hipnoterapi veya regresyon terapisi alanlar

merhaba arkadaşım teyzenizin durumu ne oldu çok merak ettim?benim tavsiyem psikiyatrist ve psikologlarla çalışın özgeçmişini bulun.nerdn mezun çok önemli bir yakınım o bahsettiğiniz oftelya hanıma gitmişti tam bir para tuzağı o kadar çok para verip sadece cd dinletilmesi bütün umutlarını yerle bir etti daha da kötü oldu.böyle yerlere gidileceğine devlet hastanelerinden gerçekten uzman olanlardan yararlanmak daha mantıklı.en azından orada iin içine para kavramı girmiyor.vakit az da ayrılsa gereksiz yere bir sürü sean çağırılmıyorsunuz.ve umutlarınızla oynanıp paralarınız alınmıyor.bilimsel yollardan şaşmayın.ben bir hasta olarak(panik atak) senelerce araştırdım her türlüsünü gördüm.uzak durun bu tarz şeylerden.

canım ben de hipnoza alındım, hangi şehirdesin ki, izmirde nilkatre koç var hipnoterapist, buarada hipnoz çok tuhaf ya uçuyor gibi oluyorsun, işe de yarıyor, zaten terapistim bu konuda bayağı deneyimli, yurtdışında okumuş mistik biraz, hangi şehirdesin peki

canım izmirde nilkatrekoc var, böyle yaz google a gir bulursun iletişim numarasını, benim de doktorum, ben de hipnoza girdim çok ilginç bir deneyim ve bu sayede zaten bir ay gibi kısa sürede sorunlarımdan kurtuldum diyebilirim,

sağol canım inceleyeceğim
Merhaba, bulabildiniz mi izmirde birini yaptirdiniz mi regresyon merak ettim durumlar nedir:)

yok temmuzdan önce gidemem zaten canım o zamana kadar araştırıyorum gidince paylaşırım sonucu

Merhaba. Bu tarz alternatif dediğimiz yöntem ve kişiler ne yazık ki dediğiniz gibi suistimal etme niyetinde kişiler olabiliyorlar ancak yaptığınız genellemelere katılmıyorum. Ben de anksiyete sorunu olan bir insanım, çok psikiyatrist, psikolog dolaştım. Fayda gördüm ama verilen ilaçlar ve yapılan yüzeysel seanslar çoğunlukla sorunları tamamen çözmeye yetmiyor. Daha sonra biraz daha doğu tıbbı diye adlandırılan yöntemlerle ilgilenmeye başladım, bu anlamda başvurduğum bir yer oldu (enerji terapisi ve kişinin kendi enerjisini, doğru bakış açılarını kullanarak kendini şifalandırmasıyla alakalı) ve inanın fayda gördüm. İlaç kullanırken de fayda görmüştüm ama ilaçları bırakır bırakmaz başa dönmüştüm. Şimdi daha yavaş ama daha kalıcı adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum. Hala da daha farklı neler var diye araştırmaya devam ediyorum. Bilinçaltı da çok çok önemli bir şey. Daha geçici ve yüzeysel sıkıntılarda belki bahsettiğiniz şekilde hastanelerdeki uzmanlar yeterli olabilir ama kronikleşmiş, bir türlü tam olarak çözülemeyen durumlar için bilinçaltının çok önemli bir nokta olduğunu ve bunu es geçen yöntemlerin kısıtlı kaldığına inanıyorum. Kendim henüz denemedim regresyon terapisini ama tam olarak güvendiğim birini bulup, kesin kararımı da verince deneyeceğim. Önyargılı yaklaşmayın derim. Zaten psikiyatrinin de söylediği bir şey bu, bilinç seviyesi bir yere kadar, hayatımızda pek çok şeyi bilinçaltı yönlendiriyor. Boşa demezler 0-6 yaş çok önemli diye.

Keşke bu başlık daha çok ilgi görse ya, eminim sitede bu tarz şeyler denemiş bir yığın insan vardır. Daha canlı bir konu olsa da deneyimlerimiz paylaşsak.

Keşke bu başlık daha çok ilgi görse ya, eminim sitede bu tarz şeyler denemiş bir yığın insan vardır. Daha canlı bir konu olsa da deneyimlerimiz paylaşsak.

Dün Regresyon tanıtım seminerine gittik arkadaşlarımla. Başlarda çok ön yargılı ve bilinçsiz hatta ilgisizdim ama şimdi acaip sarmış durumda. Seanslarına devam etmek istiyorum. Bir arkadaşımın uzaktan tanıdığı olduğu için güvendim açıkçası. Dünden sonra bir farkındalık evresine girdim:) Şimdi düşündükçe kafamda kendimle ilgili bir çok şey yerine oturmaya başladı. Mesela dünkü çalışmada bir türlü konsantre olamadım bunun sebebinin ruhumun bedenimle bir araya gelmek istememesi, ruhun bedenle bütün olduğunda kendini sıkışmış gibi hissedebiliyor olacağını söyledi eğitimi veren kişi.
Ruhumla bedenimi bir arada tutabilmek için yapabileceğim şeyleri anlattı kısaca. Kilo problemlerini, takıntıları, öfke, korku, şiddet gibi davranışları ve bunların nasıl önceki yaşantılarımızın izleriyle alakalı olabileceğini öğrendim ve inandım. Kendimde herhangi bir problem görmüyordum ama dünden sonra beynimin sürekli bir sonraki adımı düşünmesinin, biriyle birşeyler yaparken farklı şeyleri kafamda organize etmemin beni nasıl yorduğunu gördüm. Ayrıca enerji yüklemesi, arınma gibi şeylerin ne kadar gerekli olduğunu gördüm.
Bence herkes gitmeli...

Siz sanırım Pınar Hanım'ın düzenlediği seminere gittiniz:) Dün onun vardı diye biliyorum, ben de duydum kendisini ama henüz tanışamadım. Siz kendisinden seans alıp da fayda gören birilerini biliyor musunuz? Ben de yaptırmayı düşünüyorum regresyon.

Evt Pınar Hn a gittim. Gayet güzeldi. Seans alan arkadaşlarım oldu, detay vermek bana düşmez ama çok güzel şeyler oldu. Ben de Pınar Hn ın sonraki gelişinde seans alıcam:) Çok heyecanlıyım açıkçası

bende terapi yaptırdım, 2 saat kadar sürdü benim yaptırdığım kişi selda hanım, nette biliçaltı yolculuk diye aratırsanız çıkar mükemmel pozitif ve guven veren bi hanım, 2 saatın sonunda 10 dakika geçmiş gibi geleceğini hiç düşünmemiştim, omuzlarımda sankı dunya kadar yuk gıttı

Merhabalar ben istanbul da 2 kere regresyon terapisi aldim Elif tatlicidan kendiside Diba Ayten hanimin ogrencisiymis.ilk basta bu terapi hakkinda cekincelerim vardi ama seanslardan sora cok rahatladim.hafifledim resmen.sukurler olsun suan hayatim daha rahat ilerliyor.

arkadaşlar büyük bir heyecanla bende hipnoterapiye gittim ama hiç birşey anlamadım 1 saat durdum durmadım bana gözlerini kapa huzurlu nerede olmak istiyorsan orayı hayal et dedi sonra laptoptan huzurlu bir müzik açtı saçma sapan şeyler hayal kurmamı istedi deniz kenarında huzurlu olurum dedim oda kendin oarada hayal et işte karşıda yat var ne renk yok kaç kişi var ne yapıyorlar saçma sapan şeyler bu arada bilinçim yerindeydi hipnoz olduğumu düşünmüyorum sadece gözlerimi kapadım hayal kurdum bana beklenti ansıyetesi dedi 3. seansta hallederiz dedi ama ben hiç bişe anlamadım yanı sizinde böyle mi oldu hipnoterapi tam olarak bu mu???

Ben yaptırmadım ama regresyon terapisi böyle bi şey değil en azından onu biliyorum. Siz kime gittiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…