- Konu Sahibi LightOfGod
angelnr ben ani bir karar değişikliği ile gitmeye karar verdim ve randevu aldım:) fakat daha iki hafta var gitmeme eğer bir aksilik olmazsa gelişmeleri yazarım.
nedir durumlar yaptırdınız mı seansı?:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
angelnr ben ani bir karar değişikliği ile gitmeye karar verdim ve randevu aldım:) fakat daha iki hafta var gitmeme eğer bir aksilik olmazsa gelişmeleri yazarım.
Yaptırmadım kesin referans veremem ama şu siteye bakıyorum bir süredir ilgimi çekiyor. Eğitimini Diba Ayten Yılmaz'dan almış. Arada güzel seans deneyimleri filan paylaşıyor ben İstanbul'dayım ama bi inceleyin isterseniz. http://mucizepinari.wordpress.com/
arkadaşlar öncelikle merhabalar. benim sizlere bir sorum olacak. benim teyzem 'ben' kendimi bildim bileli ellerini yıkıyor. sabunlamaktan elleri kireç gibi oldu. bir sürü ilaç kullandı yıllardır geçmedi. bizde hipnoz iyi gelir diye düşündük. ben başladım internetten hipnoterapi yapan bir yer aramaya. derken karşıma regresyon diye bi kavram çıktı. geçmişe dönüş demekmiş. geçmişteki bozuk veya yarım kalmş olayları tamamlayıp psikolojiyi düzeltiyormuş. bugün Mehmet Başkak diye hipnoterapi uzmanının sekreteri ile görüştüm. istanbul şişlideymiş. istanbul dışından gidicez. sizlerden yada yakınlarınızdan biri böyle bir problem yaşadı mı? yaşadoıysa önerebileceğiniz bir hipnoterapist var mı? bana yardımcı olur musunuz?
izmirde bu konuda bildiğiniz güvenilir işinin uzmanı biri var mı bayanlar? herkese de emanet edilmiyor zihin, başarılı biri olmalı bende artık gitmeyi düşünüyorum. psikiyatrik ilaçlar uyku düzenimi bozuyor yan etkileri mevcut çocuğumda var. şu geçmişten gelen sorunların artık bitmesi gerek yük oluyor insana.
teşekkür ederim ilgin için canım inceleyeceğim
sağol canım inceleyeceğimcanım izmirde nilkatrekoc var, böyle yaz google a gir bulursun iletişim numarasını, benim de doktorum, ben de hipnoza girdim çok ilginç bir deneyim ve bu sayede zaten bir ay gibi kısa sürede sorunlarımdan kurtuldum diyebilirim,
Merhaba, bulabildiniz mi izmirde birini yaptirdiniz mi regresyon merak ettim durumlar nedir:)
merhaba arkadaşım teyzenizin durumu ne oldu çok merak ettim?benim tavsiyem psikiyatrist ve psikologlarla çalışın özgeçmişini bulun.nerdn mezun çok önemli bir yakınım o bahsettiğiniz oftelya hanıma gitmişti tam bir para tuzağı o kadar çok para verip sadece cd dinletilmesi bütün umutlarını yerle bir etti daha da kötü oldu.böyle yerlere gidileceğine devlet hastanelerinden gerçekten uzman olanlardan yararlanmak daha mantıklı.en azından orada iin içine para kavramı girmiyor.vakit az da ayrılsa gereksiz yere bir sürü sean çağırılmıyorsunuz.ve umutlarınızla oynanıp paralarınız alınmıyor.bilimsel yollardan şaşmayın.ben bir hasta olarak(panik atak) senelerce araştırdım her türlüsünü gördüm.uzak durun bu tarz şeylerden.
Keşke bu başlık daha çok ilgi görse ya, eminim sitede bu tarz şeyler denemiş bir yığın insan vardır. Daha canlı bir konu olsa da deneyimlerimiz paylaşsak.
Dün Regresyon tanıtım seminerine gittik arkadaşlarımla. Başlarda çok ön yargılı ve bilinçsiz hatta ilgisizdim ama şimdi acaip sarmış durumda. Seanslarına devam etmek istiyorum. Bir arkadaşımın uzaktan tanıdığı olduğu için güvendim açıkçası. Dünden sonra bir farkındalık evresine girdim:) Şimdi düşündükçe kafamda kendimle ilgili bir çok şey yerine oturmaya başladı. Mesela dünkü çalışmada bir türlü konsantre olamadım bunun sebebinin ruhumun bedenimle bir araya gelmek istememesi, ruhun bedenle bütün olduğunda kendini sıkışmış gibi hissedebiliyor olacağını söyledi eğitimi veren kişi.
Ruhumla bedenimi bir arada tutabilmek için yapabileceğim şeyleri anlattı kısaca. Kilo problemlerini, takıntıları, öfke, korku, şiddet gibi davranışları ve bunların nasıl önceki yaşantılarımızın izleriyle alakalı olabileceğini öğrendim ve inandım. Kendimde herhangi bir problem görmüyordum ama dünden sonra beynimin sürekli bir sonraki adımı düşünmesinin, biriyle birşeyler yaparken farklı şeyleri kafamda organize etmemin beni nasıl yorduğunu gördüm. Ayrıca enerji yüklemesi, arınma gibi şeylerin ne kadar gerekli olduğunu gördüm.
Bence herkes gitmeli...
Pınar hn ın seans ucretleri kaç tl acaba?
Merhabalar, siz seans mı aldınız Pınar Gogulan'dan? Memnun kaldınız mı sıkıntınız neydi biraz bahsedebilirseniz çok sevinirim.350 tl seans ücreti, ama değiyor.
Ben yaptırmadım ama regresyon terapisi böyle bi şey değil en azından onu biliyorum. Siz kime gittiniz acaba?arkadaşlar büyük bir heyecanla bende hipnoterapiye gittim ama hiç birşey anlamadım 1 saat durdum durmadım bana gözlerini kapa huzurlu nerede olmak istiyorsan orayı hayal et dedi sonra laptoptan huzurlu bir müzik açtı saçma sapan şeyler hayal kurmamı istedi deniz kenarında huzurlu olurum dedim oda kendin oarada hayal et işte karşıda yat var ne renk yok kaç kişi var ne yapıyorlar saçma sapan şeyler bu arada bilinçim yerindeydi hipnoz olduğumu düşünmüyorum sadece gözlerimi kapadım hayal kurdum bana beklenti ansıyetesi dedi 3. seansta hallederiz dedi ama ben hiç bişe anlamadım yanı sizinde böyle mi oldu hipnoterapi tam olarak bu mu???