirme bulmak zor bu konuda. Siz ne icin yaptirmayi dusunuyorsunuz?

Yaptiran degil de sitesini takip eden birine rastladim ben de. Dediginiz gibi ozellikle Turkiye'de pek paylasim, vaka ornegi veya detayli bilgilendirme bulmak zor bu konuda. Siz ne icin yaptirmayi dusunuyorsunuz?

o kadar fazla şey var ki... ama öncelikle aile ilişkileri konusu için gideceğim. niyetlendim, insallah deneyeceğim bu yöntemi.

Merhabalar, teyzenin durumu okb gibi görünüyor yani obsesif kompulsif bozukluk, okb de psikiyatrik tedavi yani ilaç+terapi kombinasyonu daha faydalı olacaktır, tek başına ilaç yeterli olmaz ama terapiyle birlikte iyi sonuç verebilir... bir psikolog olarak naçizane tavsiyem psikolojik tedavidir, okb gibi bir durumda regresyon bana çok mantıklı gelmiyor, çünkü regresyon geçmiş yaşam terapisidir ve herkese uygulanmaz, bir de piyasada çok fazla güvenilmeyen kişiler var bu nedenle psikiyatriden şaşmayın derim...

Lütfen artık önünüze gelene ilaç önermeyin.psikiyatrik ilaçlar tedavi etmiyor.. Sadece günü kurtarıyor.. Ve sonrasında beyne verdiği hasarlari anlatmaya gerek yok. Kadın şuan ne intiharın eşiğinde ne şizofreni ilaç niye.Tamam obsesif,takıntılı olabilir en azından eline zarar veriyor belki yaşam kalitesi düşüyor bunun icin ilaç verelim sırf takıntısı geçsin diye ve boylece beynine mi hasar verelim.Bence ilaçla bastirmadan önce sebeplerini bulmaya calisilmali bu alışkanlığı duzeltilmeli.Ona o davranışı bi duygu yaptiriyor olabilir en azından yardım alana kadar siz teyzenize yardımcı olabilirsiniz.Yikayinca kendini rahatlamış mi hissediyosun.Hangi duyguyu hissediyormus. Neyin eksikliğini yaşıyor ki elini yikadikca onu tatmin edilmis hissediyor.Biraz mücadele ettiğinde yikamadiginda ne hissediyor vs. Sorarak kendi düşüncelerinin farkina varmasını sağlayarak yardımcı olabilirsiniz.Allah kolaylığını versin.

siz ne için gitmek istiyordunuz? regresyonu denedim ve maalesef transa giremedim. beklediğim gibi olmadı bu yuzden. ben de artık dişimden tırnağimdan arttırıp psikologa gitmeye karar verdim ve başladım. emdr tekniği de uygulanacak sanırım. bu yöntemi bir araştırın isterseniz.

siz ne için gitmek istiyordunuz? regresyonu denedim ve maalesef transa giremedim. beklediğim gibi olmadı bu yuzden. ben de artık dişimden tırnağimdan arttırıp psikologa gitmeye karar verdim ve başladım. emdr tekniği de uygulanacak sanırım. bu yöntemi bir araştırın isterseniz.
Anksiyete bozuklugu var bende. Onla birlikte bazi baska problemler de yasiyorum. Emdr denedim ben ama benim durumum biraz zor oldugu icin fayda gormedim ama bircok insanda basarili bi yontem oldugunu biliyorum. Regresyonu kimle denediniz ?

Kızlar merhaba ben ankaradayim bir tanıdık vasitasiyla regresyon seansini denedim yaklaşık 3 seansta hayatımdaki en büyük problem olan yeme duzenimi değiştirmeyi başardım. Başlarda inanmamistim ama etkilerini şimdi anlıyorum hayatımda ilk defa istediğimi yediğim halde kilo alisim durdu. Ben bir haftada bile 5 kilo alabilen bir insandim. 160 boyumla 75 lerden yukarilarini gördüm. Sonra sıkı bir diyetle 50 lere indim ancak sürekli almaya başladım diyeti bırakınca. Regresyondan sonra ilk defa aylardır aynı kilomdayim. Ve yediklerim kendi istegimle değişti istediğimi yiyorum ama olay su ki artık eskisi gibi yiyemiyorum. Allahım nazar degdirmesin maşallah diyin nolur. 3. Seansimizda gönül meselelerine inmistik ben çok büyük bir acı çekiyordum hatta antidepresan tedavisi yanıt vermemişti su an regresyon sayesinde ilacı azalttim en yakın zamanda birakicam. Vücudumu zehirlemek yerine kendi ruhumla Allahla beni aldatan o pisliğin de izlerini silmeye başladım inanır misiniz aglamiyorum artık nasıl bir rahatlama anlatamam herkes denemeli bence ankara da olanlar bana ulassin isterseniz kadının numarasını veririm kızlar mutlaka denemelisiniz

Ben de yaklaşık bir buçuk ay önce okb sorunum için son regresyonu aldım.Önceleri çok çok kötü oldum ama sonrasında çok hızlı bi

Ben de kilo problemim için İzmirde hipnoterapi aldım, uzun süredir vermediğim kilolarımdan kurtuldum ve psikolojik olarakta kendimi iyi hissetmeye başladım çünkü kilo problemim kenidme güvenimide olumsuz etkiliyordu şuan çok mutluyuuum.:KK49::KK73:

Kızlar merhaba ben ankaradayim bir tanıdık vasitasiyla regresyon seansini denedim yaklaşık 3 seansta hayatımdaki en büyük problem olan yeme duzenimi değiştirmeyi başardım. Başlarda inanmamistim ama etkilerini şimdi anlıyorum hayatımda ilk defa istediğimi yediğim halde kilo alisim durdu. Ben bir haftada bile 5 kilo alabilen bir insandim. 160 boyumla 75 lerden yukarilarini gördüm. Sonra sıkı bir diyetle 50 lere indim ancak sürekli almaya başladım diyeti bırakınca. Regresyondan sonra ilk defa aylardır aynı kilomdayim. Ve yediklerim kendi istegimle değişti istediğimi yiyorum ama olay su ki artık eskisi gibi yiyemiyorum. Allahım nazar degdirmesin maşallah diyin nolur. 3. Seansimizda gönül meselelerine inmistik ben çok büyük bir acı çekiyordum hatta antidepresan tedavisi yanıt vermemişti su an regresyon sayesinde ilacı azalttim en yakın zamanda birakicam. Vücudumu zehirlemek yerine kendi ruhumla Allahla beni aldatan o pisliğin de izlerini silmeye başladım inanır misiniz aglamiyorum artık nasıl bir rahatlama anlatamam herkes denemeli bence ankara da olanlar bana ulassin isterseniz kadının numarasını veririm kızlar mutlaka denemelisiniz
Kime gittiniz Ankara'da? Ben Istanbul'dayim ama tum uzmanlari arastiriyorum, aklima hangisi yatarsa...

Kime gittiniz Ankara'da? Ben Istanbul'dayim ama tum uzmanlari arastiriyorum, aklima hangisi yatarsa...
ben bi arkadaşımın önerisiyle pınar diye bir kadına gittim çayyoluna. evde ya da bir yoga salonunu mu ne varmıs orda da yapabilirim dedi evi tercih ettim çünkü ne bilim aglarsam falan kimse duymasın ıstedim :D 05426059395 nosu bu

ben bi arkadaşımın önerisiyle pınar diye bir kadına gittim çayyoluna. evde ya da bir yoga salonunu mu ne varmıs orda da yapabilirim dedi evi tercih ettim çünkü ne bilim aglarsam falan kimse duymasın ıstedim :KK70: 05426059395 nosu bu
Tesekkurler:) soyadi nedir acaba internetten arastirmak isterim. Memnun kalinan kisiler onemli ne de olsa. Kesin olarak cozuldu mu sorununuz bende anksiyete bozuklugu ve beraberinde bazi sorunlar daha var

Tesekkurler:) soyadi nedir acaba internetten arastirmak isterim. Memnun kalinan kisiler onemli ne de olsa. Kesin olarak cozuldu mu sorununuz bende anksiyete bozuklugu ve beraberinde bazi sorunlar daha var
rica ederim. şeref özdoğan iki soyadı kullanıyor. evet çözüldü yani en ço kilo takıntımdan kurtuldum hala inanamasam da buna :) inşallah işinize yarar size de şifa olur

merhaba
ben mehmet başkak la 28 kilo verdim diyet ve spor yapmadan yaşam tarzım hayata bakışım her şeyim değişti madem istanbul dasınız sizin için daha kolay ben Konya dan gitmiştim

Gecmis olsun oncelikle. Yasadiginiz sey gercekten tatsiz cok haklisiniz ancak tum bu yontemleri ve uygulayacilarini genelleyen bir sekilde yazmissiniz. Buna katilmiyorum. Bakin regresyon terapisi tum dunyada uygulanan bir yontem. Ornegin Hollanda'da bir merkez var, psikoloji egitimi almis insanlarin calistigi, bu yontem hakkinda belgesel hazirlamis bir klinik. Bunu sadece bir ornek olarak yazdim Turkiye'de de dunyada da bu tarz alternatif tip yontemlerini profesyonel bir sekilde uygulayan insanlar var. Turkiye'de mesela Diba Ayten Yilmaz vardir, egitimini yurtdisinda almis ve yurtdisindaki kurumdan resmi onayli burda regresyon egitimi veriyor, Turkiye'deki bircok terapist bu yontemin egitimini kendisinden almistir mesela. Arti bilincalti tum hayatimizi yonlendiren bir alan, orayi temizleyen yontemleri tamamen cope atmak dogru degil kotu bir tecrube yuzunden. Bu sekilde iyilesen cok insan var. Onemli olan nokta; bu tarz yontemlerin seansini veya egitimini almadan once karsimizdaki insanin egitimini, tecrubesini, niyetini iyi anlamak ogrenmek. Elbette hepimiz yanlis insanlara denk gelebiliriz hayatin her alaninda. Ayrica pesini birakmayin derim, hukuki olarak elinizden geleni yapin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iste malesef kisisel gelisim sektorunde o kadar cok boyle paragoz, niyeti bozuk insan var ki doktorlarin herkesin gozunde bu yontemleri bitiriyorlar iyice boyle. Ne yasandi ben bilemem tabi sizin anlattiklarinizdan biliyoruz ama boyle insanlar var ne yazik ki:KK43: Ozellikle boyle toplu paralar vermeden once biraz iyi arastirmak, degerlendirmek gerekiyor sanirim. Ben gecen sene regresyon icin uzmanlari arastirirken kendisiyle telefonda gorusmustum ama cok guvenememistim seans icin. Bi kere mucize vaadeden insanlara karsi dikkatli olmak lazim. Her zaman boyledir ya zaten, bir urun bize fazla pazarlaniyor ve susleniyorsa bi durmak lazim. Olan olmus her olay insani buyutuyor biraz oyle dusunun. Eger cidden boyle davraniyorsa yanina kalmamali ki baskalarinin umutlariyla da oynamasin.

Iste kendi yaptigi isi cok ovmek mucize vaadetmek 1, 2. belirti de baskalarini kotulemektir zaten... Yazik ne diyelim. Siz hukuki olarak elinizden geleni yapin ama insanlarin parasi cope gitmesin

Back