• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipnoterapi veya regresyon terapisi alanlar

Ben yaptırmadım ama regresyon terapisi böyle bi şey değil en azından onu biliyorum. Siz kime gittiniz acaba?
ben bulunduğum şehirde üniversitenin alternatif tıp bölümünde gördüm doktor docentti baya övdüler 100 tl fiş kestirdim dediğim gibi çok umutlanarak gittim ama hiç bişe anlamadım bide yanımızda yeni doktor 2 bayan vardı asistanlardı sanırım doğru düzdün kendimide ifade edemedim gerçi o anlatmayın dedi hipnozla o anlıyormus ama dediğim gibi ben ayıktım gözlerimi yumdum o hayal et su var ne renk işte bu var kaç kişi gibi teşisimede beklenti ansıyetesi dedi ki bu bana mantıklı geldi kaygılı bir insanım..ama hiç tatmın olmadım bana tek basına bişe olmaz en az 3 seans almalıyım seni dedi gitmeyi düşünmüyorum ama..regresyon terapisi hiç duymadım o nasıl bir tedavi yöntemi??

ben bulunduğum şehirde üniversitenin alternatif tıp bölümünde gördüm doktor docentti baya övdüler 100 tl fiş kestirdim dediğim gibi çok umutlanarak gittim ama hiç bişe anlamadım bide yanımızda yeni doktor 2 bayan vardı asistanlardı sanırım doğru düzdün kendimide ifade edemedim gerçi o anlatmayın dedi hipnozla o anlıyormus ama dediğim gibi ben ayıktım gözlerimi yumdum o hayal et su var ne renk işte bu var kaç kişi gibi teşisimede beklenti ansıyetesi dedi ki bu bana mantıklı geldi kaygılı bir insanım..ama hiç tatmın olmadım bana tek basına bişe olmaz en az 3 seans almalıyım seni dedi gitmeyi düşünmüyorum ama..regresyon terapisi hiç duymadım o nasıl bir tedavi yöntemi??
Regresyon hafif transla yapilan, bu hayattaki gecmisinizde veya gecmis yasamlar inancina dayanarak gecmis yasamlarinizda sorunlarinizin kokenlerini bulup, cozumleyerek uygulanan bir yontem. Ben de onu yaptirmayi dusunuyorum, anksiyetem var. Sizin durumunuz nasil oldu devam ediyor mushnuz seanslara?

Regresyon hafif transla yapilan, bu hayattaki gecmisinizde veya gecmis yasamlar inancina dayanarak gecmis yasamlarinizda sorunlarinizin kokenlerini bulup, cozumleyerek uygulanan bir yontem. Ben de onu yaptirmayi dusunuyorum, anksiyetem var. Sizin durumunuz nasil oldu devam ediyor mushnuz seanslara?

bende de ansiyete var hatta doktorun dediğine göre beklenti ansiyetesi imiş ben devam etmedim çünkü umduğumu bulamadım açıkcası..

... ziyaret ederseniz memnun oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar :) ah teyzem ah demek istiyorum önce. çünkü ben hala olayın nedenini kavrayamadım bi bakıyorum kendi dediğinde direten istediğini yapan birisi bi bakıyorum tmm anne sen ne diyosan o olsun diyen birisi. aslında bu sıralarda ankarada hipnoterapi ve regresyon çalışmasında olmamız gerekiordu. ancak daha gidemedik çünkü benim çekincelerim var. şöyle açıklayım öncelikle görüştüğüm hiç bir hipnoterapist garanti vermedi kesin iyileşir düzelir demedi. tanışma yani ilk seansları dahil 250-350 tl arasında değişen ücretlerinden ve en az5 seans tekrar edilmesi gerektiğinden bahsettiler. bu zamana kadar çokk psikiyatri uzmanına prof.lara gittik çok daha fazla ücretler ödedik ama garantisi olmayınca içime sinmedi. aslında garantiden kastım kesinlik değil. 5 seansta iyileşemezse tekrar seanslarını yapabiliriz tarzında bir sözdü. bana kesin iyieşir diye söyleyen tek kişi vardı oda mehmet başkak. sekreteri bile adeta doktor gibi konuştu ancak ondada iime sinmeyen bir şeyler vardı. ankarada ise oftelya cabral sizlerde mutlaka ismini duymuşsunuzdur. ikbal gürpınarı bu hale getiren yani geçmişini arındıran kişiymiş. kliniğini aradım oftelya cabral'ın asistanı ile görüştüm. aslında başta her şey güzeldi 3 seans yapıyorlarmış tanışma hipnoterapi ve 3. seans telkin. gayet mantıklı öyle değil mi? 3. seansta ne yapıldığını sordum cd veriyoruz onu dinliyosunuz dedi. kişiye özel mi dedim hayır internette olan cd ler dedi. peki teşekkürler dedim ve telefonu kapattım. son olarak ise ankarada günay yalçın ile konuştum. kendisi hem teyzemi hem beni uzun uzun dinledi. ve teyzenizi bir görmek isterim dedi. 4-5 seans bi çalışalım teyzenizle dedi. şimdi tamam çok güzel isteği var yapmak istiyo ama bi çalışalım belki iyi ederim belkide olmaz tarzı bir düşünce ile ben ankaraya gdiip aiemi ümitlendirmek istemiyorum. biraz uzun oldu ama umarım anlatmışımdır. bu konuda tek rehberim yaşayanların yorumları ancak kimse bir şey söylemeyince zor oluyor....
neyse kendinize çoook iyi bakın iyi günler....

Sevgili arkadaşım, ben hipnoterapi gördüm ve bana çözüm oldu. Ama ben İzmir'de gittim. Elimde olmadan gergin hissediyordum ve özellikle eşime aşırı tepkiler veriyordum. Lustral kullanıyordum fakat o da bir süre sonra fayda etmedi. psikolog ile 9 seans görüştüm. Biraz iyi geldi. Halen gergindim ama %20 bir azalma oldu diyebilirim. Sonra tekrar eski halime döndüm.
Hipnoza 5 seans gittim. Fakat benim seanslarım senin bahsettiğin gibi CD'ler ile olmadı. Ağlama krizleri içinde geçti çoğu. Çocukluğumda babamın yaptığı bir takım şeyleri gözümün önünde çok canlı bir şekilde yaşadım. Yaklaşık 5 aydır oldukça iyi hissediyorum. Eşim ve etrafımdakiler de benim çok değiştiğimi söylüyor. Bu yüzden çok memnunum.
Teyzen için işe yarar mı bilmiyorum ama görüşmek istersen İzmir'de "Gökhan Sayıcı" bey var. Umarım kendisine şifa olabilir. Sevgiler.

Benimde kilo takintim var.cabuk kilo alyorum.kilodan baska bisey düsunmüyorum.saplanti halinde.her yolu denedim.psikolojik tedavi görüyorum yok olmuyor

Ben hem hipnoz hem de regresyon terapileri aliyorum
Öncelikle bunlardan hanginin uygulanacagina terapist karar verir siz ben regresyon istiyorum diyemezsiniz
Ankarada gülşah akçay civrize gidiyorum
Yakinlarda yine bi regresyon seansımız olacak okb için
Sanirim o seans tam da sizin sıkıntılı odugunuz durumla alakali
Benim bu obsesiflik durumum çocukluga dayaniyor yani ilk çiktigi zamani hatirlamiyorum regresyonla anlaşilacak
Seanstan sonra bilgi veririm isterseniz

Ben hem hipnoz hem de regresyon terapileri aliyorum
Öncelikle bunlardan hanginin uygulanacagina terapist karar verir siz ben regresyon istiyorum diyemezsiniz
Ankarada gülşah akçay civrize gidiyorum
Yakinlarda yine bi regresyon seansımız olacak okb için
Sanirim o seans tam da sizin sıkıntılı odugunuz durumla alakali
Benim bu obsesiflik durumum çocukluga dayaniyor yani ilk çiktigi zamani hatirlamiyorum regresyonla anlaşilacak
Seanstan sonra bilgi veririm isterseniz
Evet deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim:) Ben Istanbul'dayim ama bir turlu kesin karar verip gidemedim regresyon icin. Ikisini yapan uzmanlar da var dediginiz gibi, sirf regresyon yapanlar da.. Bende ciddi bir anksiyete bozuklugu var onun icin dusunuyorum. Umarim sifa bulursunuz.

Evet deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim:) Ben Istanbul'dayim ama bir turlu kesin karar verip gidemedim regresyon icin. Ikisini yapan uzmanlar da var dediginiz gibi, sirf regresyon yapanlar da.. Bende ciddi bir anksiyete bozuklugu var onun icin dusunuyorum. Umarim sifa bulursunuz.
Tabi ki bilgi veririm sonrasinda..
İnsallah hepimiz sifa buluruz bu sikintilardan..
Sadece regresyon nasil yapiliyor hic bilmiyorum hipnoz olmadan...

ne yaptınız kızlar, yeni haberler var mı? ben regresyon günlüğü sitesinin sahibi eylül erdoğanı takip ediyorum bu aralar. hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa cok memnun olurum.

ne yaptınız kızlar, yeni haberler var mı? ben regresyon günlüğü sitesinin sahibi eylül erdoğanı takip ediyorum bu aralar. hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa cok memnun olurum.
Sitede konustugum birisinden daha Eylul Hanim'i duydum ben de gecenlerde hayret:) Ben de bekliyorum yaptiranlari ona veya baskasina

Back