• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipnoterapi veya regresyon terapisi alanlar

Evet gittim,daha dogrusu oglum gitti.olumsuz birşey yaşamadım,bazı olumlu gelişmeler yaşandı.ama en önemlisi,sorunun ne oldugu konusunda bir fikir sahibi olmamdı.beni en çok etkileyen bu oldu diyebilirim..

Merhaba ben ankarada Emel çekiciden regresyan terapisi aldım.. Çok memnun kaldım.. ilişkilerim kısa sürüyordu ve sebebini çözemiyordum.. Bu terapide herşeyin cevabını aldım.. çokda memnun kaldım tavsiye ederim.. 2. seansa gideceğim yakın zamanda hayatımda değişikleri sizinle paylaşırım yine.. Yaşadıkların tekrar eden durumların sebebini anlamak çok güzel bir duygu kesinlikle denemelisiniz.. bu konuda emel çekici enerjisi ve sıcaklığı ve sizi iyi analiz etmesi bakımından çok başarılı..

Merhaba ben ankarada Emel çekiciden regresyan terapisi aldım.. Çok memnun kaldım.. ilişkilerim kısa sürüyordu ve sebebini çözemiyordum.. Bu terapide herşeyin cevabını aldım.. çokda memnun kaldım tavsiye ederim.. 2. seansa gideceğim yakın zamanda hayatımda değişikleri sizinle paylaşırım yine.. Yaşadıkların tekrar eden durumların sebebini anlamak çok güzel bir duygu kesinlikle denemelisiniz.. bu konuda emel çekici enerjisi ve sıcaklığı ve sizi iyi analiz etmesi bakımından çok başarılı..
Sean ücreti ne kadar?

bir yakınım 3 paket sıgara ıcıyordu 5 seans ile sigarayı bıraktı hipnoterapı ıle panık atak gıbı baska rahatsızlıklarıda tedavı edıyormus ama sıgaradan baska gıden bılmıyorum

Back